Wij het Volk: lijst met eisen !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #263 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Bio Clandestine, zijn toevoeging ‘Bio’ komt vanwege zijn onderzoek naar de Bio-Wapen labs in de Oekraïne. Hij stelt dat de militairen in actie moeten komen om de regering af te zetten gezien de grove overtredingen van de grondwet, en daar hebben ze immers de eed over afgelegd !!


Bron Clandestine Newsletter: We the People’s List of Demands

In reactie op de MASSIEVE onthullingen van de Twitter Files heb ik een petitie opgesteld, waarin ik eis dat de militairen hun eed nakomen om de Grondwet te verdedigen tegen een binnenlandse bedreiging die de Deep State is en hun gecoördineerde inspanning om willens en wetens te frauderen en zich te mengen in onze verkiezingen, alsmede de Grondwet te schenden en particuliere ondernemingen te gebruiken om de rechten van burgers die beschermd worden door de Grondwet, aan te vallen en te belemmeren.

Voor degenen die de Twitter Files nog niet hebben gezien, mijn artikel zal over een paar uur klaar zijn, en je kunt mijn Telegram of Truth Social pagina checken met mijn live verslag van de situatie. [Meer info ook hier]

We the People’s List of Demands:

Wij het Volk, in het licht van nieuwe onthullingen van de Twitter Files, hebben een lijst met eisen aan ons leger, om overtredingen van een binnenlandse vijand, die oorlog voert tegen de Verenigde Staten en haar Grondwet, te corrigeren.

-Joe Biden en Kamala Harris uit hun ambt ontzetten wegens hoge misdaden en verraad, via het bewust schenden van de grondwet door het onderdrukken van het 1e amendement van Amerikanen via Twitter.

-NIETIG de verkiezingen van 2022 en 2020 vanwege het onweerlegbare bewijs dat de DNC heeft samengezworen en erin is geslaagd die federale verkiezingen te bedriegen en te verstoren, door Twitter opzettelijk opdracht te geven echte verhalen zoals het Hunter Biden Laptop verhaal te censureren, onder het mom van “bescherming van gehackt materiaal” en “desinformatie moderatie”.

HERINSTATEER Donald J. Trump als de rechtmatige president van de Verenigde Staten, die werd bedrogen door een opruiende samenzwering van overheids- en niet-overheidsinstanties, die oorlog voerden tegen Wij het Volk, door bewust in te grijpen in het vrije en eerlijke verkiezingsproces in een poging de regering omver te werpen.  

-Procureer de DNC voor hun overtredingen tegen de grondwet via het standpunt van hun partij “het 1e Amendement is NIET absoluut”. Hun misdaden zijn een directe bedreiging voor NATSEC, de grondwet, en daarom Wij het Volk. 

Wij het Volk eisen een militaire interventie om een directe bedreiging voor NATSEC te neutraliseren, dat is het hele Democratische Nationale Comité. Uw eed bepaalt dat elk militair lid dienovereenkomstig moet handelen om de grondwet te verdedigen tegen deze bewezen binnenlandse vijand.

We eisen corrigerende maatregelen en we verwachten die snel.

Getekend, Wij het Volk

Als je het eens bent met mijn petitie, teken dan digitaal! En de strijd is nog niet voorbij. Zodra we het doel hebben bereikt, zal ik alle patriotten weer oproepen om hun vertegenwoordigers, lokale media en het Pentagon te e-mailen en te bellen, om van onze regering te eisen dat ze onze grieven in de petitie behandelen.

Hoe meer handtekeningen we krijgen, hoe meer invloed we hebben om lawaai te maken. Het is tijd om een doorn in het oog van de regering te worden. We naderen al de 10.000 handtekeningen in de eerste 12 uur.

Hieronder staat de link weer, en bedankt voor de steun! Laten we iets laten gebeuren.

https://chng.it/5n88kZpX5W

Noot: De link naar de petitie werkt niet, waarschijnlijk omdat we niet in de VS wonen. Dit artikel geeft in ieder geval aan wat er speeld. Update: Mike Donkers had hem wel ondertekend maar de petitie is offline gehaald door de provider !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk