dotcom.radio aflevering 338 van 13-11-2022

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #242 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 338 Midterms 2022 elections – Verkiezingsweek / dag – Digitale Euro Koningin Maxima – Asielwet – Ralf Dekker geeft geschiedenisles – “Oekraïne-moeheid” – Trump vs DeSantis – Disinformation Governance Board – UK officiële cijfers Vax doden – en veel meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Angelface] Dinsdag – Vandaag vindt een belangrijke conferentie plaats in Brussel over de introductie van de digitale euro. #CBDC #DigitalEuro Wél aan tafel: Koningin Maxima, ECB, Eurocommissarissen én multinationals. Niet aan tafel: volksvertegenwoordigers uit lidstaten.

* ANP De AOW-leeftijd gaat met drie maanden omhoog doordat de levensverwachting verder stijgt. Vanaf 2028 krijgen mensen hun AOW als ze 67 jaar en drie maanden zijn. Hiermee komt een einde aan de stabiele pensioenleeftijd van 67 jaar in voorgaande jaren.

* Asielwet

* Kamer krijgt GEEN GRIP op analytische Ralf Dekker | FVD aangaande Rusland 4n geeft geschiedenisles

[Angelface] ambtelijke top tweede kamer stapt op (Simone Roos)
– 2 annoniene brieven
– sociaal onveilige werkomgeving

[Mike] ‘CDA’er Van der Linden was belangenbehartiger van het Kremlin’
Pepein van Houwelingen op Twitter: Zo, zo, hoog tijd om de partijfinanciering van het CDA te gaan onderzoeken, toch @jesseklaver?

TRUMP– & –Qanon

[Rob H] Frontnieuws Washington zet Kiev onder druk: “Start vredesonderhandelingen nu!”
-Stroomstoringen, watertekorten en de komende kou. De situatie in Oekraïne wordt steeds nijpender En ook onder de bondgenoten in het Westen groeit de “Oekraïne-moeheid”.
– NYT met als bron een niet nader genoemde functionaris (betrouwbaar nieuws, nee dus)

* RT.com Finland clarifies stance on nuclear weapons

[Vetje] Er is iets met de 8e van de maand. 8 september overleed queen Elisabeth. Vandaag 8 november een Rothschild. Ze vallen met bosjes.

* Election Day is weer een election week geworden !!

* Waarom worden Trump en DeSanstis tegen elkaar opgezet / uitgespeeld ?
– De Trump drijfzand valstrik

* RSBN toonde in haar live midterms rapport achteloos de laatste Q post

[Angelface] koning Charles bekogeld met eieren: there comes a time that the streets are not save for [them] had ik ergens gelezen …

* Q the storm rider NAVO in zwaar weer The coming conflict of TURKEY AND GREECE
– [ NATO] versus [ NATO] is gecreëerd om verdeeldheid te zaaien onder de EU. NATO landen die samen TRILJOENEN geïnvesteerd hebben in TURKIJE banken. Economie. Scheepvaart. Wapenprogramma’s ….. Duitsland heeft honderden miljarden geïnvesteerd in hun bondgenoot Turkije….. DUITSLAND heeft de meeste Turkse burgers in zijn land Inclusief het creëren van een enorme burgerlijke onrust in eigen land als ze tegen TURKIJE in gaan in een NAVO vs NAVO-oorlog……)////
* Het nieuws is nep. De oorlog is echt.

* RT.cm France charges right-wingers over plot to attack Macron er werd een aanslag gepland in 2018 11 mensen kregen straffen tot 30 jaar

* US midterm elections X22 report with Kash Patel

* GV Red Wave, druppel, druppel, … tsunami verkiezingsverslag

* GV Midterms2022: Red Wave werd een rimpel(tje) (zichtbaar)
Realistisch gezien is het onmogelijk een volk dat op alle fronten economisch gezien in het nauw zit te laten stemmen voor blauw terwijl ze daarvoor vier jaar veelal voorspoed kenden onder rood. De tussenstand van de #Midterms2022 strookt niet met de pijn in de portemonnee !!

Senate Dems 50 | 49 Republikeinen
House Dems 204 | 211 Republikeinen
Gouverneurs Dems 23 | 25 Republikeinen

* GV Verkiezingen: Militair ingrijpen, dat wil het volk !! Brazilië

* GV Alleen ‘wij’ spreken de waarheid !!

[Medusa] “This is a smoking gun! This document confirms that Obama was personally involved in trying to restrict info and the truth being told to Trump about the schemes to smear him as an agent for Russia.” And “Obama Library” is hiding the details!

[Mike] The end of US hegemony and the US dollar as the worlds reserve currency is near. The next expansion of BRICS+ will have a GDP 30% larger than the US, over 50% of the global population and 60% of oil and gas reserves. Multipolar is inevitable.

CORONA

[Medusa] Vlák voor de introductie van de coronatoegangsbewijzen verspreidde het RIVM het persbericht dat 4 van de 5 mensen in het ziekenhuis ongevaccineerd was. Ik heb een WOB-verzoek gedaan over dit nieuwsbericht. Conclusie: er is geschoven met getallen en De Jonge wist dit. (1/14)

[Rinno] Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Ernst Kuipers; Video Nu.nl “Ziet U al effect van het vaccineren in de ziekenhuizen?” Kuipers; “Moeilijk te zeggen, nee want het is een ongecontroleerd experiment”

[Medusa] Een studie van #Ivermectine met 100.000 proefpersonen toonde aan het miljoenen levens zou hebben gered . (Brazilië)

* Vaccinatie Shedding
Resoneert onze gezondheid & “ziekte” mee met de mensen in de nabije omgeving?
Daar heb ik ook lang over nagedacht
– dat kan dus twee kanten in werken
Je kan gezonder worden door een positieve resonantie
en ziek door een negatieve resonantie
Hoe zit je dus ZELF in de energie modus kan een verschil uitmaken
de GEDACHTE dat er shedding zou kunnen plaatsvinden geeft dus een negatieve resonantie
Gedachten zijn immers heel krachtig
* GV Giftige gedachten verzieken je leven en slopen je gezondheid! [o.a. shedding]
“Let op je gedachten, het worden gezondheid ongemakken. Let op je woorden, het worden gezondheid klachten. Let op je daden, ze worden ongezonde gewoontes. Let op je gewoontes, het worden ziektes. Let op je karakter, want het wordt je vroege dood.” ~Mijn versie

[Edwin] Britse onderzoekers hebben tijdens een klinische proef bij twee mensen bloed ingebracht dat in een laboratorium is gekweekt, meldt de BBC. De proefpersonen zijn de eerste mensen ter wereld bij wie kunstmatig bloed door de aderen vloeit.
– Noot: Is dat de oplossing voor de Elite om nietb in nood te komen met al dat genetisch besmette bloed en hoe zit het trouwens met de Adrenochrome veiligheid?

[Mike] Officiële cijfers van de Britse regering bevestigen dat 1 op de 310 mensen die tegen 31 december 2021 in Engeland een derde dosis van de Covid-19 injectie kregen, helaas binnen 48 dagen overleed, bericht Expose-news.com.

* Willem Engel, viruswaarheid, de rol van virussen, ik zal daar binnenkort een artikel over schrijven zegt hij in het weekjournaal op 1.25 uur (Hé het is al eind 2022, mosterd na de maaltijd) Hij zaait weer een BERG verwarring

[Rinno] India: Rechtszaak datum bekendgemaakt waarop Bill Gates zich moet verantwoorden voor moord door vaccin. [17 november]
De claim vraagt ook om actie tegen exploitanten van sociale media zoals Facebook, YouTube, Google en bedrijfsmedia die “valse verhalen en complottheorieën verspreiden dat vaccins volkomen veilig zijn en het nieuws en informatie over bijwerkingen, ineffectiviteit of falen van vaccins onderdrukken. ”

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

* reactie op Twitter: Jij voelt jezelf te slim om de MSM te lezen dus wat doe je… je volgt als een kip zonder kop alle complottheorieen die op Twitter en Facebook door steeds dezelfde complottheoristen wordt verspreid. Wat een held ben je. Leer zelf nadenken.
– Mijn reactie: “Beste Willem, kies een onderwerp waar jij veel van weet. Schrijf daar een artikel over dan plaats ik dat op mijn website en bewijs dat ik ongelijk heb, daarna artikel 2, artikel 3, … maar bedenk, iedereen op Twitter mag er op vuren”. (noot. heeft zijn profiel veranderd en blijkt een eersteklas Oekraine blauw gele vlag junk te zijn

* Sociale media beïnvloeding overheid: verkregen via lekken en een lopende rechtszaak, alsmede openbare documenten – illustreren een uitgebreide inspanning van het agentschap om technologieplatforms te beïnvloeden. Het werk, waarvan veel onbekend blijft bij het publiek, kwam eerder dit jaar duidelijker in beeld toen het DHS een nieuwe “Disinformation Governance Board” aankondigde: een panel dat moet toezien op desinformatie (valse informatie die onbedoeld wordt verspreid), desinformatie (valse informatie die opzettelijk wordt verspreid) en mis informatie (feitelijke informatie die, meestal buiten de context, met schadelijke bedoelingen wordt gedeeld) die de Amerikaanse / internationale belangen zou bedreigen. bron

GEDACHTENVOER

* RT.com Massive ‘shadow library’ shut down alleen via VPN
The FBI has seized several domains associated with popular free ebook resource. As of September, about 11 million books and 84 million articles were available. 
– Noot: Hier zullen best copyrights geschonden worden maar nu zijn ook de vrije artikelen / boeken onvindbaar. Waaronder het vrije woord wat nergens voet aan de grond krijgt.

[Marij] Goede warmtebron voor je huis ZONDER elektriciteit – YouTube (DoeHetZelver)
https://www.youtube.com/watch?v=0guulsNSQXU

[Marij] Software waarmee je hele telefoon wordt overgenomen, waarmee alles te bekijken is: je whatsappberichten, belgeschiedenis, e-mails, GPS-locatie, maar ook de mogelijkheid om live mee te kijken en luisteren met de camera en microfoon van je telefoon. Het klinkt misschien als iets uit een nieuwe science-fictionfilm, maar het is werkelijkheid. Dit soort software, waarvan het bekendste voorbeeld het Israëlische ‘Pegasus’ is, wordt bijvoorbeeld door inlichtingendiensten gebruikt om de zwaarste criminelen in de gaten te houden. Pegasus (en vergelijkbare surveillancesoftware) wordt echter ook steeds vaker ingezet om journalisten, politieke oppositie of andere criticasters te bespioneren. Al in zeker vier Europese lidstaten zijn schandalen van Pegasus-misbruik aan het licht gekomen. Daarom stelde het Europees Parlement in maart de zogenoemde Pega-commissie in, die onderzoek deed naar het gebruik van spyware binnen EU-lidstaten. Het hele rapport verschijnt vandaag, maar in onze uitzending bespraken wij al de belangrijkste conclusies.

* GV Het achtvoudige pad van een goed karakter vertaald van Walking Times

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten