Geen China 2.0


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #260 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


“Wat kan ik er aan doen…ik ga mij er niet druk om maken want ik leef nu en wil nu genieten en we hebben vaker een crisis gehad…kwam toen goed dus nu ook”


Hoeveel mensen zeggen het en hebben werkelijk geen benul hoe ernstig de huidige crisis is….dat we door onze eigen regering een oorlog in zijn gerommeld…..een groeiende armoede over ons heen trekt en onze vrijheid ernstig in gevaar is gebracht.

De massa weet nog steeds niets van de geschiedenis in Oekraïne…..hebben geen idee wat CBDC betekent en wat er werkelijk gaande is met het klimaat en onze pensioenen en dat het twee voor twaalf is voor onze democratie definitief is afgeschaft.

Geen idee hebben wat de WOB verzoeken aan schandalen, leugens, corruptie laten zien.

Makkelijker kan je het een regering niet maken!

Waarom ik mijn eigen regering niet vertrouw:

Openlijk liegen kom je tegenwoordig als minister zeer gemakkelijk mee weg en op het moment dat er een leugen van je in de aandacht komt zorg je voor een afleidingsmanoeuvre waar de massa met gemak intrapt en jouw leugen is niet meer belangrijk. 

De MSM werkt gewillig mee om de politieke leugens te verdoezelen.

Want wie weet ervan dat Gates wereldwijd miljoenen in de MSM stopt. 

Dat Soros de NGO’s…Antifa ….BLM betaald om te rellen. 

Soros ook de partij VOLT financieel steunt. 

Soros onze schoolboeken betaald….laat dat is tot je doordringen.

Want wie betaald die bepaald!

Een minister zijn was vroeger een eervol beroep maar dat is allang niet meer en het wordt erger en erger….

…een woke kamerlid loopt huilend de kamer uit omdat er terecht gewezen wordt door Freek Jansen op de gevaren van het stimuleren van jonge kinderen over geslachtsverandering en terecht heeft blootgelegd wat een schade we hiermee toebrengen aan zeer jeugdige kinderen.

Hierin nemen FvD en PVV een duidelijk en stevig standpunt in en pakken hun verantwoordelijkheid door de gevaren te benoemen en zo pogen de kinderen te  beschermen tegen deze bizarre woke agenda.

Hoe bedenk je het om een pré puber medicijnen te geven om de pubertijd uit te stellen….onze overheid bedenkt het en willen het zelfs wettelijk vastleggen dat zeer jeugdige kinderen hier zelf over kunnen beslissen zonder inmenging van volwassenen.

Dit is een zeer zwaar en niet zonder enorme risico’s slecht medicijn voor deze kinderen en hoe triest ook er is een enorme toename in gebruik van deze medicijnen. 

Daaruit blijkt helaas dat de indoctrinatie werkt.

Dat de NPO een filmpje online heeft waar kinderen verteld wordt waar ze ILLEGAAL deze medicijnen kunnen bestellen.

Dan is dit land in mijn beleving ziek….doodziek en een gevaar voor de mens want dit alles begint steeds meer te lijken op de ontmenselijking!

Minister Schouten van armoede en pensioen heeft nul verstand van pensioenen en geeft geen donder om de groeiende armoede in Nederland….voedselbanken die de vraag niet meer aan kunnen….AOW’ers met een klein aanvullend pensioentje nu al in de kou zitten….steeds meer Nederlanders hun rekeningen niet meer kunnen betalen…kinderen zonder ontbijt op school komen…..we glijden serieus af naar een bananenrepubliek waar de weg terug steeds moeizamer zal worden…..maar hé komt vanzelf goed….beetje vertrouwen hebben.

Kaag bij het CBDC debat draait om vragen heen en zegt herhaaldelijk “daar kom ik later op terug”…..maar later is de tijd om en heeft niemand een inhoudelijke vraag beantwoord gekregen. 

Ondertussen wil Kaag ONS geld, al ONZE uitgaven boven de € 100 controleren……zogenaamd om het witwassen onmogelijk te maken….maar wie wakker is weet dat het gaat om controle …controle….controle!

Dilan minister van justitie…geen enkele opleiding recht gevolgd en zit daar zeer vermoedelijk omdat haar vader te veel afweet van het Demmink schandaal. Demmink had de hoogste post bij justitie maar misbruikte twee Turkse jongetjes….dus zeer goed mogelijk dat de functie nu van Dilan zwijggeld is. 

Baybasin een Turkse man zit al 26 jaar in een Nederlandse gevangenis omdat hij meer weet van de zaak Demmink. Zo dekt justitie elkaar in!

Ollengron de ramp minister op defensie non stop met ons belastinggeld smijt om een dramatische oorlog in stand te houden ook bloed aan haar handen heeft want medeverantwoordelijk voor elke soldaat die nu sterft en dat zijn er velen en vooral Oekraïense jonge mannen!

De zinloosheid van een oorlog.

Jetten….las ergens ooit treinconducteur…..en nu minister van milieu zonder enige kennis van milieu…..ons belastinggeld weggesmeten met zijn ondoordachte Gazprom actie.

Een GL en PvdA zo tenenkrommend slecht als oppositie werken zeer actief mee met de coalitie om de WEF agenda erdoor te drukken. 

Zie hun stemgedrag…gaat niet om de burger want ze stemmen altijd met de regerende partijen mee over de rug van de hardwerkende Nederlander.

Een Lisa Westerveld een groot kind nog zonder levenservaring en totaal wereldvreemd…..geen benul heeft waar ze over praat als kamerlid….er komt alleen maar klinkklare onzin uit. 

Een Klaver ….moet ik echt nog onderbouwen hoe in en inslecht deze man voor ons land is.

Moet ik nog onderbouwen wat een griezels Sjoerdsma en Paternotte zijn….schreeuwen om de democratie te beschermen maar breken die ondertussen onder onze ogen af!

Rutte het slechtste wat ons land is overkomen want onder zijn bewind is DDR66 groot geworden…..en Rutte ooit in het zadel geholpen door Demmink gaat over lijken als het moet!

Opleiding is niet meer nodig om in de tweede kamer te komen….volgzaam zijn en papegaaien wat de grote leider zegt is voldoende.

Regerende partijen met steun van een aantal oppositiepartijen willen FvD verbieden…FvD heeft het hoogst aantal leden en hebben kennis binnen hun partij….geen laaggeschoolde schreeuwers die zonder onderbouwing de ene na de andere op de persoon gerichte interruptie doen en door een raak onderbouwd antwoord van FvD’ers met de staart tussen de benen weer terug lopen naar hun stoeltje.

Tuurlijk wil je dan zo een partij verbieden…je kan ze niet aan ze zijn slimmer en beschikken over kennis want ze papegaaien niet …nee ze hebben kennis in huis en dat is bedreigend!

Ze verkondigen de waarheid snoeihard en dat kan niet in een woke wereld waar een agenda 2030 koste wat kost er door moet.

De NPO is actief creatief met plak en knipwerk om interviews met FvD leden te verdraaien als racistisch en een gevaar voor onze democratie.

Besef wel dat het verbieden van partijen zeer ondemocratisch en gevaarlijk is.

Nooit gedacht dat mijn land ooit zover zou komen dat er gecensureerd en geïndoctrineerd wordt maar het gebeurt en neemt met de dag toe….want de NPO is de spreekbuis van de overheid…..ondertussen hebben we de mond vol over Rusland. 

En werkt de EU aan een wet om voortaan te bepalen wie wel en wie niet op het internet mag en wat wel of niet toelaatbaar is om te kijken. 

Fictie….dacht het niet in Frankrijk is Rumble geblokkeerd.

Hoe kan het dat we als land accepteren dat Máxima…een Argentijnse uit een zeer foute familie hier de koningin mag spelen en ver buiten haar boekje gaat door zich met de politiek te bemoeien en actief lid is van het WEF en ons dus heeft uitgeleverd aan een buitenlandse organisatie wat LANDVERRAAD heet en het Rutte zijn plicht is om Máxima ter verantwoording te roepen maar doet dat uiteraard niet want ook Rutte is een puppet van het WEF.

Dit koningshuis wat een geldverslindende poppenkast is moet worden opgeheven!

Hoe kan het dat het toch weer oorverdovend stil is rond de schimmige sms’jes deal tussen de voorzitter van de EU vd Leijen en Bourla de directeur van Pfizer.

Alle ministers en het koningspaar zijn lid van het WEF….dit is LANDVERRAAD!

Het gaat om een miljoenendeal….ons geld.

Hoe kan het dat een Michelin mannetje Timmermans (PvdA) er weer per maand!  €1800 bij krijgt terwijl de Nederlanders steeds meer in de armoede vervallen.

In het buitenland zijn tv zenders waar de Nederlandse problematiek wordt besproken…..dat onze regering de boeren massaal willen “uitkopen” onder het verzinsel stikstof…. het uitkopen gaat een serieuze bedreiging van onze voedselvoorziening worden.

Nederland de op één na grootste voedselproducent van de wereld en de boeren blijven stil en de protesten blijven uit.

Geen toeval hoor dat Gates ondertussen de grootste grootgrondbezitter ter wereld  is!

Ook in Duitsland wordt openlijk gesproken over de invloed van het WEF in ons land.

Nergens krijgen we bij de MSM mee dat in Europese steden massale protesten zijn.  Ook in de voormalige Oostbloklanden neemt het verzet toe en protesteren ook daartegen de wapenleveranties aan Oekraïne en weigert de bevolking om in de kou te zitten voor een niet te winnen oorlog…..niet hun oorlog en zich steeds meer verzetten tegen de EU.

Landen die zich ooit losmaakten van dictatuur zien het nu weer vol uitgerold worden in eigen land en zullen het sneller doorhebben dan westerse EU landen.

Een rechter tijdens een zitting met Willem Engel zegt dat het volk dom is….het D666 rot zit overal.

De dubieuze NCTV volgen journalisten van ONgehoord Nederland maar houden ook kamerleden in het vizier die ongewenste kritiek uiten op de regering want we zijn al zo ver dat de overheid steeds meer gaat bepalen wat wij mogen denken en doen en dan is het afschaffen van cash geld een geweldig hulpmiddel want de overheid kan een ongehoorzame burger monddood maken door zijn bankrekening te blokkeren. 

Het blijven weigeren van grenzen sluiten en de regering niets doet om het land leefbaar te houden en zich schuilen achter Europese afspraken.

De ECB ons in een ongekende crisis stort doordat er jarenlang maar geld is bij gedrukt…non stop dag in dag uit en Lagarde in Frankrijk beschuldigd van fraude is de baas van de ECB.

De NPO doet goed zijn best om ons te laten geloven dat de economie geweldig gaat…niets aan het handje….hoe dan met deze giga schuldenberg en omvallende middenstanders.

Teveel zullen nog het gemak van digitaal geld zien en zich niet druk maken over de wetswijziging van onze pensioenen…..zijn totaal niet bezig met de recent zeer ingrijpende aangenomen wet verplaatsing bevolking en zien zeker het gevaar niet dat de overheid een wet heeft uit 1978 die hen het recht geeft om al ons geld, ons bezit af te nemen.

Daar is wel een oorlog voor nodig en heeft de regering daarom geen enkel belang bij vrede en komt een oorlog ze juist verdomde goed uit……is daarom digitaal geld zo handig want zo voorkomen ze een bankrun ook bijzonder handig bij een aankomende negatieve rente. Want wie laat zijn geld nog op de bank staan als je er 5% rente over moet betalen.

Hoop haal ik uit een land als Brazilië waar de bevolking massaal is opgestaan tegen een corrupte “Lulla” die ondanks een gevangenisstraf van 12 jaar president kan worden middels verkiezingsfraude. De kans is aanwezig dat de Brazilianen dit gaan winnen en Bolsonaro weer president wordt. 

De enorme protesten komen niet bij de NPO.

De bevolking van China staat op tegen de totaal krankzinnige maatregelen en onderdrukking. Dat zal een lange strijd worden want de Chinese overheid heeft middels de QR code veel macht over de bevolking en zal niet terugdeinzen voor grof geweld.

Ook in Europa lijkt rechts op te rukken en zal de overhand krijgen als we niet weer in een verkiezingsfraude belanden.

Gisteren kwam er op jawel de NPO een waarschuwing voor een mogelijke black-out en we ons moeten voorbereiden op uitval van energie dus ook internet. Hebben het over 48 uur…..nou ga ervan uit dat die black-out langer zal duren.

Bereid je serieus voor…..de elites met hun duivelse plannen zijn in paniek….krijgen Rusland en China niet mee in hun plannen voor één wereldregering…..zien ook de groei van de BRICS landen waar ook Saoedi-Arabië zich bij zal voegen wat de genadeklap voor het westen zal zijn.

De elites verliezen de controle over de bevolking omdat de Corona leugen steeds meer gezien wordt en steeds meer mensen weigeren mee te doen met het idiote prik beleid en te vroeg en te snel krijgen ze de bevolking niet meer in een lockdown.

Er steeds meer waarheid naar buiten komt en we dankbaar mogen wezen dat er een volhardende groep is die blijven zoeken naar waarheid…steeds meer artsen die in verzet komen en de patiënt weer centraal stellen en de macht van de politiek trotseren…..

…..ben je een brave burger die netjes doet wat de overheid je oplegt en avond aan avond de staatstelevisie volgt klinkt bovenstaande bizar.

Daarom start je eigen onderzoek….de waarheid zal uiteindelijk altijd winnen.

Kies voor vrijheid op de lange termijn en verdiep je is in een andere waarheid.

Kijktips:

Podcast Arno Wellens

Podcast Karin Karin Hamaker Zondag…een zeer bijzondere vrouw.

Blackbx today elke ma- woe en vrijdag om 19 uur.

De andere krant

Gezond verstand
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk