Het complotdenken overslaan en gelijk ’n Complot-realist !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #243 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Je komt voor je mening uit, na gedegen onderzoek dan ben je natuurlijk een bedreiging voor die mensen en zaken die je aan het daglicht blootstelt, dat is duidelijk. Die mensen en organisaties zullen er alles aan doen om je mening / verslag te ontkrachten. Maar wat als een van die organisaties de overheid is, …


Kom je voor je eigen rechten op dan ben je nu een terrorist, …

Wat als die overheid aangestuurd wordt door het WEF, het Wereld Economisch Forum, wat op zijn beurt ook gewoon diepe staat (Deep State) is? Wat als zelfs onze koningin een WEF verraadster is die als mol binnengeslopen is in het toch al niet ‘onbesproken’ koningshuis?

Is dat laatste verbazingwekkend, nee. Iedereen kent de afkomst, als vaderlief niet het land in mag bij je bruiloft dan weet je dat het geen ‘blanke pit’ familie is. En ja, nu is het duidelijk. Maxima spreekt zich politiek positief uit bij de invoering van de digitale  munt en daarmee tegen de belangen van het Nederlandse volk die recht hebben op een privé geldstelsel dat niet een opmaat is naar totalitaire controle staat en wereldregering. We worden dus verraden tot op het allerhoogste niveau, het koningshuis, wat zich ver dient te houden van dergelijke politieke standpunten!

De overheid organisaties zijn nu een offensief begonnen tegen de eigen bevolking en daarmee worden geheime diensten ingezet om de geheimen -van de overheid- te beschermen. Alle burgers die een ‘afwijkende’ en daarmee ‘bedreigende’ mening hebben worden gemonitord / bespioneerd en daar hoor ik dus ook bij. 

Reeds in 2009 ondervonden we dat toen we met de gezondheidsradio podcast, de voorloper van dotcom.radio al de virus leugen aan de kaak stelden. Podcasten was toen nog een nieuw medium in Nederland en we stonden vele weken in de podcast top 100, … zelfs in de top 10 tussen de TV / Radio podcasts van de MSMedia. Dus werd ik tot ‘kwakzalver’ verklaard en dat stond vele jaren lang op nummer #1 vastgespijkerd in Google, op dit moment bij het intikken van mijn naam op positie #5. 

Van burger journalist ben ik inmiddels tot burger terrorist uitgeroepen, zo lees ik meer en meer in de media. Dat is de stempel die men erop drukt om te pogen de slapenden nog even weg te houden bij de voor hen schadelijke meningen / informatie. En dat zijn er nogal wat. Co2 leugen, stikstof leugens, gezonde voeding leugens, vaccinatie leugens, oversterfte leugens, monetaire systeem leugens, Chemtrail leugens, oorlog leugens, Rusland leugens, kindersmokkel leugens, pedofilie leugens, verkiezing leugens, ets, etc, etc. Alleen daarmee staat deze website al vol. 

Gelukkig voert de overheid een reeds verloren strijd, immers de bevolking is als een tsunami aan het ontwaken, velen weten nog niet van de hoed en de rand maar proeven dat er vele zaken niet in de haak zijn, onlogisch en gericht tegen de bevolking en de eigen economie. Velen, nee, miljoenen zijn echter te laat in het wereldwijde ontwaken, die zijn overleden of hun gezondheid vernietigd door vaccinatieschade. Als je uitgaat van het gemiddelde aantal bijwonende familieleden, vrienden, collega’s op een begrafenis, dan kun je wel stellen dat de argwaan wereldwijd voet aan de grond heeft gekregen.

Mijn stelling is; “Inmiddels noem ik mij zelf een activist. En alles wat ik wil is in een betere, gezondere, schone. rechtvaardige en vredige wereld leven”. 

Zou dan in feite niet iedereen activist moeten zijn in de huidige wereld? 

En dat riep ik al vele jaren geleden, een boodschap die bij velen nooit is aangekomen en bij sommigen ook nooit meer aan zal komen, die zijn reeds vertrokken naar het eeuwige paradijs. 

Velen proberen nog de weg te vinden en tussen de klippen door te varen een gezellig weekend, vakantie, noem maar op. Nare dingen voor zich uitschuivende niet in actie hoeven te komen geen verantwoording nemen.

Anderen worden -als ware het- met geweld tot complotdenker omgedoopt of wellicht een nieuwe term, tot complot-realist. 

Vrijdag sprak ik -onder het genot van een pilsje en een praatje- op een terras een landgenoot die de fase complotdenken ruwweg moest overslaan. Hij woonde bij zijn tweeling zus in een Gite (Fr) en werd gesommeerd zich te laten vaccineren. Op zijn weldoordachte “Nee” gingen alle tussendeuren op slot en werd hij gesommeerd om in uiterlijk 3 maanden het huis te verlaten. Zijn gezellig voortkabbelende wereldje werd van de ene op de andere minuut snel verstoord, zonder rijbewijs zonder auto was hij afhankelijk van goed willende mensen om hem te helpen. Hier in deze streek van Frankrijk is het nog mogelijk op kort termijn huisvestiging te vinden, bedenk hoe dat zou zijn in Nederland met de overspannen huizenmarkt? Van het een op andere moment werd hij complot-realist !! De vaccinatie waanzin heeft al heel wat relaties verstoord en of dat ooit nog goed gaat komen is de vraag? Heel aannemelijk is dat dit op zijn minst een diep lidteken zal achterlaten.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk