De wereld -nog- verder op z’n kop?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #250 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ik dacht even een recent lijstje te maken over bijzonderheden vreemde zaken die ongenoegen oproepen want elke week zijn er weer opmerkelijke zaken, maar zoveel tegelijk, zeer opmerkelijk !!


Klaus Schwab die present is op de G20 ontmoeting voor wereldleiders, Maxima #NietMijnKoningin die tegen de grondwettelijke regels in ‘ons’ aan de digitale euro wil verbinden, de EU die Twitter wil censureren op straffe van verbanning, de overheid die toegang wil tot al onze banktransactie, een raket door de Oekraïne op Polen die bijna tot wereld oorlog III leidde, de verkiezingen in de VS die weer gefraudeerd werden met vele bewijzen op camera, de G20 die toch het vaccinatie ID wil invoeren, Ivermectine en HCQ nu toch weer toegelaten, maar hoeveel mensenlevens zijn verloren gegaan? D66 die een politieke partij wil verbieden uit naam van de ‘democratie’, de president van de VS Joe Biden komt onder zwaar vuur te liggen voor internationale geld witwas praktijken, kennis hebben van kinderhandel en nog ‘wat’ zaakjes en dat nadat hij al twee jaar zit op de positie van VS machthebber [?] Intussen maakt Rusland zich op om de genade slag toe te brengen in de Oekraïne en niemand in het westen wil vredesbesprekingen voeren! Intussen vallen er steeds meer doden in de gehele wereld met het label ‘oversterfte’ en niemand wil dit raadsel onderzoeken terwijl elk weldenkend mens wel weet dat het gekoppeld is aan de plaats en tijdstip van de vaccinatie waanzin. 

En als je denkt dat dit nieuws is dat verzameld is over een langere tijdsperiode [?], nee hoor dit is nieuws van slechts een enkele week.

Al deze zaken hebben echter èèn overeenkomst, ze zijn in grote lijnen onbespreekbaar aan de koffieautomaat, bij de borrel, of waar dan ook. Overal zit een complot-label opgeplakt of het kan niet waar zijn, … anders zou het wel op TV gekomen zijn. Geen gedachtenvoer voor de ‘normie’s’ dus !!

Noot: een normie is een persoon die zich uitsluitend aan het MSM nieuws laaft en van alles daarbuiten geen kennis heeft of met ongeloof aanschouwd. 

En dan nog wat zaken die uit de mode dreigden te geraken, opwarming van de aarde is extreme weersverandering, dus daar kunnen ze weer alle kanten meer uit, … toch?

Boerenprotest, ook zoiets, gewoon zo veel mogelijk uit de media weren en het bestaat niet meer zo prominent.

Totale anarchie in Brazilië na de verkiezingsfraude, totale media black-out, … en door !!

Oh ja, er was een crypto bedrijfje FTX waar wat grote mensen mee speelden, … ik doe niet aan crypto … dus. 81% van de beleggers schijnen geld verloren te zijn, … maar verliezers hebben nooit zo’n grote mond als de winnaars die het van de daken af schreeuwen, doe ook meer met ons !! Maar wel triest. 

Al deze zaken hebben nog een andere overeenkomsten, jouw en mijn vrijheid, welbevinden, vertrouwen in de toekomst en nog wat andere zaken die het leven op deze aarde wat minder vreugdevol aan het maken zijn.

Toch benieuwd wie er allemaal in actie gaan komen, maar vooral wanneer en hoe lang ?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk