Giftige gedachten verzieken je leven en slopen je gezondheid! [spirituele shedding]

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #239 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Al jaren en jaren wordt ik wakker met positieve gedachten over wat ik vandaag ga doen en in omgekeerde volgorde overdenk ik het positieve van wat ik meegemaakt heb voor het slapen gaan.


Het is daarbij niet dat ik de positieve voornemens gerealiseerd -moet- hebben, nee alles mag maar niets moet. Er komt immers weer een dag en dan kan een plan opnieuw ten uitvoer gebracht worden. Je bent je dan ook bewust als het verkeerd dreigt te gaan. Twee weken geleden schreef ik; 

Resoneert onze gezondheid mee met de mensen in de nabije omgeving?

Het ging toen over de virus besmettingsmythe:

Bij de studie van -wat materie is- stuiten wetenschappers op het fenomeen trilling of frequentie. Het is wetenschappelijk te verantwoorden dat alle materie uit trilling bestaat. Resonantie is een fenomeen dat plaatsvindt tussen twee onderling communicerende lichamen. Indien mensen elkaar ogenschijnlijk besmetten, is er sprake van een situatie waarin de mensen aan dezelfde ziekmakende bron zijn blootgesteld.

Ziekte wordt niet van het ene levende organisme op en ander levend organisme fysiek overgedragen maar als het ware ‘overgeseind.’ 

De wereldberoemde wetenschapper Luc Montagnier heeft de volgende de proef gedaan. In een lab plaatste hij in één bekerglas een oplossing met daarin DNA of RNA. In een tweede glas, een eindje verderop, plaatste hij een hoeveelheid losse nucleïnezuren, zonder onderling verband. Daarna voegde hij energie toe aan het eerste glas met behulp van licht (ultraviolet of infrarood). Vervolgens groepeerden de losse nucleïnezuren in glas 2 zich volgens het patroon van het DNA of RNA materiaal in glas. De overdracht vindt hierbij dus plaats via inductie of resonantie. Uiteraard lukt deze herhaalbare proef uitsluitend indien de glazen water bevatten. 

De tweede reden dat een ziekte kan worden doorgegeven is omdat er in het andere organisme een goede reden bestaat om die lichaamsreactie of afweerreactie te geven, die zich uit in de vorm van ziektesymptomen, zoals koorts, huiduitslag, infectie – een reactie in de zin van: mij wordt door het ander organisme de suggestie gedaan om ook deze reinigende reactie in gang te zetten en indien het nodig is zal het andere organisme dezelfde reactie geven als het eerste organisme.

Over bovenstaande heb ik afgelopen weken mijn gedachten laten schijnen.

“Waarom zijn mensen vatbaar voor iemand anders zijn ziekte?”
Waarom zijn mensen vatbaar voor iemands negatieve gedachten?”

Wat als je in een negatieve flow zit in je leven, als je “negatief geladen” bent, ben je dan niet extra vatbaar voor een ziekte of gebrek?

Wat ik zelf mee heb gemaakt schoot me deze week weer te binnen. Ik had een noodsprong moeten maken met mijn werk dankzij de veranderde economie en kwam terecht in een werkomgeving met veel verantwoording en een werkgever die niet erg paste bij mij qua omgang en inzicht. Al snel voelde ik mij niet ‘happy’ meer en nam dat ongenoegen de gehele dag met me mee tot op het punt dat ik lichamelijke uitval kreeg. Een soort klapvoet, alsof ik met lood in de schoenen naar het werk ging. Hier moet ik weg was toen de gedachte, die zelfde avond nog navraag gedaan en de dag erop had ik ander werk als ZZPer. Morgen kom  ik niet meer en, de lichamelijke klacht was ook weg, als sneeuw voor de zon.

Gewapend met deze kennis krop je emoties ook niet meer op maar vertel je wat je denkt en probeer daar ook geen negativiteit in te stoppen voor de ander.

Ook weer zelf meegemaakt. Bij het afscheid van een werkgever waar ik meer als 25 jaar gewerkt had zei ik tegen de huidige ‘baas’. “Ik kom je bedanken, … want dankzij het feit dat ik je zo’n enorme klootzak vindt heb ik een nieuwe uitdaging aangenomen en ik neem ontslag”. Tot mijn verrassing keer ik een heel positief gesprek; “Hij was ook niet happy met de rol die hij toebedeeld had gekregen binnen een bedrijf dat bol stond van de reorganisaties”.

Vanuit de GNM weet ik dat je gedachten en onverwerkte emoties je gezondheid kunnen slopen tot en met dodelijke gevolgen.

Zo ben ik er ook van overtuigd geraakt dat iets als “shedding” mij niet kan besmetten maar wellicht een ander wel. Het verschil is welk ‘virus’ zich in je gedachten genesteld heeft, geloof je in shedding en je zit ook nog ‘negatief geladen’, ja dan kan je een griepje krijgen. “Maar ik weet het zeker; elke keer als ik in een ziekenhuis kom of in contact met gevaccineerden dan …  (vul maar in)” Is het niet zo dat je aan je onderbewustzijn het lichaam de opdracht geeft om negatief te reageren?

Maar met positiviteit krijg je het tegenovergestelde. “Ik heb zo’n positief gevoel over het gesprek dat we hadden”, zei een dame tegen me (na een paar uur). Maar ik had bijna niets gezegd (onvoorstelbaar hé), maar ergens voelden we gewoon een positieve klik.

Een leuke avond, plezier maken, het helpt allemaal om ook je gezondheid te voeden, maar ook boosheid -er uit te gooien- want, …

“Let op je gedachten, ze worden woorden. Let op je woorden, ze worden acties. Let op je daden, ze worden gewoontes. Let op je gewoontes, ze worden karakter. Let op je karakter, want het wordt je lot.” ~Frank Outlaw

“Let op je gedachten, het worden gezondheid ongemakken. Let op je woorden, het worden gezondheid klachten. Let op je daden, ze worden ongezonde gewoontes. Let op je gewoontes, het worden ziektes. Let op je karakter, want het wordt je vroege dood.” ~Mijn versie

P.S. In de rechter kolom staat een button die verwijst naar het eBoek “De Kracht van je gedachten” wat niet voor niets al zo’n dikke 10 jaar prominent in beeld staat op gedachtenvoer … wellicht heeft inhoud van dit boek mij -onbewust- deze domeinnaam laten kiezen?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk