De Pen is machtiger dan het zwaard !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #244 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Op het forum van mijn dotcom.radio maatje lees ik net dat Frankrijk nu ook sommeert om alle niet legale wapens in te leveren. Nu moet je weten dat de Fransen er in het weekend graag lustig op los knallen met het jagen op wild in de bossen en of dat allemaal legale wapens zijn? Gezien de oproep denk ik van niet.


Nu is de situatie in Frankrijk ook weer niet zo dat mensen hun enigste wapen tussen hen en de corrupte overheid met gejuich gaan inleveren. Ik kan het alleen onder vier ogen vragen en zal dat zeker doen als de situatie zich voordoet. Hier het bericht:

Het ministerie van Binnenlandse Zaken organiseert een grote inzamelingsactie om particulieren in staat te stellen zich zonder gevaar voor vervolging van deze illegale goederen te ontdoen.

Van 25 november tot 2 december zullen meer dan 300 locaties in Frankrijk open zijn om vuurwapens, maar ook zwaarden, dolken en andere wapens die illegaal in bezit zijn, vaak uit erfenis, in te zamelen en te vernietigen.

Doel is huiselijke ongelukken en buurtconflicten te voorkomen en deel te nemen aan de bestrijding van geweld binnen het gezin.

Elk jaar worden 8.000 wapens gestolen en het doel van de operatie is ook te voorkomen dat ze deel gaan uitmaken van criminele netwerken.

Als mensen hun wapens willen houden, moeten ze die laten registreren. Het ministerie van Binnenlandse Zaken schat dat er 5-6 miljoen wapens in illegaal bezit zijn.


Gelukkig valt mijn wapenbezit buiten de regeling: “dé Pen” (stylo) dus nee geen “Le Pen”. Al is schrijven tegenwoordig uitsluitend binnen het digitale domein, toch boet het gezegde; “Dé pen is een machtiger wapen dan het zwaard”, niets aan kracht in. Immers nu zijn in navolging van de VS de wapens aan de beurt maar daarvoor waren het al vele jaren de burgerjournalisten die men met censuur het vuur aan de schenen legde. En daarvoor heeft men nu als wapen de digitale munt als wapen in het vuur. Je zal een onbesproken gedrag moeten tonen voor het verkrijgen van toegang tot de maatschappij om deel te kunnen nemen. Zo ging het immers ook van het groene \/ vinkje en de apartheid. Voor het echter zo ver is gaan we “de pen” nog veel inzetten !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk