Trump toespraak: The Day After – De Dag erna


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #246 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Ik hoor veel mensen met een kater, een kater overgehouden van de speech van Trump gisteren. Was de verwachting te hoog gespannen? Of vond je dat je al genoeg geleden had? 


Toen gisteren Trump van het podium afliep dacht ik ook; “Was dit nu alles”. De muziek vond ik echter prachtig gekozen; “Hold on I’m coming”, van Sam & Dave, mijn eerste LP gekocht 54 jaar geleden voor 12,50 gulden. Dat liedje stemde mij in ieder geval positief.

Trump had precies verteld wat ik verwachte, maar meer niet. Wat kon hij zeggen over de verkiezing? Volgens mij nog niets want we wachten nog steeds op de einduitslag van “the House”.

Nu inmiddels 5 jaar actief als Q volger weet ik inmiddels dat het haast nooit gaat zoals we verwachten maar als ik terug kijk op 2022.

Wie had er verwacht dat Rusland de Oekraïne binnen zou vallen om de Nazi’s aan te pakken?

Wie had er verwacht dat er nu een goud gedekte munt is met uitgerekend de Roebel?

Wie had er gedacht dat de Deep State witwas praktijken moet uitoefenen in de Oekraïne om hun op smeergeld en afpersing gestoelde smerige zaakjes draaiende te houden? De oliedollar heeft inmiddels al zijn glans verloren!

Wie had er gedacht dat de BRICS landen inmiddels het grootste machtsblok is in de wereld?

Een “machtsblok” dat tevens aangeeft voor een multipolaire wereld te zijn inplaats van de gevreesde NWO!

Wie had er gedacht dat een van de instrumenten van die NWO het NAVO blok op uiteenvallen staat?

Wie had er gedacht dat de bewijzen van het COVID bio-wapen al bij de VN veiligheidsraad zijn aangeleverd dit jaar?

… en zo zullen er ongetwijfeld nog veel meer wapenfeiten te melden zijn die ik nu even over het hoofd zie.

Bovendien weet ik voor mijzelf wie ik wel en niet vertrouwen kan, wie mijn echte vrienden zijn, wie ik beter kan mijden als de ‘pest’, dat ben ik in de afgelopen ruim 2,5 jaar wel te weten gekomen.

Ik weet ook dat de WEF agenda / de Deep State plannen de druk op de ketel houden.

Het vaccinatie ID staat gewoon op de agenda bij de G20.

De invoering van een digitale munt.

… en daarmee de verdere uitrol van het Sociaal Krediet Systeem.

Dat is voor mij het signaal dat er een plan beoogd is, waardoor we tezamen voor de rand van het ravijn weggesleept zullen worden. Maar we zijn nog lang niet aan die rand van het ravijn aangekomen in meerderheid.

Ik zie nog geen massa demonstraties zoals in Brazilië waar men de verkiezingsfraude en andere corruptie niet meer pikt.

Ik weet dat de grote meerderheid van Nederland nog nooit aan een demonstratie heeft deelgenomen of zelfs bedacht heeft daar aan te moeten deelnemen. Als je kwaad genoeg bent dan demonstreer je gewoon zonder na te denken over het eventuele nut daarvan.

Vandaag nog dat interview op Ongehoord Nederland; “Denkt U dat de oversterfte iets te maken heeft met de vaccins?” Antwoord; “Nee ik denk het niet want dan zouden we dat wel in de media horen” [!!!]

Nou dan zijn we echt nog mijlenver verwijderd van een beetje realiteitsbesef. 

Terug naar “het plan“

Als je vanmorgen zwaar teleur gesteld was, heb je dan wel ooit een rotsvast vertrouwen gehad in dat plan. Of om het meer vatbaar te maken, heb je vertrouwen in Trump?

En als dat antwoord twijfel is, waar ga je dan -als alternatief- in hemelsnaam nog -ergens- hoop uit putten?

Je kan wel tegen een ander lopen zeiken of janken en wat gelijkgestemde doemdenkers zoeken. Het enige wat je bereikt is dat anderen je gaan mijden, en verbannen, die willen niet met het doemdenken ‘virus’ besmet worden, of dat jij hun vrienden die mogelijk wat minder sterk in de schoenen staan kan besmetten.


Clif High Yank them chains

… niemand gaat zijn strategie tonen om jouw emoties gerust te stellen.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk