dotcom.radio aflevering 340 van 27-11-2022

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #256 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 340: Rechtszaak Willem Engel – Doc. State of Control – dé Euro nummerplaat – Biden criminele verleden in de spotlight – Elon Musk over kinderhandel – Beperkte studie ivermectine en long covid – video Died Suddenly – Obama care en kinderhandel – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Medusa] rechtszaak tegen willem Engel, rechter ontploft, (dit zullen we maar bewaren voor later)(opruiing tijdens lockdown)
Gideon van Meijeren Wat een bizarre wanvertoning. #Engel is rustig en wil de onafhankelijkheid van de rechtspraak ter discussie stellen, wat zijn goed recht is. Dat de rechter dat niet “gezellig” vindt is zijn probleem. Had hij maar ijscoman moeten worden. Woedend weglopen is een enorm zwaktebod.

* FvD Met o.a BoekThomas Gold the myth of fosil fuels

* Nederlandse documentaire State of Control
– de Turbo versie van het Sociaal Krediet Systeem
[Medusa] Het debat is inmiddels voorbij. We hoeven ons geen zorgen te maken hoor! Kaag heeft beloofd dat het niet programmeerbaar zal worden en dat contant geld zal blijven bestaan.

* GV Elke Digitale Euro een eigen nummerplaat !
Aston Martin DB5 James Bond auto die gereden werd door 007 Sean Connery in de film Goldfinger. Die roterende nummerplaat  zorgde voor een zekere vorm van anonimiteit.

[Medusa] Virus waarheid stopt

* Het masker is af: Klaus Schwab van het WEF verklaart China tot ‘rolmodel’.

De oprichter en voorzitter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, heeft onlangs een interview gehouden met Chinese staatsmedia en verklaard dat China een “rolmodel” is voor andere landen. 

TRUMP– & –Qanon

* Maandag Emmanuel Macron opnieuw een klap gehad met de vlakke hand in zijn gezicht, deze keer van een vrouw video Telegram
– onderzoek naar Macron verkiezing fondsen

[Mike] Bill Gates has went into hiding after attempting to steal the 2022 election from Kari Lake.
He now intimately knows the meaning of ‘they won’t be able to walk down the streets’ for himself. Niet de Bill Gates die wij kennen…

[Medsa] EXCLUSIVE: A shocking voicemail, shared bank accounts, dodgy partners and whistleblowers: DailyMail.com breaks down the jaw-dropping evidence as GOP targets ‘chairman of the board’ Joe Biden – and could lead to possible impeachment​

— GOOD NEWS! CBS Hacks FINALLY Admit Hunter Biden Laptop Is Legit – More Than Two Years After Gateway Pundit Reporting​

[Decem] RT.com NATO assembly urges members to declare Russia ‘terrorist regime’​
– De parlementaire vergadering van de NAVO heeft een grotendeels symbolische resolutie aangenomen waarin de lidstaten worden opgeroepen Rusland als een “terroristische” staat te bestempelen en waarin wordt gesteld dat Moskou een “directe bedreiging” vormt voor de “Euro-Atlantische veiligheid”, terwijl meer militaire steun voor Kiev wordt geëist en een einde wordt gemaakt aan de beperkingen op de “voorwaartse inzet van NAVO-strijdkrachten“.

[Mike] The elephant in the room: Elon Musk just essentially admitted that child exploitation was allowed and even promoted on Twitter before he gained control.
The stage is being set.
The truth is displayed before millions of people.
Crimes against children will unite the world.

[Mike] Midterms Naast Cochise County stelt ook Mohave County in Arizona de certificering van de verkiezingsuitslag uit tot 28 november, zodat het verkiezingsbewijs kan worden herzien.

[Angelface] Trump boos over beslissing vrijgeven belastingaangiften: ‘Hof heeft eer verloren’​

[Mike] Ik durf een voorspelling te doen: de Oekraïne-hysterie in het Westen zal net zo ontnuchterend eindigen als de Covid-hysterie. Dit zal ook het geval zijn omdat beide problemen door politici en de media op een zeer irrationele, emotioneel opzwepende manier werden en worden behandeld. Covid was ook niet de sinistere brenger van de dood die massa’s mensenlevens dreigde te verwoesten die zoveel maatschappelijke verdeeldheid, regeringspretenties, economische schokken, maar vooral de vaccinatieterreur waard was.

* Oekraïne blackout: wat ik miste in de beschuldiging van de aanvallen van burgerdoelen beschuldiging is: Als het leger zich verschuild tussen de burgers dan is dit wat er nodig is ze zonder geweld uit te schakelen

* Bio Clandetine – Ogen op Genève!
De negende toetsingsconferentie van het Verdrag inzake biologische wapens begint aanstaande maandag, 28/11/22. Dit is het laatste diplomatieke strijdtoneel om het VS/Oekraïense biologische wangedrag aan te pakken, waar Rusland wijzigingen zal voorstellen in de mechanismen van het BWC, zodat de VS geen veto kunnen uitspreken over beschuldigingen tegen henzelf.

CORONA

[Miike] Frontnieuws – De spike-eiwitten van mRNA-vaccins verlaten nooit meer uw lichaam…
– Weet u nog dat sommigen van ons “terughoudend” waren, omdat er geen “langetermijnstudies” waren?
– En hoe zit het dan me de Louis Pasteur studie, ik geloof het niet

* ZeroHedge Ivermectine voor langdurige COVID ?(vaccinatieschade)
– Mijn conclusie: Een ieder kan hier uit concluderen dat voordat er ook maar ergens een studie gaat opduiken van de werking van ivermectine bij vaccinatieschade er elke dag mensen overlijden wereldwijd aan “oversterfte” – “langdurige COVID” – “plotseling dood syndroom” of welke naam men de mysterieuze ziekte ook mag benoemen die deze wereld heeft getroffen. Langdurige COVID die uitsluitend plaatsvind bij gevaccineerden?

[Warrior of light] Ziekenhuis 48.000 per COVID patient, …

[Marij] telefoon app Blue Radar om ongemarkeerde mac adressen te detecteren ?

[Louis] Bijna niemand merkte op dat Robert F. Kennedy Jr. de zaak tegen alle farmaceutische lobbyisten won. Covide vaccins zijn geen vaccins. In zijn arrest bevestigt het Hooggerechtshof dat de door Covid mRNA-gen-therapieën veroorzaakte schade onherstelbaar is. Aangezien het Hooggerechtshof het hoogste gerechtshof in de Verenigde Staten is, is er geen beroep meer mogelijk en zijn de beroepsmogelijkheden uitgeput.  Robert F. Kennedy benadrukte in een eerste verklaring dat dit een succes was dat alleen mogelijk was dankzij de internationale samenwerking van een groot aantal juristen en wetenschappers.

* Video Died Suddenly
“Died Suddenly” Is Typical Trash from Stew Peters, hij haalt e van alles bij wat niet te zake doende is die mensen kan laten denken dat dit ook maar een complot is
– Mike Adams Why is Dr. Jane Ruby missing from the Died Suddenly film about vax clots
– en zo kan ik zelf de naam van Dr Sherri Tenpenny noemen die preventief al indringende waarschuwingen gaf

* GV Dé begrafenis, vrijwel geen spoor te ontdekken van enige achterdocht behalve de achterdocht waarom de huisarts niet eerder actie ondernam?

[Mike] Microbioloog Sucharit Bhakdi waarschuwt: ‘coronaprik vernietigt hart en brein van miljarden mensen’

* Viruswaarheid, weekjournaal alle vaccins in de hele breedte worden veel minder genomen in landen als Duitsland en Frankrijk

* Gezond Verstand Het ruimen van een deel van de mensheid is begonnen

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

[Medusa] Donald J Trump terug op Twitter, dag 2 87,2 miljoen volgers

[Medusa] Elon Musk Hate speech impressions down by 1/3 from pre-spike levels. Congrats to Twitter team!

* GV Twitter gedwongen EU censuur toe te passen?
– ZeroHedge “Elon Musk is bezig een bepaald aantal moderatoren te verminderen, maar hij zal ze in Europa moeten verhogen,” vertelde Breton aan France info in een interview, meldde Bloomberg.

[Mike] Elon is allowing these hashtags to trend on Twitter: Neurenberg 2.0 – FauciLiedMillionsDied – EmergenciesAct – Misinformation – etc

[Medusa] Moet er een Musk smartphone komen als de censuur doorgaat ?

GEDACHTENVOER

[Geert] China SHOCKED the world and the U.S. is in real trouble | Redacted with Clayton Morris
– Overgang naar goud of goud gedekt geld. iedereen gewaarschuwd om goud aan te kopen en weg te blijven van spaargeld.
– Mijn take: Als het geld systeem instort en de kleine man blijft berooid achter dan is -Het Plan- net zo goed een totale mislukking !!

[Mike] AD.nl Alle vestigingen Belgische horrorcrèche dicht [Mippie en Moppie]

[Edwin] Obamacare was created specifically for child trafficking. Listen as David Straight explains this. [wereldwijd]

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten