EU Dictatuur zet spionage software in tegen, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #251 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


PEGASUS Spionage Commissie: Federale vertegenwoordiger komt niet opdagen voor de hoorzitting. Door: Christine Anderson, lid van het Europees Parlement (AfD)


De spionagesoftware “Pegasus” kan ongemerkt alle gegevens van mobiele telefoons aftappen, berichten lezen en de microfoon of camera op afstand activeren zonder dat de betrokkene het merkt. Het wordt beschouwd als een van de krachtigste cyberwapens die ooit zijn ontwikkeld. Onder de wereldwijde slachtoffers bevinden zich verscheidene leden van het EU-parlement, medewerkers van de EU-Commissie en talrijke oppositieleden en advocaten uit de EU-lidstaten.

Volgens eigen informatie verkoopt de Israëlische fabrikant NSO het product alleen aan overheidsinstanties zoals politiediensten, geheime diensten of het leger.

Om op te helderen hoe het kon gebeuren dat deze software ook tegen leden van het EU-Parlement en de EU-Commissie werd gebruikt en wie daarvoor verantwoordelijk is, werd in het EU-Parlement al in april 2022 de speciale commissie PEGA opgericht, waarvan ik volwaardig lid ben.

Vanaf het allereerste begin verliep deze commissie slecht. Soms viel het internet plotseling uit, vielen sprekers onverwachts weg uit de live videofeed, stuitten overheidsinstanties op tegenwerking bij het doorgeven van informatie of gedroegen zich gewoonweg als een idioot.

Eerder deze week was de vice-president van het Bundeskriminalamt (BKA), Martina Link, uitgenodigd voor een hoorzitting voor de commissie. Maar mevrouw Link kwam niet opdagen voor de afspraak. De reden voor haar afwezigheid is nog steeds niet bekend. Zelfs de voorzitter van de commissie was verbaasd over deze brutaliteit en merkte op dat zelfs hij niet wist of de vice-voorzitter van het BKA – die in totaal 3 keer was uitgenodigd – alleen verhinderd was door de planning of dat het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken haar had verboden aanwezig te zijn.

Dus laten we dit vasthouden:

➡️ Krachtige spionagesoftware, die volgens de fabrikant alleen aan overheidsinstanties wordt verkocht om terrorisme en georganiseerde misdaad te helpen bestrijden, wordt binnen de EU opeens ook ingezet tegen onder meer politici en oppositieleden.

➡️ Volgens de fabrikant is Duitsland een van een groep van 60 klanten uit 45 landen (waaronder 14 EU-landen).

➡️ In 2021 werd bekend dat zowel de federale recherche als de Duitse buitenlandse inlichtingendienst, de BND, een variant van de Pegasus-software gebruiken. 

➡️ Op 14 november 2022 werd een hoorzitting van de speciale EU-commissie PEGA gehouden met de focus op Duitsland. Ondanks dat hij drie keer is uitgenodigd, verschijnt de vicepresident van het Bundeskriminalamt niet voor de commissie. In de officiële documentatie van het EU-parlement wordt dit voorval verzwegen. Alleen in een video-opname van de zitting wordt helemaal aan het eind een hint gegeven.

Mijn vraag:

Wat moet een gemiddeld begaafd persoon hiervan maken? Tot welke conclusie zou men kunnen komen als de reeds bekende feiten in verband worden gebracht met de bijbehorende vermoedens? Lopen we dan het gevaar om door “opinion controllers” en zogenaamde “fact checkers” opnieuw als vermeende samenzweringstheoretici gebrandmerkt te worden?

Met vriendelijke groet, 
Hoogachtend, Christine AndersonBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk