Het nieuws is nep. De oorlog is echt.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #241 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Alweer een bericht waarvan we de bron(nen) onmogelijk kunnen controleren, het is allemaal wel hoopgevend nieuws dus ik wil het niemand onthouden. Geloof wat je geloofd. Ik zie voldoende aanknopingspunten waar we de afgelopen jaren al over hebben bericht.


Bron Telegam Q the storm rider

HET NIEUWS IS NEP. DE OORLOG IS ECHT.

Het moest zo zijn.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de VS, hebben de Witte Hoeden van het Amerikaanse leger DE VOLLEDIGE MACHT om de CABAL/ [ DS] boze monarchen neer te halen die de Amerikaanse regering honderden jaren hebben geleid en hun volledige identiteit verborgen hielden door corruptie en infiltratie in alle sectoren van het leger,… de 3 LETTER agentschappen (CIA, FBI, DOJ, etc), politieke leiders en door een doolhof van wereldmacht die hen op afstand hield van vervolging en opsluiting/dood een EINDE aan hun GLOBALISATIE AGENDA’s maakt.

Op dit moment zijn de militaire operaties van de V.S. in de meeste gevallen gedaan, van het verzamelen van alle DEEP STATE . en INFILTRATIE in alle sectoren van de drie takken van de Amerikaanse regering.

Deze taak van het vinden van alle INFILTRATIE agenten, SLAPENDE cellen & DUBBEL AGENTEN. Binnenlandse, buitenlandse AGENTEN en provocateurs….. De gestolen verkiezingen van 2020 en 2022 ( waren allemaal Militaire OPERATIES om te zien wie ALLE samenzweringen en verraad pleegden, bij de [DS] MILITAIRE COUP van de verkiezingen, de uiteindelijke operatie om UKRAINE ten val te brengen. (is allemaal verbonden met de dood van de koningin en haar controle over landen met gemeenschappelijke rijkdom en het is allemaal verbonden met de dood van Evelyn ROTHSCHILD / >>>> het faillissement van BLACKROCK en White HATS operaties wereldwijd om het FIAT CENTRAL BANKING SYSTEM neer te halen……

MET /nDe hulp van DUITS MIL. White HATS & Elites trotseren de NAVO en maken zich klaar om zich aan te sluiten bij Russisch / China BRICS ( ZE ZULLEN DUITSLAND GELD GEVEN OM EEN NIEUWE EU-NATIE EN MUNT TE VORMEN…) … DUITSLAND had de ROTHSCHILDS BANKEN afgesneden en dat was de reden dat de VATICAAN AL hun bezittingen terug wilde.

Nu ITALIË de NAVO-HEER van KAZARIJE SILENTIEEL ONTKENT en het publieke protest tegen de NAVO begint, komt de val van de NAVO..EU. KOMT ER VERWARRING TUSSEN DE EU-LANDEN !!

TURKIJE VS. GRIEKENLAND [ NAVO, vs NAVO ]
TURKIJE VERLAAT NATO OM TOE TE TREDEN TOT BRICS

DE VAL VAN DE CABAL IN DE EU.

OUDE LANDEN hadden deuren geopend voor het Amerikaanse leger om alle INFILTRATOREN/ SPIEGEN/ VREEMDE BRONNEN BINNEN CONUS (CONTINENTALE VERENIGDE STATEN) te zien via de Amerikaanse BANKING systemen en ELITE.[ DS] NETWERKEN VAN DE CABAL KRACHT, PLANNEN EN VOLLEDIG AGENDA in de afgelopen 5 JAAR………. Met TRUMP die in het geheim de VERENIGDE STATEN in 2018 in een STATE OF EMERGENCY plaatste/ondertekende en de CONTINUITY OF GOVERNMENT PROCEDURES activeerde, Waardoor MILITAIRE OPERATIES werden geopend voor > het DEVOLUTIEPLAN dat momenteel plaatsvindt en STEEDS wordt uitgevoerd………… De militaire operaties van het Wereldverbond zijn in volle gang, BINNEN DE STORM VAN DE EEUW.

Voor het eerst in de geschiedenis… De VS heeft alles wat nodig is om de KAZARIAN FULL MAFIA, >>>>>>>>>>>>>> ROCKEFELLERS, DU PONTs, ROTHSCHILDS … BUSH, OBAMA. BIDEN. [DS] KENNEDY ( De slechte kant van de familie Kennedy) ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT FBI ECT ECT ECT ECT ECT CIA ECT ECT ECT ECT PENTAGON DS FORCES ECT ECT ECT ………

Alle gebeurtenissen waarvan u getuige bent in de wereld zijn verbonden met de STORM.

HEB VERTROUWEN

Je hebt meer dan je weet.

De recente Q post van gisteren [4962]

Noot: Voor de mensen die Q volgen komen een hoop zaken bekend voor met als belangrijkste ingrediënt; “Devolution” Devolution, overdragen van de macht, verkiezing fraude, het Sun Tsu strijdplan van TrumpBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk