Hét Nieuws Explodeerde deze week!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #266 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Tussen mijn kortstondig gevoel: -wat duurt het allemaal lang- en de ware nieuws explosie zaten slechts enkele dagen. De afgelopen dagen zat ik dan ook bijna fulltime achter de computer om de toekomstige geschiedenis live mee te maken.


Natuurlijk zijn ‘wij’ bevoorrecht omdat we onderdeel zijn van de groep die zelf zijn nieuws bij elkaar scharrelt en geen “Tell-een-visie” volgers meer zijn, want die groep hebben geen enkel inzicht in deze gebeurtenissen maar, maar wel een groeiende achterdocht.

Met de overname van Twitter door Elon Musk kwam de wereld in beweging waardoor ik geen enkel verlangen meer heb op de uitrol van TruthSocial hier in de gehele EU. Ik kan weer vrijuit spreken in bijna alle gevallen tegen een deel van de doelgroep.

Hiermee begon het, deze tweet van Elon Musk; ”Dat Twitter zelf de vrije meningsuiting onderdrukt is geen schending van het 1e amendement, maar dat de regering de vrije meningsuiting onderdrukt, zonder rechterlijke toetsing, is dat wel.”

Elon heeft net e-mail bewijs laten vallen dat de Biden campagne achter gesloten deuren samenwerkte met Twitter

Dan was er ook de Balenciaga openbaring, een opening naar kinderhandel pedofilie en satanische rituele kindermoorden. Een kleine lijst van beroemdheden die Balenciaga steunen

Vraag je ook af, hoe kan een modemerk zulke dure advertenties betalen met eerlijke handel, … ?

De vraag; “Heeft Elon voor 44 miljard een crime scene gekocht”

Het antwoord is ja, maar dit geeft wel de gereedschappen om alles te openbaren aan de wereld. Waar we met de hele wereld op zaten te wachten is nu aan het gebeuren. De openbaring van het kwaad, de leiders en de volgers tot en met de kleinste.

Ik kreeg op een post van mij ook bezoek van de Belgische viroloog Marc van Ranst. Volgens zijn Twitter account heeft hij + 182.800 volgers maar die zijn niet erg actief want ik kreeg nog geen 1.000 extra bezoeken die echter weinig ‘gemanierd’ zijn en van argumenten nog nooit gehoord hebben, op enkele uitzonderingen na.

En natuurlijk gaf ik na 24 uur bedenktijd ook wat tegengas

De Galerij der doden

Sommige schaarse reacties die ik beantwoorde:

Iemand schermde met het idee dat ik -te kortzichtig- was betreffende de heilzame geschiedenis van vaccinatie. Toen ik antwoord met een artikel bleek zijn tweet geblokkeerd te zijn na het lezen van mijn verweer, …

En er kwam ook weer een reactie van @vanranstmarc zelf, die veel werd gewaardeerd door zijn trollen lege met de nodige ‘complimenten’ aan mij:

Deze tweet rechtstreeks aan mijnheer van Ranst gericht, …

Iemand die even heeft onderzocht wie ik was

Ik kreeg ook bijval van meerdere van mijn volgers, maar dat bleef allemaal netjes Chapeau daar voor !!

Maar ook de harde waarheid, recht voor zijn raap

De vraag die dat bericht bij mij oproept; “Is Marc door zijn daden de grootste crimineel geworden van België, … uit de gehele geschiedenis ?

Kortom een weekend en maandag die volop actie te zien gaf die hoopvol is als eenmaal de normies ook kennis gaan krijgen van het nieuws zoals in Amerika waar dit al gewoon in een krant te lezen viel en vertoond op Fox news.

Ik geloof dat, wat we zien in Amerika qua verkiezingsfraude, overal ter wereld gaande is en nog veel meer zeer enge zaken.

Wordt vervolgt, …Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk