Ik ben een Anti-Overheid Extremist omdat, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #257 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


… omdat -dé overheid- zichzelf op alle gebieden -grondwet overschrijdend- heeft gedragen, en ik dus -bij wet- verplicht om mij te verweren. 


Extremisme: “Het feit dat iemand overtuigingen heeft die de meeste mensen onredelijk en onaanvaardbaar vinden”.

Gedurende de afgelopen 22 jaar heb ik steeds meer kennis genomen van zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. En toch blijkt keer op keer juist dat daglicht de beste bescherming te zijn van duistere zaakjes omdat het dan juist zo onwaarschijnlijk is dat er criminele zaken plaatsvinden in de volle openbaarheid.

Ik noem een voorbeeld; Kanker is gewoon te genezen en veel eenvoudiger dan je denkt. Duizenden uren heb ik eraan besteed om dat in alle facetten te leren en ontdekken. Van het eenvoudig herstellen van de optimale voedingsbalans (zuurstof opname) tot de mentale huishouding, de kracht van je gedachten. Behalve: onderdelen uit je lichaam snijden, chemotherapie en bestralingen. Deze drie eenheid toegepast door de medicijnmannen en vrouwen werken nu juist totaal niet maar maken de zaak alleen maar erger. Toch kun je met dit verhaal bij veel mensen niet aankomen, want als dat waar zou zijn dan … !!

Ben je er nog?

Je bent voor mij pas gesprekspartner als je dezelfde zelfstudie hebt doorlopen, yep, extremistische gedachten dus! Want, het gebeurd uiterst zelden dat mensen me vroegen: “Vertel me eens meer hoe je tot die inzichten gekomen bent? / En waar kan ik beginnen met onderzoek?” Als geen ander gaat het je door de jaren opvallen hoe de medische, de media en overheid misinformatie promotie machines werken als een in elkaar verweven netwerk van list en bedrog.

Steeds meer en meer ging ik ontdekken dat er op allerlei vlakken misstanden tot ware criminaliteit gepleegd wordt door, of afgeschermd, door de overheid en gelinieerde instanties. Zoals nu de gehele 2030 agenda wordt uitgerold.

Maar het grooste huzarenstukje wat opgevoerd werd, nu al bijna 3 jaar, was het Corona / COVID 19 virus sprookje. Ooit bedacht door Louis Pasteur maar nooit wetenschappelijk onderbouwt heeft dit nare sprookje nu al vele miljoenen mensen het leven gekost of de gezondheid vernietigd !!

Zwijgen, toezien langs de zijlijn is nu onmogelijk geworden. Zoals Emmanuel Macron al drie keer met de vlakke hand in het gezicht werd geslagen, ik geniet ervan, zo zou ik dat met mijn vrienden wel willen doen. In de trant van: “Wordt wakker, verlaat nu onmiddellijk het brandende gebouw. Red je leven !!”. 

Maar de brand is nog steeds niet ‘zichtbaar’ voor de meesten.

Getuige van een gevalletje vaccinatieschade, (begrafenis) of in moderne termen, oversterfte genoemd. Alle symptomen wezen in die richting, en opnieuw, als je daar al enkele jaren bovenop zit is de 1+1 rekensom niet zo moeilijk te maken. Echter, tijdens de begrafenis werd daar niet over gesproken. Geen enkele subtiele opmerking dat men op de hoogte was van de situatie, van de gruwelijke misdaad die zich voor onze ogen bij klaarlicht daglicht heeft ontvouwen. De ziekenauto’s die we allen dagelijks zien rijden en de openlijke verwijzingen in de alternatieve media.

De talloze fact-check berichten die de bovenste regionen van Google bevolken en de link tussen het uitdunnen van de wereldbevolking en het vaccin moeten ontkrachten. 

Voor iemand als ik of de vele andere alternatieve media is het onmogelijk om de meeste mensen te bereiken, en ook al zien ze onze berichten, dan is het ongeloof en cognitieve dissonantie te groot om ze bewust te maken. Dat heb ik al vele malen ervaren met andere onderwerpen. Is het wachten op een wereldschokkende gebeurtenis? Maar hoe lang duurt dit nog en welke mensen zijn er dan allemaal niet meer met alleen al 1.000 gevallen van oversterfte in Nederland elke maand?

Al die mensen die bang gemaakt werden door een -zwaar- criminele overheid met in hun voetspoor de media, de internationale organisaties en de dokter als de gehoorzame vazallen etc, etc, etc.

Anti-Overheid Extremist dekt nog niet eens de lading als je een overheid beschuldigen wil van de ontvolking van de wereldbevolking door vaccinatie. Een overheid als WEF pion en een kartel in dienst van de Nieuwe Wereld Regering. 

Bang gemaakte -niet mondige burgers- zijn nu de eerste zieke en dodelijke slachtoffers die ten grave gedragen worden. Als je geen Anti-Overheid Extremist bent, hoe ga jij je dan verdedigen, met als inzet -je leven- ???Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk