dotcom.radio aflevering 339 van 19-11-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #248 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 339: Uitslag verkiezingen VS – Toespraak Trump – De negativiteit slaat toe bij velen – Innerlijk evenwicht – De doden tsunami staat voor de deur – Jeffrey Epstein documenten vrijgave – HCQ en Ivermectine uit het verdomhoekje – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

In geen enkele oorlog
Werden zoveel mensen meegesleurd in het bedrog
En staat vrijheid nu op een ieders keuzemenu
In het belang van werkelijk ieder individu
Sta op en zeg; ”Hé ik ben er ook nog”

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Medusa] Gideon van Meijeren oproep fluwelen revolutie

[Medusa] Koningin #Máxima @koninklijkhuis geeft toespraak UNSGSA en beschrijft de invoering van een all inclusive social credit systeem. Nederland moet zich opmaken voor financieel communisme als onderdeel van het ‘nieuwe normaal’
#NietMijnKoningin de ware aard van het beestje onthuld zichzelf

[Angelface] Van Meijeren rekent af met CORRUPTE elite die democratie ondermijnt | FVD
– Alle zaken worden met name genoemd en benoemd

[Angelface] @gideonvmeijeren zegt namens #FVD het vertrouwen op in de minister van Justitie en Veiligheid.

Donald J. Trump stelt zich opnieuw kandidaat voor het Amerikaanse Presidentschap

2024 wordt het jaar en deze komende twee jaar zullen voorbij gaan als nooit te voor, … is de belofte. Iedereen heeft gezien hoe het niet moet!

 • The Green New Deal zal onmiddellijk ongedaan worden gemaakt …
 • Onze afhankelijkheid van China zal ongedaan gemaakt worden, …
 • De Amerikaanse grenzen zullen weer beveiligt worden, …
 • Kinderhandel netwerken zullen worden aangepakt, …
 • De straat criminaliteit zoals MS13 zal worden aangepakt, een groot probleem in de VS, …
 • Er zullen doodstraffen geeist worden voor de grootste criminelen, …
 • Geen mannen mogen meer deelnemen aan vrouwensporten, …
 • Ik zal Amerika weghouden uit al die buitenlandse oorlogen, …
 • We gaan de Deep State verder ontmantelen en het moeras droogleggen, …
 • We gaan het vertrouwen herstellen in onze verkiezingen, …
 • Verplichte ID’s via papieren stemformulieren en nog geteld op dezelfde dag, …
 • Ik vraag om jullie stem, om uw support, …
 • We zullen Amerika veilig maken and great again, …
 • Song: Sam and Dave – Hold on, I’m coming

TRUMP– & –Qanon

* Clandestine maandag: Ik ben het ermee eens, maar tenzij er snel corrigerende maatregelen worden genomen… zie ik niet hoe we kunnen verwachten dat de stemmers in 2024 komt opdagen.

-en- op woensdag na de speech

We verwachtten allemaal dat Trump zich kandidaat zou stellen in 2024. We wisten dat dat zou gebeuren. Dat was de minimale verwachting. Maar voor Trump om dit op te blazen als een “historische dag voor ons land”, nadat we net zagen hoe 2 verkiezingen van ons werden gestolen… het is meer dan toon-doof. Ik hou van Trump. Maar de kritiek is gerechtvaardigd.

* Clif High … niemand gaat zijn strategie tonen om jouw emoties gerust te stellen.
* GV Trump toespraak: The Day After – De Dag erna

* Donderdagmorgen: De verkiezing uitslag is binnen Dems de senaat – Republikeinen the house

[Angelface] President Biden heeft de Republikeinse fractievoorzitter in het Huis van Afgevaardigden Kevin McCarthy gefeliciteerd met de overwinning. McCarthy zal de Democrate Nancy Pelosi opvolgen als voorzitter van het Huis

* Militaire financiële bijdrage van VS 27,4 billion, de vraag is waar dat geld blijft ….
De #VS maakte tientallen miljarden dollars belastinggeld over aan #Oekraïne voor militaire hulp. #Kiev investeerde een deel van dat geld in cryptomunten van #FTX, die vervolgens werden witgewassen en terug naar de Democraten gestuurd in de VS.

* De volgens de pers volkomen onbelangrijke Opa Klaus loopt dus gewoon rond op de G20 in Bali. Welk land vertegenwoordigt hij? Schwabië?

* De wereld veranderen begint in je eigen straat &, …
Uiteindelijk zal het uitkomen op dit simpele gegeven; “Waar & Wie was ik in dit tijdstip van de geschiedenis?” … maar bovenal; “Hoe kan ik doorgaan met m’n leven zonder dat daar een rechter zich over hoeft uit te spreken, de meest effectieve rechtspraak wordt immers meedogenloos afgehandeld binnen je geweten”. 

DEZE VIDEO SCHETST HET HELE VERHAAL. DEEL HEM MET IEDEREEN EN GA SAMEN ZITTEN MET MENSEN DIE GEEN ENGELS SPREKEN. DIT MOET OPHOUDEN! NOG STEEDS TRAPPEN MENSEN IN DEZE VAL. ELKE DAG VALLEN ER DODEN EN DIT WORDT ALLEEN MAAR ERGER (Als jij niks doet, .. !!)

[Medusa] IT BEGINS de Gateway Pundit: Patriots in Arizona Call for a New Legitimate Midterm Election on December 6

[Godsgeschenk]​ ‘Twee doden door Russische raketten net over de grens in Polen’

* De Pen is machtiger dan het zwaard !!
Aanpak illegaal wapen bezit in Frankrijk

[Mike] Hoeveel tijd hebben we nog? Meer dan [ZIJ]! Durf te geloven in de overwinning, want uit jouw visie klinkt angst door dat [ZIJ] deze race to the bottom gaan winnen omdat ze in sneltreinvaart [HUN] agenda aan het uitrollen zijn en dat de massa dit niet bijtijds gaat inzien. Het is precies andersom: Agenda 2030 is door toedoen van Trump en de patriots Agenda 2022/23 geworden, meer tijd hebben [ZE] niet. Dit betekent dat Het Kwaad in volle hevigheid (maar ook ZWAKHEID door de voortdurende slagen die [ZE] verliezen!) over ons zal worden uitgerold en dit vereist opofferingsgezindheid en volharding. Het gaat om karakter, uithoudingsvermogen en een onwrikbaar geloof en vertrouwen in een goede afloop. You’ll love how this movie ends (Q).

[Warrior of light] DEFCON 2 in Rusland: Bevel om schuilkelders in Moskou voor te bereiden – Ontploffing Kakhovskaya dam en nucleaire explosie aan de horizon…

[Mike] Republicans get control of the house and immediately begin an investigation into Joe Biden for human trafficking and violating the constitution. – A glimmer of hope has emerged.

[Geert] Een zaak van het Hooggerechtshof met betrekking tot de verkiezingen van 2020 is net op de rol verschenen. Het gaat om de mogelijke verwijdering van een zittende president en vice-president van de Verenigde Staten, samen met leden van het Amerikaanse Congres. (John Durham)

[Medusa] BREAKING: De FBI heeft nu, één week na een belangrijke verkiezing, aan de Washington Post gelekt dat de door het regime geëiste inval bij Mar-a-Lago in principe een politieke operatie was: ‘Agenten en aanklagers vonden geen waarneembare zakelijke belangen in de Mar-a-Lago documenten.’

CORONA

[Rob H] EU covidcommissie: Kaartenhuis valt in elkaar

[Medusa] Arts legt in 2 minuten uit waarom zoveel jonge gevaccineerden sterven tijdens het sporten

[Mike] In Denemarken stopte men met het \/ onder de 50 jaar. Is dit de reden? 2020 was het jaar van de ‘vreselijke’ pandemie. ​11% meer oversterfte

* Wordt nu “the Eye of the Tiger” van … tromgeroffel “Survivor” “the Eye of the Pfizer”

[Leefbewust] Negentig Canadese artsen zijn plotseling of onverwacht overleden sinds de uitrol van de gevaarlijke en ineffectieve Covid-19-mRNA-“vaccins”, volgens het onderzoek van dr. William Makis, MD. Zonder enig onderzoek door de organisatie opgezadeld met de bescherming van haar leden, de Canadian Medical Association (CMA). Schokkend en integendeel, de CMA heeft in plaats daarvan publiekelijk op sociale media verklaard dat het werk van Dr. Makis gevaarlijke “desinformatie” is en negeerde twee open brieven van bezorgdheid met onderzoeksresultaten van Dr. Makis.

* Het gaat gewoon door Indonesië rolt het Vax Indification ID uit op 15 november op de G20 voor de volgende pandemie video 1.01 uur

[Angelface] de Andere krant – Lareb steunde kabinet bij vaccinatie campagne

* Documentaire Save and Effective UK

* KNMG Onderzoek: Eén op de drie artsen heeft te maken met bedreiging

* Video Dr. Sherri Tenpenny op Rumble, zoek die zelf maar op en ???

* X22 report, de Google covid in het geheim geïnstalleerde tracing app bij meer dan 1 miljoen mensen

* Christian Peronne (fr), de als “anti-vax” geframede infectioloog wint al zijn rechtszaken en verklaarde dat ivermectine of hydroxychloroquine doeltreffend waren tegen Covid. Hij had het echt en plicht zich uit te spreken!
* Rob Ellens ook geen boete, maar nu, krijgen de personen die hem tegenwerkten nu een proces door mensen weg te houden voor levensreddende medicijnen

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

* Hoe herken je linkse vluchtelingen op Twitter? Die hebben een Mastodon account

* nu.nl Nieuwe Twitter-eigenaar Musk laat gebruikers stemmen over terugkeer Trump

GEDACHTENVOER

[Geert] Frankrijk: Warm water wordt 2 uur per dag van afstand uitgeschakeld
energiebesparingsstoplicht In veel huishoudens werd al een automatische stroommeter, “Linky” genaamd, geïnstalleerd. [de slimme meter] Deze kan bij behoefte van afstand het bevel uitvoeren om het verwarmen van het warmwaterreservoir op bepaalde tijden uit te schakelen.

[Johnny] Dozens of court docs relating to eight of pedophile Jeffrey Epstein’s associates – including billionaire hotel magnate and female Brit – will be UNSEALED after judge rules public interest outweighs right to privacy

* Sylvie Lazet, mr Hugo de Groen en Michel Reijinga richten nieuwe politieke partij op Samen Voor Nederland

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten