Emotionele schade door de anti-vaccinatie berichten?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #259 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


We hebben al heel wat uitvluchten voorbij zien komen waardoor de vaccinaties zoveel bijwerkingen vertoonden, deze is nieuw: “door de emotionele schade door de anti-vaccinatie berichten”


PubMed.gov – Covid 19 vaccines and the misinterpretation of perceived side effects clarity on the safety of vaccines
Door: Raymond D Palmer

In het tijdperk van Covid 19 en massale vaccinatieprogramma’s is de anti-vaccinatiebeweging over de hele wereld momenteel op een hoogtepunt. Veel van dit anti-vaccinatiesentiment kan worden toegeschreven aan de vermeende bijwerkingen die door anti-vaccinatiegroepen via de sociale media worden verspreid. Angstzaaierij en verkeerde informatie van mensen zonder wetenschappelijke opleiding om mensen te terroriseren zodat ze ongevaccineerd blijven, zorgen er niet alleen voor dat mensen vatbaar blijven voor virusuitbraken, maar zouden ook kunnen leiden tot meer bijwerkingen van het vaccinatieproces. Dit korte overzicht biedt gegevens die kunnen aantonen dat verkeerde informatie van de anti-vaccinatiebeweging meer sterfgevallen en bijwerkingen van vaccins veroorzaakt. Uit een mini-overzicht van de gepubliceerde literatuur blijkt dat mentale stress duidelijk vasoconstrictie en arteriële vernauwing van de bloedvaten veroorzaakt. Als mensen dus in paniek, bezorgd, gestrest of bang zijn voor de vaccinatie, zullen hun slagaders zich vernauwen en kleiner worden in en rond de tijd dat zij het vaccin krijgen. Dit biologische mechanisme (de vernauwing van aders, slagaders en vaten onder mentale stress) is de meest waarschijnlijke oorzaak voor de bloedstolsels, beroertes, hartaanvallen, duizeligheid, flauwvallen, wazig zien, reuk- en smaakverlies die zich kort na de toediening van het vaccin kunnen hebben voorgedaan. De extreme mentale stress van de patiënt kan hoogstwaarschijnlijk worden toegeschreven aan de angstzaaierij en de paniekzaaierij van verschillende anti-vaccinatiegroepen. Het is niet de bedoeling van dit artikel om elke waargenomen bijwerking uit te sluiten, maar het is zeer waarschijnlijk dat veel schijnbare bijwerkingen die kort na de toediening van een vaccin worden waargenomen, het gevolg kunnen zijn van een beperkte of verstopte bloedstroom door vernauwing van bloedvaten of slagaders, veroorzaakt door emotioneel leed of placebo op basis van angst voor vaccins.


Noot: Mijn gedachte, vervang het woorden ‘vaccinatie vrees’ door ‘virus bangmakerij’ en de schrijver (aspirant fact-checker) zou zo-maar-eens gelijk kunnen hebben. Is PubMed nu ook al gekaapt door de diepe staat?

Wat een van de mede activisten deelde deze week was onderstaande video. Het kost je 2,5 uur van je tijd om deze breed uitgemeten wetenschappelijke analyse te bekijken met als onderwerp: “Zelf assemblerende elektronische circuits in de bloedmonsters“. Een onderwerp wat al meer onder mijn aandacht gebracht werd door anderen i.v.m. zichtbare mac adressen op een telefoon bij gevaccineerden met blue radar app. -HMBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk