Wir haben es nicht gewußt, of, ik wist het maar?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #270 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Wil jij de geschiedenis  in gaan met de legendarische woorden  “ Wir haben es nicht gewußt ” of ik wist het en heb mij verzet tegen het kwaad.


De Duitsers konden zich toen nog verschuilen achter het feit dat het nieuws veel moeilijker tot hen kwam…. dat gaat in deze tijd niet meer op want met een beetje moeite valt niet meer te ontkennen wat nu gaande is. Alles is op het internet te vinden.

Buurtbewoners die toen tijdens de oorlog zagen hoe hun Joodse buren met bruut geweld werden weggehaald keken bewust weg uit lafheid of angst. 

Of de buurtbewoners gaven de joden de schuld….hadden vast iets verkeerds gedaan…..dan was dat rot gevoel in je lijf in ieder geval weg.

Herkenbaar❓

En mijn strijd, mijn verzet zal ik volhouden omdat ik een betere wereld wil voor mijn kinderen en kleinkinderen en ik mijzelf over een paar jaar nog steeds in de spiegel kan aankijken.

Mijn kleinkinderen zullen straks niet zeggen mijn oma deed niets….ze zag het…wist het maar deed niets…..no way.

Was / is het makkelijk …nee zeker niet het waren vele momenten van verdriet en eenzaamheid. 

Thuis opgesloten want het dragen van een mondkapje voelde voor mij als een vernedering en toegeven aan een fout systeem dus ik weigerde. 

Voorbij een terrasje lopen en beseffen dat jij daar niet mag zitten is een bizarre ervaring. Mensen gezellig met elkaar in een restaurant zien eten…ik mocht er geen deel aan nemen…dat doet iets met je!

De stad in en je moest plassen stonden sommige restaurants het toe als je snel was.

Gelukkig zijn er altijd wel gelijkgestemden en maakte je het thuis met elkaar gezellig.

Ondertussen zitten we nu al drie jaar in een totaal doorgeslagen clowns world waarin vrijheden met gemak werden afgenomen en de massa zonder over het waarom na te denken droegen braaf het mondkapje en hielden zich keurig aan de onderlinge afstand en liepen gestructureerd langs de verplichte uitgestippelde lijntjes winkel in winkel uit…… ontsmetten fanatiek de winkelkarretjes en wasten hun handen keer op keer en ontsmetten hun handen met de altijd en overal aanwezige alcoholgel maar wel met gevaar op resistentie.

Zie ik het een dierbare doen zeg ik er wat van maar loop tegen die welbekende blik aan van “dat zeg je nu wel”…..

Waarschuwen heeft al zo lang geen zin want er is maar één kant van het verhaal en het verhaal van een “wakkere” moeder is bedreigend en zeer vervelend want je wilt als kind het gewoon leuk en gezellig hebben met je moeder….ook zo te begrijpen.

Ondertussen drie jaar in een crisis waarin een geniaal plan wordt uitgerold….waar Corona liet zien hoe braaf de burger is en hoe gemakkelijk de angst knop aan gaat en de massa uit angst voor besmetting in de rij gaat staan voor de prik maar ook om hun aangename leventje voort te blijven zetten ging de naald in de arm….elke vorm van waarschuwing negerend maar gehoorzaam doen wat de regering je opdraagt.

Nu weten we heel veel…we weten dat er een oversterfte is, we weten dat Corona één grote leugen is, we weten dat er vaccinatieschade is en we weten dat we nu geregeerd worden door corrupte chantabele leiders maar tussen weten en bewust weten ligt nog wel een moeizame weg.

En hoe weten we het…middels de  WOB VERZOEKEN.

Ivermectine werd verboden want het genas mensen van Corona en dat mocht niet want daar was het vaccin voor en het vaccin mocht alleen gegeven tijdens de experimentele fase als er geen alternatief was dus werd de Ivermectine verbannen want Ivermectine heeft geen patent meer dus is geen verdienmodel.

Nu is er een gigantische uitbraak van schurft en is Ivermectine de oplossing en mag dus voorgeschreven…..u weet wel dat gevaarlijke paardenmiddel aldus geesteszieke Hugo.

Hoe ineens die uitbraak van schurft is ontstaan zullen we maar in het midden laten.

Het ergste wat ik nu ervaar, en dit zullen vele wakkere moeders ook voelen en ervaren is het ethische dilemma want zwijgen betekent, dat je kind straks totaal onvoorbereid in een veranderende wereld wakker wordt maar nu nog totaal gelukkig en onwetend leeft.

Welke moeder wil haar kind niet gelukkig zien…..maar is dat wijsheid op de lange termijn….nee  natuurlijk niet…..en dat ethisch dilemma verscheurd een moederhart en dat zie ik bij zoveel moeders om mij heen! 

Vorig jaar winter waarschuwde ik al voor een black-out en voor het gevaar van de prik. 

Die black-out kwam er niet en de oversterfte viel niet op….dus tja wie was de gek.

Ik weet geen tijdlijn…ik weet niet wanneer maar wel dat het gaat gebeuren.

En wat ik kan doen doe ik…..flinke voorraad eten en drinken ingeslagen, een waterfilter gekocht, in een buitengebied in Frankrijk gaan wonen zodat ik mijn huis warm kan stoken en ruimte heb voor kippen en een groentetuin. Proberen in mijn kracht te blijven en die veilige plek voor mijn gezin creëren en in stand houden. In contact blijven met de boeren om mij heen.

Maar het duurt lang en gedurig denk ik ook …ik ben gek…dit is zo bizar allemaal het kan niet maar de realiteit bevestigd dat het wel kan.

Macron heeft in een toespraak gezegd dat ons luxe leventje eindigt, de Belgische premier dezelfde woorden en Kaag sprak de woorden….”We gaan allemaal armer worden”….allemaal…huhhuh.


Er ligt een zeer geheim plan wat er moet gebeuren als de euro valt. 

Een aantal tweede kamerleden mochten dit onder zeer strikte geheimhouding uiteindelijk inzien. Het mag niet openbaar worden gemaakt omdat er dan een bankrun zou kunnen ontstaan.

Ook heeft de Nederlandse overheid ons recent geadviseerd om voorbereidingen te treffen voor stroomuitval van 48 uur….ik denk eerder 48 dagen.

Ben je niet voorbereid zit je snel zonder voedsel want de winkels kunnen niet open. De wc trek je door met behulp van elektra dus dat gaat niet meer. Water komt ook niet meer uit de kraan. Pinautomaten werken niet meer. Koffie zetten, de verwarming aan…ff niet werkt niet.

Het gehele leven ligt volledig stil.

Welke moeder wil haar kind in een wereld zien waar de CBDC, vaccinatieplicht, CO2 registratie kortom een digitale gevangenis ons leven bepaalt.

De mensen die tot op de dag van vandaag geen benul hebben wat de CBDC voor ons gaat betekenen en alleen maar denkt goh dat is handig, geen gedoe meer met cash geld….mijn kleindochter van 14 die de geïmplanteerde chip wel handig zou vinden want

 “oma dan is school niet meer nodig”….dan lachen we er samen om…nog wel.

Agenda 2030 volgens Bob de Wit…..2030 is het verwachte jaar waarin kunstmatige intelligentie de mens voorbij gaat. Een IQ van 300 in combinatie met robots of geprogrammeerde mensen…..hoe bizar gevaarlijk is dat!

Klik voor de volledige uitleg op onderstaande link. 


Degenen die deze agenda uitrollen zien zichzelf als het goddelijke….bezitten meer geld dan regeringen en bereiden dit al jaren voor.

De invloed van het WEF valt niet meer te ontkennen. Ze zijn geïnfiltreerd in vele regeringen en daar is Herr Schwab (oud nazi) bijzonder trots op.

Dankzij FvD zijn er via de WOB VERZOEKEN  brieven naar buiten gekomen waaruit blijkt dat de regering onder grote invloed staat van het WEF en nogmaals Máxima en Kaag staan op de loonlijst van het WEF.

En regeringsleiders ontkennen het niet eens meer en rollen hun plan openlijk uit. En dat kan want het boeit de massa niet….tis maar een kleine groep die op let.

‼️DIT HEET LANDVERRAAD‼️

In onderstaande link verteld Harari een grote WEFFER  vol trots “we can hack humans”.


Voor velen is Nederland nog steeds een fantastisch land, waar we het goed hebben….dat gaat nog op voor degenen die het grote plaatje niet zien en alles wat de tv je vertelt slikt als zoete koek. 

Want dan gaat de economie geweldig en rept niemand over de gigantische schuld waaronder de EU zal bezwijken en ligt de oversterfte aan de ongevaccineerden want die geven stress aan de gevaccineerden….geen grap!


Dan zie je niet het gevaar van grootschalig en zeer heftig satanisch kindermisbruik, orgaanhandel, mensenhandel.

Dan heb ik het over Westerse landen waarbij Oekraïne een grote rol speelde.

Dan heb je geen idee van de twitter files die nu de verkiezingsfraude bevestigen want Twitter censureerde de smerigheid rond de Bidens om zo de verkiezingen te beïnvloeden omdat Trump koste wat kost niet mocht winnen.

Hunter Biden laptop waarop te zien dat de smeerlap crack rookt, seks heeft met veel te jonge meisjes, samen met zijn vader schimmige deals sloot met Oekraïne en China…..de media hield het stil in opdracht van de Democraten.

Maar fout op fout…..leugen op leugen zijn geen foutjes of leugentjes meer het wordt misdadig.

Een minister die 5 miljard kwijt is, schimmige dealtjes sluit waar geen openheid over gegeven wordt zelfs niet na een uitspraak van het hooggerechtshof….een minister president sms’jes wist en een regering het parlement volledig negeert…een motie aan de kant mikt….tegen de wens van het volk in gaat en een corrupte smurf van Huffelen haar handtekening zet voor het CBDC akkoord zonder toestemming van het parlement dan is er geen vrijheid meer maar zijn we beland in een dictatuur.

Want in een dictatuur zet de regerende partijen de oppositie buiten spel en wordt het tegengeluid gecensureerd……”hoezo censuur”….

…..viruswaarheid heeft na twee gewonnen rechtszaken tegen de ING de derde rechtszaak verloren en zijn gedwongen te stoppen met het tegengeluid want donaties kunnen niet meer omdat hun bankrekening geblokkeerd is.

Zo gebeurt…..

David Icke die een inreisverbod heeft voor alle Schengen landen…..zo gebeurt en voor wat…het vrije woord mag niet meer.

Verdiep je is in deze man en ga niet klakkeloos uit van wat de staatstelevisie verkondigd.

Elk tegengeluid op YouTube of LinkedIn wordt verwijderd en dan heb ik het over tegengeluid van uitstekende wetenschappers, artsen, advocaten die ondanks prima onderbouwing weggezet worden als gevaar voor de democratie.

Het Russische nieuws is geblokkeerd voor de Europeanen en let je maar een klein beetje op dan zie je dat ook het rechtssysteem totaal verrot en corrupt is.

D66 de partij van de hel waarvan partijlid Tjeerd de Groot medewerkers van ON publiekelijk uitmaakt voor fascisten…de partij die zijn puppets overal heeft geïnfiltreerd.

Maar hé waar zit de D666 pijn…..omroep Ongehoord Nederland is een gevaar want trekken meer kijkers dan de NOS!

De regering bepaalt wat u hoort en ziet……want de NPO/NOS ….de spreekbuis van de regering  laten niet de enorme demonstraties wereldwijd zien. 

Dat Brazilië nog steeds met miljoenen de straat op gaan omdat ze de verkiezingsfraude niet accepteren.

We in een land leven waar een 200 meter lange rij voor de voedselbank staat.

Rutte 200 miljoen schenkt naast zijn excuus voor de slavernij terwijl Nederlanders nu letterlijk in de kou zitten. In woonwijken warmte kamers zijn voor de wintermaanden. In tijd van enorme prijsstijgingen de BTW met 12% omhoog gaat.

Waar we totaal krankjorum een paarse vrijdag hebben en waar docenten en de minister van onderwijs actief in mee gaan. Niet beseffende wat we de jeugd aan doen.

En de regering binnenkort bepaalt waarheen je reist, hoe vaak je reist, wat je eet, hoe lang je doucht…waar je je geld aan uitgeeft….fictie…was het maar zo.

Besef dat binnen een paar uur het banksysteem is uitgeschakeld en je niets meer kan…echt niets meer.

In Engeland ligt het plan al klaar en gaat ingevoerd worden dat je nog maar beperkt mag reizen en hoe controleren ze dat…nou heel simpel die geweldige QR CODE!

Maar gelukkig zijn er altijd helden die in verzet gaan, zich blijven uitspreken en die groep groeit met de dag.

En dat geeft hoop want de massa kan dit stoppen. Kijk naar de kracht van Brazilië.

Ik ga niet voor mijn gelijk maar voor gelijkheid!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk