Vaccinatieschade wat zijn de mogelijkheden?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #248 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De hele angstgolf is eigenlijk aan mij voorbij gegaan omdat ik wist dat een levend virus nu eenmaal nooit wetenschappelijk is aangetoond. Echter de oversterfte is echt en -alles- wijst richting de vaccins. “Is er nog hoop?”


Gisteren was er eigenlijk geen hoop, maar vandaag weer wel.

Ik besloot gisteren nog de video van Dr. Sherri Tenpenny niet te plaatsen, niet nog verder de hoop weg te nemen van de mensen die zich hebben laten vaccineren. 

Door de jaren heen hebben de bewijzen zich geopenbaard dat het menselijk lichaam tot ongekende dingen in staat is om zichzelf te genezen, als de persoon in kwestie ook over de mentale veerkracht beschikt en de wil om te leven. 

We roepen nu al ruim twee jaar dat er middelen zijn die werkzaam zijn tegen een COVID 19 besmetting en tegen vaccinatie schade. Maar of dat nog het geval is na een langere periode en een stapeling van vaccinaties is de vraag. Maar veel andere opties zijn er niet.

Gisteren was er eigenlijk geen enkele optie behalve zelf ergens medicatie kopen of via een veeboer aan zelf medicatie doen. Juist vandaag werden er twee artsen vrij gesproken van vervolging. Betekend dit dat HCQ en Ivermectine nu weer vrij verkrijgbaar zijn? We zullen zien al opent de vrijspraak de weg open voor snelle rechtspraak.

Maar, zet wel druk op de ketel want geen enkele dokter heeft zicht op de uitkomst en tijdlijn op wanneer, waar en hoe de spike proteïnen kunnen toeslaan en welke schade reeds aangericht is.

Hier dan toch de video van Dr. Sherri Tenpenny


Noot: Nu artsen in hun gelijk worden gesteld vraag ik mij oprecht af: Wie er ter verantwoording worden geroepen voor het ontstane leed, de nodeloze benadeelden, zieken en doden?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk