FvD, een fan ben je niet ineens, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #259 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Met de opkomst van het Forum voor Democratie was er een duidelijk standpunt wat bij mij gelijk resoneerde. “Hét Referendum”. De vele filmpjes van Tweede Kamer debatten, lees, de Kartel aanvallen, die ik eigenlijk zou willen benoemen als de politieke trollen. netjes iemand laten uitspreken is geen politieke kwalificatie.


De goed doordachte inhoudelijke argumenten maakte dat ik het al snel ging opnemen voor de ‘underdog’, die men steeds opnieuw in het nauw probeerde te drijven, probeerde want ik vond juist dat ze zich daardoor uitstekend konden manifesteren.

Omdat ik al 12 jaar geen MSM meer volg ben ik afhankelijk van de sociale media en websites die de FvD filmpjes delen, vaak inclusief (positieve) commentaren. Sinds een jaartje ben ik ook lid van de partij geworden, en … het partij programma heb ik nog nooit gelezen. Met de video’s als onderstaande hoeft dat ook niet, ik wordt perfect op de hoogte gehouden. De FvD app kon ik helaas nog niet op mijn oude telefoon installeren, wellicht werkt hij ook op mijn nieuwe Macbook die onderweg is want die zou ook telefoon apps ondersteunen.  Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk