Elke Digitale Euro een eigen nummerplaat !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #255 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Weet je het nog die koele Aston Martin DB5 James Bond auto die gereden werd door 007 Sean Connery in de film Goldfinger. Die roterende nummerplaat  zorgde voor een zekere vorm van anonimiteit.


Hi-tech en iedereen vond het ‘cool’ dit snufje op de 007 automobiel. Nu liggen de -vergevorderde- plannen op tafel om elke digitale euro te voorzien van een nummerplaat. Het moge duidelijk zijn, ik wil het niet, totaal niet onder geen enkele voorwaarde. Bovendien wil ik ook de politici niet die het luisteren naar de bevolking zijn verleerd en een hautaine houding etaleren van; “Wij weten het beter”. Een chapeau dus voor FVD’s van Houwelingen, een rots in de branding. Luister naar zijn betoog, …


Wat zegt men bij ON (Ongehoord Nederland)
Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk