Frustratie -vs- Motivatie


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #272 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Een uitpuilende mailbox, honderden ongelezen berichten op Telegram, Twitter, Factsforum, Internet, Signal, WhatsApp en meer. Help, frustratie, of gewoon gefocust blijven op het einddoel, mijn eigen motivatie.


Al die berichten die je het gevoel -zouden kunnen geven- geven het overzicht te verliezen. De meest waardevolle nieuwtjes te missen [?]. De podcast die een dag te laat pas online staat door technische tegenslagen. 

Of gewoon de rust bewaren en te genieten van de privé uitjes met vrienden die in deze maand nu eenmaal veelvuldig plaatsvinden. Onverwachts bezoek van vrienden op vakantie doorreis naar het zuiden.

Even stilstaan bij; “Wat was ook alweer de reden dat ik doe wat ik doe?” 

Gewoon stilstaan bij het feit dat ik als eenling wel degelijk een steentje kan bijdragen aan de creatie van een betere wereld. Als je immers niet in grote termen kan denken en dromen zal je op geen enkele manier daar aan bijdragen en iets tot realisatie kunnen brengen. 

Het sleutelwoord is motivatie en de slagzin die al enkele jaren op mijn computerscherm staat.

Alles wat ik nodig heb
Komt naar mij toe
In de volmaakte volgorde
Van tijd en ruimte

Gedachtenvoer rijm:

De oneindige motivatie
Als een grote bouwlocatie

Waar de oude wereld wordt afgebroken
En rechtspraak wordt uitgesproken

Een nieuwe fundatie wordt gelegd
Alle pleiten worden beslecht

Een stevig onverwoestbaar gewelf
En het begint allemaal bij jezelf

Het construeren van je motivatie
Dat is op zich een reuze prestatie

Het: Me, myself and I”
Dan pas komen de zaadjes die ik zaai.

Noot: Pas bij het zicht op de laatste stukjes is de hele puzzel opgelost ! Ik kan schrijven wat ik wil, nog wat nieuws zoeken en vertalen of in eigen woorden omschrijven. Maar het belangrijkste is allemaal terug te voeren op de motivatie om wat te maken van je eigen leven en daarmee in het reine te zijn. Pas daarna, … komt de rest.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk