Twitter gedwongen EU censuur toe te passen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #249 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


“Niet zo snel Elon: Europa waarschuwt Musk dat hij honderden moderatoren moet inhuren om vrije meningsuiting te beperken”, kopt ZeroHedge


Bron artikel Zerohedge: Not So Fast Elon: Europe Warns Musk He Must Hire Hundreds Of Moderators To Limit Free Speech

In een tijd waarin Musk wekelijks honderden, zo niet duizenden werknemers schrapt, bracht Europa vrijdag vroeg onverwacht nieuws voor ‘s werelds rijkste man: volgens Thierry Breton, de EU-commissaris voor de interne markt, zal Musk het aantal moderatoren moeten verhogen in Europa, een continent dat lang geleden alle pretentie van vrije meningsuiting heeft opgegeven.

“Hij is bezig een bepaald aantal moderatoren te verminderen, maar hij zal ze in Europa moeten verhogen,” vertelde Breton aan France info in een interview, meldde Bloomberg.

Breton voegde eraan toe dat Musk “zijn algoritmen zal moeten openen. We zullen controle hebben, we zullen toegang hebben, mensen zullen geen onzin meer kunnen zeggen.”

Met “onzin” bedoelde hij alles waar de ongekozen technocraten van Europa het niet mee eens zijn, wat tegenwoordig alles is wat niet door het World Economic Forum wordt goedgekeurd.

Breton waarschuwde eerder dat Twitter zich aan onze regels zou moeten houden, kort nadat Musk vorige maand zijn overname van 44 miljard dollar afsloot.

De Digital Services Act van de EU geeft overheden de macht om regels af te dwingen die bepalen hoe techbedrijven inhoud modereren en om te beslissen wanneer ze illegale inhoud moeten verwijderen. De DSA zal bedrijven specifiek ook dwingen inhoud te modereren in de talen waarin zij actief zijn, aldus Bloomberg.

Als Musk zich niet aan de regels houdt, kan Twitter boetes krijgen tot 6% van de jaaromzet en zelfs een verbod opgelegd krijgen.

Breton zei dat hij had voorgesteld een “werkrelatie” met Musk aan te gaan om de verwachtingen van Europa ten aanzien van het sociale mediaplatform te bespreken.

“Hij weet heel goed wat de voorwaarden zijn voor Twitter om in Europa actief te blijven,” zei Breton, en hij heeft gelijk: Europa is een zogenaamde “Democratie” waar niemand zelfs maar doet alsof er vrijheid van meningsuiting is, terwijl het autoritarisme in plaatsen als China en Rusland baseert; en helaas is het een voorproefje van wat er naar de VS komt.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk