Galerij der doden


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #265 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


In Duitsland trekt de reizende tentoonstelling “Galerij van de gruwel” momenteel van stad naar stad. Het doet verslag van de aantoonbaar tragische gevolgen van de corona-vaccinatie.


Bron Kla TV Galerij van de gruwel” – een doorn voor de coronapolitiek? (Interviews met Peter Ganz en Beate Bahner) BEKIJK DE VIDEO bij de bron

Verzwegen of zelfs in diskrediet gebracht door de mainstream: De tentoonstelling is een doorn in het oog van de voorstanders van het coronabeleid en de vaccinatie-exploitanten. En toch: het trekt overal waarheidsliefhebbers aan …

Beste kijkers, Misschien herinnert iemand zich een vakantiegevoel dat hij heeft beleefd bij het zien van het Marktplein en de Heiliggeistkirche hier in het mooie Heidelberg aan de Neckar. Maar een paar dagen geleden kreeg je hier schokkende beelden en opzienbarende informatie te zien. Schokkende foto’s uit een reizende tentoonstelling van initiatiefnemer Peter Ganz

De door hem ontwikkelde “Galerij van de gruwel” is al in vele grote steden en gemeenten in Duitsland voorgesteld. En de vraag is enorm. Hoewel de wind en de regen niet bepaald uitnodigend waren, bleek ook hier in Heidelberg dat sommige bezoekers tot 200 km reisweg op zich hadden genomen. De pers kondigde deze tentoonstelling niet aan, en toch kwamen de bezoekers van heinde en verre. De informatie uit de “Galerij van de gruwel” is, zoals gezegd, niet bepaald aangenaam. De meterslange lijsten met foto’s en informatie in verband met de corona-vaccinatie zijn een alarmsignaal. Dit in het openbaar getoonde bewijsmateriaal over de effecten van het coronavaccin tot sterfgevallen toe is – zo kan worden aangenomen – een doorn in het oog van het corona-beleid en vaccinatie exploitanten. Want na de tentoonstellingen in de grote steden waren discrediterende artikels met verdachtmakingen en het door het slijk halen van de initiatiefnemer aan de orde van de dag.

Kla.TV neemt u, beste kijkers, mee naar inzichten in de reizende tentoonstelling en de motivatie van de heer Ganz. Hij werd ondersteund door een medewerker van het “Initiative Freie Heidelberger” (“initiatief vrije Heidelbergers”). Ook interviews met bezoekers en fragmenten uit het interview met de bekende Heidelbergse advocate Beate Bahner wachten op u. Interview met Peter Ganz en de “Vrije Heidelbergers”.

Interviewer: We zijn hier in Heidelberg voor de Heiliggeistkirche, Hauptstraße. Vandaag, 26.09.2022, hebben we Peter Ganz te gast met zijn “Galerij van de gruwel”. Ik ben er geïnteresseerd in hoe u ertoe bent gekomen. Peter Ganz: U herinnert zich zeker nog hoe begin 2021 deze keiharde medische teams, geflankeerd door twee soldaten van het federale leger – in gevechtsuniform – dat was zo dramatisch voor mij, in gevechtsuniform – de bejaardentehuizen binnenstormden en de oude mensen daar praktisch weg-injecteerden. Op een andere manier kun je het niet uitdrukken. Mijn hart huilde. En eerst wist ik niet wat ik nu moest doen. Ik ben eigenlijk een man van de daad, maar je kunt niet voor een bejaardentehuis staan met een knuppel in je hand en ze tegenhouden. Ik bedoel, je doet dat voor een korte tijd en dan komt de politie en dat was het dan. En bovenal hebben we veel bejaardentehuizen in Duitsland. Ja, wat moest ik dan doen? En toen begon ik al die persberichten, want toen waren die er al … Als u dit nog eens leest of als u het nog eens kort kunt opnemen met de camera, regel één en verder, dat was mijn eerste verslag, dat was in maart, die ik heb gedocumenteerd. De pers berichtte er wel over, maar ze schreven bijvoorbeeld, ik noem maar een voorbeeld: “Corona-uitbraak in een bejaardentehuis ondanks vaccinatie” of “Vijf mensen overleden ondanks vaccinatie”. Ze hebben het niet betrokken op de vaccinatie, maar dat ze stierven ondanks de vaccinatie. En dus heb je dat soort berichten hier in overvloed. “Eenentwintig doden” of “drie doden kort na de eerste vaccinatie”, dus ik ken ze bijna uit mijn hoofd. Interviewer: Dus protest was uw motivatie in het begin.

En vandaag? Peter Ganz: Het was nooit echt een protest, maar ik wilde er eigenlijk de aandacht op vestigen met de persberichten van toen, of toen ik begon er opmerkzaam op maken, omdat het grotendeels werd verzwegen of wel mensen niet echt geïnteresseerd waren. En daar moet ik ons allemaal de schuld van geven. Zelfs in de beweging waren er nooit toespraken. We hebben veel artsen die op het podium kwamen. We hebben veel advocaten die op het podium zijn gekomen en ze hebben de paragrafen in duizenden opgesplitst, en de artsen hebben iets anders gevonden en dit en dat. Maar niemand, geen enkele, stelde toen aan de orde dat vaccinatieteams de bejaardentehuizen binnengingen en dat de oude mensen gewoon werden weggespoten en dat de oude mensen stierven door deze gen-injectie. Interviewer: Welke motivatie heeft u om degenen die lijden aan dit vaccinatie-experiment mee in de galerij op te nemen?

Peter Ganz: De lijders … ja, eigenlijk de gevolgen, want de gevolgen van deze gen-injectie zijn, tussen aanhalingstekens, “niet alleen” dat ze onmiddellijk sterven. Maar het is zo dramatisch dat bijvoorbeeld doorbraken bij kanker er weer door worden versterkt. Iemand kan in het verleden kanker hebben gehad, het is overwonnen, deze kanker, nu krijgt hij injecties en plotseling breekt de kanker weer door. Of als we naar voren zouden gaan, op lijn 25, ik meen een klein rapport van de FDA, dat is een Amerikaanse instantie en er is een geheim rapport opgedoken, namelijk dat ze in oktober 2020 precies wisten van de gevolgschade van de injecties. Dus ze wisten dat dit eraan kwam. En als u kijkt naar de lijst van alle ziekten die zullen worden veroorzaakt door deze genspuiten, voelt je je slecht. Dus ze wisten ervan. Het is volgens mij een geplande genocide. [verder lezen]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk