Red Wave, druppel, druppel, … tsunami


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #237 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vandaag gaan we hier een verslag doen van de midterm verkiezingen, die, hun licht gaan schijnen over de gehele wereld aangaande, hoe we overal verkiezingen laten plaatsvinden. [verslag gestart 08-11-2022 09.45]


“Als de Red Wave, de rode golf gaat plaatsvinden zoals ‘wij’ denken dan kan het wel eens zo zijn dat het valse vlag ‘6 januari’ spektakel wel eens in het echt gaat plaatsvinden. De hypocrisie komt daarmee in een volledige cirkel”, schrijft Clandestine

Bron afbeelding: www.weeklyblitz.net

De verkiezingen begonnen al goed op 5 november; The Gateway Pundit melde: “Geregistreerde Democraat gearresteerd voor manipulatie van stemmachines – Naar verluidt een USB-flashstation in de stemmachine geplaatst”. (Noot: dit had ik ergens in de afgelopen twee jaar al gezien op video, maar naar blijkt is daar nu actie op ondernomen) “Op donderdag arresteerde de High-Tech Crime Unit van de politie van Pueblo de 31-jarige Richard Patton, een geregistreerde Democraat, in verband met een onderzoek naar beschuldigingen van geknoei met stemapparatuur en beschuldigingen van cybercriminaliteit en ongeoorloofde toegang, volgens ABC News.

Vandaag was er weer een nieuwe Q post 4960


Sociale media beïnvloeding overheid: verkregen via lekken en een lopende rechtszaak, alsmede openbare documenten – illustreren een uitgebreide inspanning van het agentschap om technologieplatforms te beïnvloeden. Een ding is volkomen duidelijk, de linkse censuur van Twitter is voorbij.


In 14 staten zal de Nationale Garde toezicht houden op eerlijk verloop van de verkiezingen. Trump heeft gevraag of iedereen ook in het rood gekleed wilde gaan stemmen. Vanavond en nacht staat de TV op het #1 fakenews kanaal CNN, de tablet, telefoon en laptop op andere nieuwsbronnen, … laat de revolutie maar beginnen voor de ogen van de wereld, hij is al begonnen lang geleden in 2016 met de verkiezing van Donald J. Trump en, … hij is nog steeds de wettige president met de vervalste frauduleuze verkiezingen van 3 november 2020 ! Bewijs? Kijk naar 2000 Mules de aangetoonde postbus fraude en het China internet lek van Konnech.inc

Voorbeschouwing Midterms Fox News

Duidelijk is dat de DEMS het van de leugen moeten hebben in onderstaande tabelEven terug in de tijd, vorige week vroeg Tucker Carlson zich al af waarom Joe Biden zijn bijdragen niet etaleerde maar slecht vroeg om geduld op de uitslag van de Midterms. (noot: een voorschot op de komenden fraude net als in Brazilië ?)

RT.com US midterm elections begin amid economic anxiety and Ukraine crisis
Stembureaus in de VS zijn dinsdag opengegaan voor de tussentijdse verkiezingen, die traditioneel worden beschouwd als een referendum over de prestaties van de regerende partij. Nu de meeste Amerikanen zich zorgen maken over de moeilijke economische situatie, kunnen sommige van de door president Joe Biden bepleite beleidsmaatregelen – zoals het geven van miljardensteun aan Oekraïne – ertoe leiden dat de Democraten de controle over het Congres verliezen aan hun Republikeinse uitdagers, waarvan velen worden gesteund door voormalig president Donald Trump. 


Martin Geddes schreef in zijn nieuwsbrief:

Ik weet niet of de tussentijdse verkiezingen van vandaag worden verstoord door valse vlaggen, cyberaanvallen of stroomstoringen. Wat ik wel weet is dat de afgelopen twee jaar het publiek woedend hebben gemaakt en meer mensen dan ooit bewust hebben gemaakt dat hun huidige regeringssysteem wordt geleid door vijanden van het volk. Alles waar we de laatste vijf (en meer) jaar voor gewerkt hebben als anoniemen, dissidenten en campagnevoerders komt op deze dag tot een hoogtepunt. Vandaag gaat het er niet om dat de America First-kandidaten worden verkozen boven anderen; het gaat erom dat het oude gemanipuleerde machtssysteem wordt afgebroken door de vraag van het Amerikaanse publiek.


Stemmen 

Aan welke eisen moet je voldoen?

Je moet aantonen dat je inwoner van het land bent
Je mag slechts èèn keer je stem uitbrengen
Je moet in leven zijn
Je moet een ID tonen

Dit lijkt voor ‘ons’ belachelijk maar in de VS was het ontbreken van de ID plicht en bij verhindering een ondertekende machtiging allemaal niet aan de orde waardoor fraude nog steeds op grote schaal mogelijk is !!

In de VS is het tonen van een ID niet verplicht in alle staten
https://www.usa.gov/voter-id/GateWay Pundit: It’s Happening: NYC Polling Station Temporarily Shut Down Due To Pipe Bomb Threat


Dit is o.a. een mogelijkheid om de Midterms live te volgen zonder te hoeven inloggen Bloomberg
De eerste exit polls komen laat vanavondAls je getuige wilt zijn van fraude dien je zowel de MSM moeten volgen als alternatief

TIP voor diegene die weinig / geen Engels verstaan en via een YouTube stream kijken naar de Midterms Zet de ondertiteling op Nederlands, zo doe je dat


https://youtu.be/ILZ9cGG2ceg
Alternatief nieuws live vanaf ongeveer middernacht onze tijd

https://twitter.com/TrumpFrance/status/1590004747846619136

21.23 uur NL tijd: Klachten over het niet werken van verschillende stem computers Gettr social

🇬🇧 Harry Sally 🇺🇸 Maricopa county Arizona ‘Nothings working’Telegram: BREAKING: Verkiezingsdistricten in Luzerne County, Pennsylvania (zeer rood gebied) hebben LETTERLIJK GEEN PAPIER

Kiezer: Het is belachelijk, het is vanavond tot 20.00 uur open en ze kunnen nog steeds geen papier vinden?

UPDATE: Een rechtbank heeft zojuist geoordeeld dat de stembureaus in Luzerne County nu open kunnen blijven tot 22.00 uur, zodat iedereen die is vertrokken of is afgewezen vanwege het gebrek aan papier, tot die tijd terug kan komen
Waarom gebeuren de “ongelukken”, “storingen”, “gaslekken”, “leiding breuken” en “stembiljet tekorten” alleen in swing states? – Clandestine


De eerste resultaten druppelen binnen


09.35

CNN commentaar: “Donald Trump, He lost his crown”
me (HM): ‘You ain’t see nothing yet”


Je ontkomt er niet aan ook hier volgen we de laatste Q post


Ik weet het antwoord wel 100% zeker te weten, de verkiezingen zijn het slachtoffer geworden van het zelfde virus die nu het onverklaarbare -plotseling dood- slagveld te zien geeft.


… wordt vervolgt, de komende weken via nieuwe artikelenBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk