dotcom.radio aflevering 341 van 04-12-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #263 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 341: Media zoeken al excuus voor de COVID berichtgeving – Kinderhandel weer in de spotlight – Balenciaga – He verborgen doel van Obama Care – Protesten China – Twitter betrokken bij verkiezing fraude – VS verkiezing They Lost – Elon Musk hersenchips nep-nieuws – D dimeer test – Aidsepedemie – Zelf assemblerende elektronische circuits in de bloedmonsters – Vaccinatie fraude Israel – [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Noot: Opname dotcom radio van deze week. We hebben opnieuw een experiment gedaan. Naast onze Skype verbinding aan beide zijde een locale opname gemaakt van het directe microfoon geluid. Geen succes, er klinkt licht een kleine zogenaamde -oversturing- alsof de opname net iets te hard staat aan beide zijde. Dus we zijn toch weer terug gevallen op het Skype opname signaal met, ja weer een korte storing aan het einde. Opnieuw inbellen en een stukje van de opname die verloren is gegaan. We gebruiken Skype nu sinds 2008 en soms in het verleden met 5 lijnen tegelijk open.

Aan mijn zijde is er een nieuwe laptop onderweg de oude vertoond allerlei kuren. Wellicht werkt Skype dan weer als vanouds en anders moeten we toch weer verder gaan kijken

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Medusa] de FvD forum app staat nu al op nummer #1 bij de downloads op maandag
– en paar dagen laer wd FvD al gehackt

[Mike] Eneco verlaagt tarieven voor derde maand op rij, maar nog steeds ‘schoftige’ prijzen !!

* GV Ik ben een Anti-Overheid Extremist omdat,
– Anti-Overheid Extremist dekt nog niet eens de lading als je een overheid beschuldigen wil van de ontvolking van de wereldbevolking door vaccinatie. Een overheid als WEF pion en een kartel in dienst van de Nieuwe Wereld Regering. 

* GV Voor het gerecht: Het schoolsysteem !!
Stel je eens voor dat er -echte- leraren voor de klas zouden staan, die het beste uit iedereen zouden halen waardoor leerlingen geen dag op school zouden willen missen. Geen leraren die gevangen zitten in een systeem, …

* We zijn aan de winnende hand, zie jij ’t ook?
– dé Volkskrant; “Was de journalistiek tijdens corona te veel op de hand van de overheid, vragen publiek én media zich af”, – ‘Men’ ziet dat de wal het schip aan het keren is. De massa’s doden en zieken wereldwijd, en juist in de meest gevaccineerde landen. Die vaccins waarin de media uitblonken om die te promoten.

* GV FvD, een fan ben je niet ineens, …
– juist deze week weer een collectie inspirerende video’s

TRUMP– & –Qanon

[Edwin] Obamacare was created specifically for child trafficking. Listen as David Straight explains this. [wereldwijd]

* nieuwe Q post 4966

* China protesten: De regering heeft van alle protesterenden de QR codes veranderd in ROOD. Zo worden ze effectief opgesloten. Nu weet je waar die duizenden kampen voor dienden. China houdt niet van andersdenkenden… Hopelijk heeft China een enorme bewustzijnsverhoging anders is hun digitale slavernij net begonnen.

[Mike] The Brazilian military stands with Bolsonaro… is prepared to invoke Article 142…
Telegram

* Ultra Pepe Lives Matter – Het kan niet worden onderschat hoe geweldig het is om te zien hoe mainstream media in de Balenciaga storie graven en alle details van hun gruwelijke manieren blootleggen.  Deze verhalen zijn precies waarom we van het internet zijn verbannen. 
Ik kijk naar opgravingen van fakestream journalisten die geassocieerde boeken, symboliek en details blootleggen die alleen anons zouden opgraven.  Wij, het anon leger, hebben de cultuur positief beïnvloed.  We hebben de naald zo ver verplaatst dat zelfs de reguliere media zich aanpast aan onze methoden.  De wereld zal de waarheid kennen.

Mike: Balenciaga vertalng uit het Latijns is ‘Doe wat je wil’
Balenciaga Is Pizzagate
– Balenciaga’s creative director (Demna) lived in Ukraine for a period of his life and has been outspoken in his views on the war. – de Link met de Oekraïne als brandhaard van het kwaad bron voquebusiness

[Mike] General Flynn discusses Human Trafficking.

* BNR nieuwsradio over de oorlog: “Generaal b.d.: ‘Poetin dacht dat dit een korte oorlog zou zijn’ | Big Five” – Noot: Hoe klinkt de propaganda radio in Nederland ? Ex generaal Mart de Kruif, de Russen moeten nu reageren op wat de Oekraïne doet.

[Godsgeschenk] Clandestine VN In wezen zoekt het Westen naar goedkope en eerlijk gezegd niet-juridische manieren om Rusland te “vervolgen”, zonder enige status in het internationaal recht. Het Westen probeert showprocessen te houden als propaganda/theater tegen Rusland en vooral als middel om de legitieme misdaden tegen de menselijkheid in Oekraïne te verdoezelen, omdat ze de controle over het verhaal kwijt zijn.

* Pepe lives matter: Elon Musk is now saying that Twitter interfered in elections. This is huge coming from someone who has all their internal documents and dirty laundry. No wonder CCP shill Tim Cook is attempting to cancel Twitter as we speak. Elon is holding all the cards.

[Godsgeschenk] Clandestine over de negatieve verhalen over Elon Musk – Ze verkondigen het idee dat Elon een soort duister, snode plot heeft om de hele mensheid te controleren met Nueralink hersenchips. Als mensen deze artikelen echt zouden lezen, wordt duidelijk dat de chips bedoeld zijn om tragisch gewonde mensen hun neurologische functie terug te geven.

* Elon just dropped email evidence that the Biden campaign were working with Twitter behind closed doors and they themselves ordered Twitter to censor the Biden Laptop story. – DEZELFDE MENSEN die Trump via de Mueller probe en Crossfire Hurricane probeerden vast te pinnen op “verkiezingsinmenging”, pleegden LITERALY ELECTION INTERFERENCE in 2020. Samenzwering tussen DNC, Twitter, FBI en media. BEVESTIGD!

[Mike] Geniaal gespeeld. In de vorige midterms (2018) was het: Senate was the target. Waarom? Omdat Trump toen nog in het Witte Huis zat en de Senaat nodig had om zijn kandidaten voor het Hooggerechtshof benoemd te krijgen. Deze keer ging het om een Republikeinse meerderheid in het Huis van Afgevaardigden, zodat er parlementaire onderzoeken kunnen worden gehouden naar corruptie, pedofilie en landverraad. De afgelopen 4 jaar had het Huis o.l.v. Pelosi deze bevoegdheid, maar de Democraten kwamen niet verder dan het flinterdunne ‘bewijs’ voor Trumps vermeende ‘opruiing’ op 6 januari 2021, toen het Capitool zogenaamd bestormd werd. En deze keer werden ze hebberig en wilden de Senaat erbij voor een totale parlementaire meerderheid, maar daardoor was de fraude eenzijdig gericht op de Senaat en niet het Huis. De Republikeinen hebben nu de parlementaire bevoegdheid om de fraude en corruptie van hun politieke (en spirituele) tegenstanders bloot te leggen. THEY LOST!

[Mike] D5, December 5, a.s. maandag, begint de lawine? Elon Musk brengt de anon’s terug op Twitter

[Mike] Vredesonderhandeling “Wat heeft president Biden in feite gezegd? Hij zei dat onderhandelingen pas mogelijk zijn als Poetin Oekraïne verlaat,” een voorwaarde die Rusland “uiteraard” afwijst, zei Peskov vrijdag tegen verslaggevers zoals gemeld door AFP. “De speciale militaire operatie gaat door.”

CORONA

[Medusa] Wat is een D-dimeer test?
– aantonen van een verstopping in de bloedtoevoer in het gehele lichaam – Als je D-dimeer waarden hoog zijn, kunnen ze erop wijzen dat je een bloedstolsel hebt.
Ook als zelftest te verkrijgen: (niet altijd betrouwbaar bijvoorbeeld met reuma)

[Mike] In steeds meer landen groeit aidsepidemie: ‘Bestrijding loopt vast’
– 1,5 miljoen mensen raakten vorig jaar besmet met hiv
– Ruim 650.000 mensen overleden aan de gevolgen van aids
– Wereldwijd leven 38,4 miljoen mensen met hiv

[Godsgeschenk] Clandestine: Uit het Biolab-onderzoek weten we ook dat de vooruitgang van de VS in nanotechnologie en microbiologie het mogelijk maakt om genoomspecifieke ziekteverwekkers te maken die nationalistische en etnische zuiveringen kunnen uitvoeren. Bioterrorisme is springlevend.

[Mike] Fauci over China’s opsluiting: “Als het doel is ‘laten we alle mensen vaccineren, vooral de ouderen’, dan is het goed om dat tijdelijk te doen.”
– China gaat nu helemaal los in hun opstanding naar vrijheid

* GV Emotionele schade door de anti-vaccinatie berichten?
– Notabene op PubMed.gov Noot: Mijn gedachte, vervang het woorden ‘vaccinatie vrees’ door ‘virus bangmakerij’ en de schrijver (aspirant fact-checker) zou zo-maar-eens gelijk kunnen hebben. Is PubMed nu ook al gekaapt door de diepe staat?

[Vuurvogel] In this episode of ICIC, Dr Reiner Fuellmich and co-host Dr Mike Yeadon have an insightful conversation with four experts on this explosive topic. Using dark-field microscopy, Dr David Nixon examines blood samples from people who have been injected
– Op de microscoop zie je zelf assemblerende elektronische circuits in de bloedmonsters
– Begon ook weer over zichtbare mac adressen op een telefoon met blue radar
– Nu er elektronische componenten gevonden worden dan veranderd de gehele wetgeving over de nood order toelating op de markt, want het kan dan geen vaccin genoemd worden
– de meeste nanotech samples die aangetroffen worden groeien naar voor het blote oog zichtbare structuren.
– De meeste worden aangetroffen bij gevaccineerden maar ook al bij ongevaccineerden n mindere mate en ook in dit geval spreekt men nu van shedding, (Noot: maar dat is dus besmetting via een andere bron, bijvoorbeeld chemtrails in een bepaald gebied. Dit soort experimenten vonden al plaats in de VS in de zestiger jaren).
– FEMA runt de gehele pandemie show
– Er worden cijfers genoemd van 5,3 miljard gevaccineerden wereldwijd
Video op kerkhof

* verpleegkundige vrijgesproken nadat ze 8600 vaccinaties plaatste met een zoutoplossing

* Israel blijkt helemaal geen bijwerkingen controle systeem te hebben gehad blijk nu terwijl de hele wereld naar het land keek voor de veiligheid

* De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!!

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

* Zerohedge Apple Threatens To Ban Twitter From App Store, Won’t Say Why: Musk
[Mike] If Elon wasn’t over the target they wouldn’t be attempting to take Twitter completely off the app store.

GEDACHTENVOER

* Kreeg een krantenartikel opgestuurd van Andre over schurft, dat nu ineens weer volop voorkomt, en daar werd ook de behandeling vernoemd met ivermectine

* De Realist -vs- de Hoop Gever.
– Waarom sommige karakters wel eens in het vaarwater zitten, een aanwijzing naar zaken waar je het zelf moeilijk mee hebt zoals de steeds weer verschuivende tijdlijn die nu al vele jaren aanhoudt. Ik benoem hiermee zaken die we allemaal hebben van tijd tot tijd en besluit met: Mijn karakter test kwamen allebei de keren uit op bevelvoerder (commander) en ja, ik vlieg nogal eens bruut door de porseleinkast, wel lastig met 5,3 miljard potentiële porseleinstukken !!

* Week journaal Willem en Jeroen

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten