De Amerikaanse Revolutie 2.0 gaat nu Wereldwijd!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #247 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Elke dag dat er leven is, dan is er Evolutie
Elke dag van tegenslag in de strijd roept om een REvolutie
Pas in de donkerste dagen ontstaat de alliantie
En vinden we allen de benodigde ammunitie! 


Zelfs de schapen zijn verdeeld in twee kampen, zij die blaten dat alles verloren is en er geen hoop meer is en de groep die het blaten inhouden en heen en weer geslingerd worden tussen hoop en vrees.

Velen weten niet meer wat ze moeten denken en waar ze hun nieuws vandaan kunnen halen? We zien dagelijks mensen komen aandragen met nieuwbronnen die alternatief al lang als fake, misleidend, soms goed maar meestal fout zijn herkend en afgedaan. En ja iedereen worstelt soms met dat probleem, maar als je nergens wordt bijgestuurd en vertrouwen krijg in de aangedragen onderbouwing dan blijf je zwemmen en rondjes draaien in je poel ven vertwijfeling.

Druk hier voor een “Vrije Pers”
Op Control-Alt en “Ververs”
En zie het leger fact-check “Experts”
Waaronder alweer geen “Visionairs”

“Nou ja, en jullie dan met je “Q” roepen veel mensen nu! Pas op jullie worden ook keer op keer aan het lijntje gehouden”.

Nee, zo is het niet. Het is oorlog, en vele malen groter als de meesten kunnen bevatten. We hebben geleerd oplettend te zijn met de Q aanwijzingen en gecodeerde berichten. Kijk hier, onderzoek dat, bouw je netwerk. En steeds weer die aanwijzingen dat we op het goede spoor zaten. 

En dat alles kunnen we met terugwerkende kracht niet meer laten zien, alles is weg, verdwenen, gecensureerd. Dus er is geen mogelijkheid om op de trein te springen. In het jaar dat Q geen enkele post stuurde ging alles gewoon door. De anons wisten elkaar te vinden miljoenen in aantal wereldwijd.

En dan die dreigingen. Wereldwijd gaat 5G van start met het sociaal krediet systeem. Ik woon in Frankrijk op het platte land waar de meesten nog niet eens riolering hebben laat staan 5G. 3500 km2 met een bevolking van 37.000 mensen. 

Betalen op de markt met de pin. Er is vaak geen ontvangst van welk signaal dan ook, nog geen 3G. Lang niet iedereen heeft een computer of telefoon. Dat gaan velen ook nooit meer meemaken digitaal betalen, deze grote verandering. Ze betalen contant of nog met een check. Een pinautomaat is er veelal niet te vinden in het dorp. Die plaatsen en gebieden zijn er meer als je denkt. Ja er wordt glasvezel aangelegd maar al die mensen leren om met de moderne technologie leren om te gaan is onbegonnen werk, die hebben het al moeilijk genoeg om de TV aan te zetten weet ik uit ervaring.

Dus aan al die mensen die mij gaan vertellen, na letterlijk duizenden uren onderzoek werk dat ik op het verkeerde spoor zit. Kom eerst maar eens met een solide plan voor ik er ook maar aan denk te luisteren naar je!

Ik ben er van overtuigd dat het pad naar de overwinning reeds lang geleden is ingezet. Maar als je nu al je emoties niet onder controle kan houden dan zit je in de hoek waar de klappen gaan vallen en grote klappen.

Protesten zie je over de gehele wereld elke week behalve op de TV
The Revolution Will Not Be TelevisedBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk