Braziliaans leger doodt leiders “Red Command” kartel, bereidt overname voor


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #264 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Gateway Pundit en Matt Tyrmand in de ‘War Room’ waren de eerste die wereldwijd meldden dat het Braziliaanse leger mobiliseert onder zijn grondwettelijke autoriteit om de democratie te beschermen. Bronnen ter plaatse bevestigen nu dat het leger mobiliseert en belangrijke leiders van de communistische drugskartels in Rio heeft uitgeschakeld.


Bron artikel the Gateway Pundit:
Brazil Military Kills “Red Command” Cartel Leaders, Prepares Take Over
Door: Richard Abelson

In een voor het leger ongebruikelijke stap is het leger de favela’s van Rio de Janeiro binnengevallen en heeft het topleiders van het drugskartel Comando Vermelho (Rood Commando), dat de communistische crimineel Luiz Inácio Lula da Silva steunt, gedood. Waarnemers beschouwen dit als het begin van een federale militaire interventie. De drugsbendes waren de enigen die de vermeende verkiezingsoverwinning van crimineel Lula op 30 oktober vierden door in de favela’s met automatische wapens in de lucht te schieten. President Bolsonaro trad hard op tegen de Braziliaanse drugsbendes.

“De hoofden van de drugshandel van Morro do Juramento en Juramentinho, geïdentificeerd als respectievelijk Rodrigo Barbosa Marinho, bekend als Rolinha of Titio Rolinha, en Hevelton Nascimento Júnior, de “Bad Boy”, werden donderdag (1) gedood tijdens een operatie van de militaire politie in Vicente de Carvalho. Drie andere verdachten stierven tijdens de actie en één, die ook gewond raakte, zit in hechtenis in het ziekenhuis”, meldt O Dia.

De drugskartels zijn de gewapende vleugel van de communisten. Comando Vermelho controleert delen van Rio de Janeiro en werd in 1979 opgericht als een alliantie tussen kartels en communisten. Als zij worden uitgeschakeld, zal het risico van een burgeroorlog aanzienlijk afnemen.

Biden’s nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan, zal vandaag maandag 5 in Brasilia zijn voor een ontmoeting met de corrupte crimineel Lula en leden van zijn staatsgreep. “Het belangrijkste punt op de agenda is de oproep aan de Braziliaanse regering om de oorlog in Oekraïne duidelijk te veroordelen en zich samen met de VS en Europese partners in te zetten voor de levering van wapens aan het Zelenski-regime”, meldt O Antagonista. De CIA ondermijnt de integriteit van de verkiezingen in Brazilië al minstens sinds vorig jaar, waarbij Sullivan en Biden’s CIA-directeur William Burns een bezoek brachten aan Brazilia om president Bolsonaro rechtstreeks te bedreigen.

Honderdduizenden Brazilianen protesteerden dit weekend opnieuw, stonden buiten legerbases en smeekten het leger om hun land te redden van de communisten en de kartels.

Het corrupte Hooggerechtshof heeft de datum voor de certificering van de gestolen verkiezingen verschoven van 19 december naar maandag 12 december om 14.00 uur. Waarnemers denken dat het pro-communistische Hof snel wil handelen om hun kandidaat Lula da Silva te installeren, mogelijk zelfs door de certificering van de diefstal te vervroegen naar deze week. De inauguratie is gepland voor 1 januari 2023.

Dit zet de militaire leiding onder druk om te handelen voor het te laat is. In een gesprek met Steve Bannon wees Brazilië-waarnemer Matt Tyrmand erop dat de pro-Bolsonaro Militairen gevaar lopen te worden gezuiverd als de corrupte crimineel Lula aan de macht komt. “Dan gaat het naar de goelags”, merkte Tyrmand op.

De militaire plaatsvervangend procureur-generaal, Carlos Frederico de Oliveira Pereira, stuurde 25 november een brief aan de militaire procureur-generaal, Antonio Pereira Duarte, waarin werd gewezen op het “niet naleven van de door het ministerie van Defensie gevraagde stappen bij de inspectie van het elektronische stemsysteem”. In de brief werd ook geklaagd over “mogelijke inmenging van buitenlandse bedrijven in het verkiezingsproces, die niet kon worden geverifieerd omdat de militairen van het bovengenoemde team geen ruime toegang hebben tot informatie over het verkiezingsproces, in tegenstelling tot deze Big Tech bedrijven, die een partnerschap onderhouden met de verkiezingsrechtbank”. Er moet een onderzoek komen naar een mogelijk misdrijf tegen de externe veiligheid van het land in verband met een mogelijke cyberaanval”, aldus de brief.

De officiële verklaring van artikel 142, dat het leger toestaat in te grijpen bij een conflict tussen de takken van de regering, wordt deze week verwacht. Er werden soldaten gezien die zich bij de demonstranten voegden en hen instrueerden kalm te blijven als er actie komt. Bestuurders juichten militaire konvooien toe die zich naar strategische locaties in het land begaven.

Troepen zijn ingezet aan de Venezolaanse grens om te waken tegen een communistische invasie…

Sebastião Coelho, gepensioneerd regionaal verkiezingsmagistraat, heeft voor de Braziliaanse Senaat opnieuw opgeroepen tot de arrestatie van de corrupte opperrechter Alexandre de Moraes, die de communistische machtsovername heeft gesteund.

Coelho verklaarde dat hij 19 augustus met pensioen was gegaan uit protest tegen Moraes, die “oorlog voert tegen zijn land”. Maar ik geloof dat het Braziliaanse volk zal winnen.” Moraes “begaat misdaden”, zei Coelho. “Elke illegale beslissing die hij neemt is een misdaad.” Moraes had Coelho 3 dagen gegeven om zijn oproep om de opperrechter te arresteren in te trekken, zei hij, “maar ik bevestig die oproep opnieuw!”. Coelho zei onder staande ovaties.

“Het Braziliaanse volk is het slachtoffer van een staatsgreep door het Hooggerechtshof”, zei Coelho. “Daarom moet de president artikel 142 van de grondwet inroepen om de strijdkrachten in staat te stellen op te treden. Dit zal worden afgeschilderd als een staatsgreep, maar het is eigenlijk een tegencoup.”

Ook de Braziliaanse Indios protesteren tegen de fraude, omdat er naar verluidt nul stemmen uit de inheemse gebieden op Bolsonaro zijn uitgebracht. “Iedereen weet al dat de verkiezingen zijn gestolen”, zei opperhoofd Roni voor de Senaat op 11/30. “Waar wachten we nog op?” Braziliaanse Indios steunen Bolsonaro omdat racistische, neokoloniale Westerse “Klimaatactivisten” proberen hun bestaansmiddelen af te pakken en hen weer in armoede te laten leven.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk