Ga mij niet besmetten, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #268 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


“Don’t Shed On Me”, dat was de titel van een recent artikel op NaturalNews, doelend op het ‘gevaar’ dat gevaccineerden de mRNA spikes zouden kunnen verspreiden.


Zonder het artikel gelezen te hebben heb ik daar wel een mening over. Daar hebben we het in de dotcom.radio podcast al meer over gehad en zelfs al heel lang geleden toen de podcast gezondheidsradio als naam had.

Toen was er die vraag ook al over de besmettelijkheid van de griep. Mijn mening en eigen ervaring, als je immuunsysteem op orde is, met andere woorden, alle ingrediënten op voorraad heeft (wat vrij zeldzaam is) om goed te functioneren dan bestaat het niet dat een andere persoon -gifstoffen- kan overdragen. En nogmaals levende virussen bestaan niet.

Ik las uit verschillende bronnen dat het aanstippen van deze laatste stelling, wetenschappelijk bewijs voor een levend virus ontbreekt, totaal nutteloos is en die boodschap nooit aankomt. 

Dat kan zo zijn, maar ik blijf ook vertellen dat mRNA vaccins dodelijk kunnen zijn omdat, … Omdat ik weiger op te geven nog een paar zieltjes te kunnen redden !!

Terug naar de titel; “Ga mij niet besmetten”.

Dat zou kunnen betekenen dat mensen zich bang gaan maken voor de gevaccineerden wat exact het tegenovergestelde is als we eerst zagen dat de ongevaccineerden nergens meer welkom waren en buitengesloten werden met de QR code. Daar hadden we toen een woord voor; …

A-P-A-R-T-H-E-I-D

De gedachte alleen al, ik heb dit als een nare en onrealistische tijd ervaren en heb sindsdien de mensen die me toen buiten hebben gesloten nog geen van allen bezocht. Geen van allen hebben nog excuses aangeboden voor hun gedrag van ultieme bang stinkerij voor een niet bestaand virus wat ze niet weten, maar wel een asociaal gedrag en dat weten ze maar al te goed. Dat angst je gedachten verlamt is een vaststaand feit gezien de mensen die je nu nog met mondkapjes ziet lopen in het openbaar. 

Er zijn nog meer redenen dat ik niet in het “Don’t Shed On Me” /  “Ga mij niet besmetten verhaal geloof”

Het is moeilijk voor te stellen maar stel, … stel dat jij zo’n zieke geest zou hebben om andere mensen uit te moorden, …

ZOALS NU GEBEURD, …

Dan ga je toch niet een plan uitrollen dat je eigen leven ook in gevaar gaat brengen zoals het met shedding zou plaatsvinden?

Kijk even naar de Chemtrails, ja het uitstorten van chemische stoffen is gevaarlijk voor de mens. Behalve als je dit weet en preventieve middelen neemt om deze stoffen te verwijderen voor ze schade aan kunnen richten. Te detoxen!!

Dacht je echt dat deze ‘mensen’ zich hebben laten vaccineren, … ooit?

Nee die kenden de gevaren, zoals ze ook geen chemotherapie toepassen of bestraling. ‘Zij’ weten wel beter en beschermen zich tegen alles wat ze de mensheid aandoen. Eten volledig biologisch gekweekte voeding inplaats van de GMO producten uit de supermarkt. 

Ga daar maar eens over nadenken wederom een stukje gedachten voer!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk