We zijn aan de winnende hand, zie jij ’t ook?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #258 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het is lastig om tussen de tsunami negatief nieuws lichtpuntjes te ontdekken maar hier is er weer zo een. Niet zomaar een lichtpuntje. Maar eentje waar “het dun tussen de benen loopt”, om het zo maar uit te drukken.Gisteren in dé Volkskrant; “Was de journalistiek tijdens corona te veel op de hand van de overheid, vragen publiek én media zich af”, dat was de kop van het artikel en verder. “Bijna een jaar na de laatste harde lockdown kijken steeds meer media terug op hun corona verslaggeving. Want was die wel kritisch genoeg?”

Niet -geachte- journalisten, het was nog veel erger, elke kritische noot ontbrak totaal en nog erger. In werkelijk alle programma’s werd hét ‘COVID is gevaarlijk nieuws’ aangedikt en verwerkt in speciale spotjes gedurende de gehele dag. De perfecte hoernalisten struikelden over elkaar, ongetwijfeld om de orders van de bazen in Den Haag perfect uit te voeren. 

Waarom, ik hier goed nieuws in zie?

Het feit, … dat men nu aan zogenaamde zelfreflectie doet? 

Hét, wie, wat, waar en waarom, … en hoe!

‘Men’ ziet dat de wal het schip aan het keren is. De massa’s doden en zieken wereldwijd, en juist in de meest gevaccineerde landen. Die vaccins waarin de media uitblonken om die te promoten.

‘Men’ hoort de roep om militaire tribunalen. Ook nu dat woord besmet is verklaard in het huis van de democratie, de tweede kamer.

‘Men’ leest in de alternatieve media dat in het verleden deze misdaden bestraft werden met de dood. 

‘Men’ voelt reeds dat “het dun tussen de benen loopt” bij deze gedachte.

‘Men’ weet inmiddels ook al dat de roep om genade geen gehoor zal vinden bij een misdaad van deze omvang.

Het feit dat de media nu een openbare roep om vergiffenis doen (in zeer bedekte vorm) is voor een ieder het teken dat het tij aan het keren is. Dat de media de macht tussen de handen uit voelt vloeien. 

Het spel is reeds lang gespeeld, COVID was nooit een bedreiging, de politiek was het virus dat zich nooit had kunnen verspreiden met de welwillende medewerking van dé Media een halsmisdrijf.

We zullen echter deze gebeurtenissen pas kunnen gaan verwerken als de misdadigers bestraft zijn achter slot en grendel of …

We zijn reeds aan de winnende hand, zie jij ’t -NU- ook?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk