Twitter Onthulling: VS. Verkiezingsfraude op regeringsniveau !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #262 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


HOLY SHIT – Elon heeft net e-mail bewijs laten vallen dat de Biden campagne achter gesloten deuren samenwerkte met Twitter en dat ze zelf Twitter opdracht gaven om het Biden Laptop verhaal te censureren. 6x updates


Door Clandestine op Telegram:

De DNC is net betrapt op het omzeilen van de grondwet en samenzweren met Big Tech om de waarheid te censureren, zich te mengen in een verkiezing en misdaden van de familie Biden via Hunter te verdoezelen.

Jongens, wat Elon nu laat vallen, BEVESTIGT dat de DNC actief betrokken waren bij een samenzwering om zich te mengen in federale verkiezingen, en dat deden ze door de grondwet te schenden en Amerikanen te censureren via Twitter als proxy. 

Opent dit een pad om 2020 frauduleus te verklaren, vanwege de mate van verkiezingsbemoeienis die de DNC WIT uitvoerde? 

Dit is zonder twijfel een impeachable offense voor Biden en Kamala, en moet 2020 helemaal nietig verklaren. 

Impeach ze allemaal. Het is oorlog.

Twitter leidinggevenden misbruikten hun positie en voerden een politieke agenda uit voor de DNC. Ze traden op als het spreekwoordelijke “Ministerie van Waarheid” en verdoezelden onwelgevallige waarheden die “de partij” in een kwaad daglicht stelden.

Daarbij hersenspoelde en vergaste Twitter in opdracht van “het Biden-team” het publiek om de realiteit van misdaden uitgevoerd door de familie Biden, die de uitslag van de verkiezingen van 2020 veranderden, te verdoezelen.

Voormalig Deputy General Counsel van de FBI en speler in het Spygate/FISAgate schandaal, Deep State rat, JIM BAKER was betrokken bij het overtuigen van Twitter om het Hunter Biden verhaal af te sluiten omdat het “misschien” gehackt was, zonder enig bewijs. 

DEZELFDE MENSEN die Trump via de Mueller probe en Crossfire Hurricane probeerden vast te pinnen op “verkiezingsinmenging”, pleegden in 2020 LITERALY ELECTION INTERFERENCE.

Samenzwering tussen DNC, Twitter, FBI en media. BEVESTIGD!

Ik ben nu in absolute shock. 

Het belangrijkste deel van de Q-drops draaide om een grote samenzwering, bekend als de Deep State, bestaande uit de top van de DNC, de media, de DOJ/FBI/Intel gemeenschap, Big Tech, Big Pharma, de academische wereld, enz.

De #TwitterFiles leggen een papieren spoor dat bevestigt dat er kwaadwillige coördinatie was van deze entiteiten om operaties uit te voeren die de DNC helpen bij verkiezingen.

De Twitter Files bevestigen het hele verhaal van Q.

Balenciaga bevestigt de rest.

Clandestine: “Snelle herinnering aan de DNC:  Er zijn bijna 20 miljoen mensen in Amerika die een eed hebben gezworen om “de grondwet van de Verenigde Staten te steunen en te verdedigen tegen alle vijanden, buitenlandse en binnenlandse”. Dus als je samenzweert met particuliere ondernemingen om de grondwet te schenden, breng je ons in een lastig parket. Als je zegt “Het 1e Amendement niet absoluut is”, bewijs je dat je een binnenlandse vijand bent van de grondwet, en dus van Wij het Volk.

Militaire interventie noodzakelijk.”Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk