dotcom.radio aflevering 342 van 12-12-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #271 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 342: Elon Musk FAFO – Onthullingen openbaar maken – Digitale ontmoeting Marc van Ranst – Galerij der doden – Mannen met ballen – protesteren bij militaire kazerne’s – FVD doet aangifte hacking – Trump als VS constitutie troll – Besmet mij niet – Q anon bezoek Liz Crokin op Mar-a-Lago – 20 miljoen van doden? – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Laven aan de borst van Mastodon
Een oer orgasme “Ja ik kom”
En zo spelen wij ook heel slinks
En komen we af van links
– HM

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Moeten mensen ook niet gaan protesteren bij militaire kazerne’s in plaats van Amsterdam en Den Haag en roepen om gerechtigheid, het herstellen van de grondwet en een einde maken van de WEF coupe via het politieke Kartel?

* Inloggen bij mijn simyo kwam ik tegen – of snel inloggen met PIM QR code

* FVD doet aangifte wegens hacking

[Warrior of light] RTL Vermeend dierenleed implantaatbedrijf Elon Musk, onderzoek gestart
– noot: en dat men wereldwijd weigert onderzoek weigert te doen naar vaccinatiededen. Hypocriet

TRUMP– & –Qanon

Elon Musc Twitterde #FAFO wat ‘Bikkers’ taal gebruik is en staat voor Fuck Around and Find Out.
– de opmerking kwam niet door de Twitter filters

* Nog meer energie problemen, uranium gebrek en waar komt dat vandaan, uit Rusland. Daar hebben ze dus alle sleutels in handen. Zijn de centrales in onderhoud overal of zijn ze zonder brandstof ?

[Mike] And with just one mean tweet, Donald Trump got the entire media and Democrat party to defend the US Constitution bron

* Clandestine: Het feit dat voormalig FBI General Counsel, Jim Baker, voor Twitter werkte, is een enorme rode vlag. Het Orwell-alarm gaat af. Het feit dat hij actief probeerde details uit de Twitter bestanden van binnenuit te verdoezelen, zou geen verrassing moeten zijn.

Meer bewijs dat de FBI Twitter bewapende en het label “privé onderneming” vals was. Het was een overheidsbedrijf via een volmacht. Meer bewijs dat de FBI/DNC dezelfde entiteit dienen. De Deep State is echt.

* Pepe Lives Matter – You are incredible people and doing unbelievable work’: Trump hosts event with QAnon and Pizzagate conspiracy theorist at his Mar-a-Lago club [Liz Crokin] Mailonline

* Coupe in Duitsland, mensen gearresteerd

[Mike] Trump vertelde ons in zijn 2024 aankondigingstoespraak dat we de afgrond nog niet bereikt hadden. Hij zei het heel duidelijk, in feite. Niet genoeg mensen zijn wakker. Zodra de mensen ontwaken, zal er eenheid en doorbraak zijn. Deze overgangstijd voor de vermoeide anon is minder een kwestie geworden van graven in informatie en meer van dieper graven in God, of op zijn minst in geloof in iets meer.

* GV Van de Twitter files naar de Twitter trollen, …

CORONA

* Ouders eisen -pure blood- voor operatie

[Angelface] BPOC2020 concludeert in Vaccinatierapport: meer dan 15000 doden in Nederland als gevolg van de vaccinaties, cijfers tot eind januari 2022

* Stel je voor: 174 landen x 15.000 dat zijn 2.610.000 doden wereldwijd. Nederland is echter maar een klein landje! Zou 20 miljoen geen meer realistisch beeld geven? Een gok? Ja maar ik heb die andere gok niet genomen tenminste!

[Rinno] Telegram kanaal van Herbs en Healing: over Chemtrails en Ivermectine wat niet in een positief daglicht wordt gebracht voor de laatste, .. het zou de darmflora ernstig verstoren met langdurig effect

* GV [Geert] Galerij der doden

* GV Worden mannen met ‘ballen’ zeldzaam?

* GV Ga mij niet besmetten, …

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

GEDACHTENVOER

[quivite] https://klimaatzaakvandeeeuw.nl/ – rechtszaak Milieudefensie vs. Shell

* ANH – FDA Declares Homeopathy Illegal – 120 jaar geleden de leidende tak van gezondheidszorg

* GV Hét Nieuws Explodeerde deze week!

* GV Dé onthullingen openbaar maken.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten