Midterms2022: Red Wave werd een rimpel(tje)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #238 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Realistisch gezien is het onmogelijk een volk dat op alle fronten economisch gezien in het nauw zit te laten stemmen voor blauw terwijl ze daarvoor vier jaar veelal voorspoed kenden onder rood. De tussenstand van de #Midterms2022 strookt niet met de pijn in de portemonnee !!


Dit schreef Clandestine op zijn Telegram kanaal:

Ik begrijp het doemdenken helemaal niet.

We hebben zetels omgedraaid en gaan het Huis winnen, en het ziet ernaar uit dat we vanaf nu de Senaat gaan winnen met 51 of mogelijk 52 zetels. Of het wordt 53/54.

Dat betekent dat we nog steeds controle hebben over beide kamers en alle onderzoeken kunnen doen die we eisen en de agenda van de globalisten kunnen tegenhouden.

De enige race die we een groot “verlies” kunnen noemen is de Senaat race. Voor de rest doen we het verdomd goed. 

Ik snap die sombere gedachten daar-in-tegen wel. De hoop was gewekt op een grote Rode Golf, nee, … een tsunami !! Het werd slechts een rimpeltje en zelfs dat is nog niet eens zeker de komende dagen / weken. En waarom is dat een tegenvaller? Omdat sommige mensen het water al aan de lippen staat, omdat vele mensen hun eigen staat al ontvlucht zijn (toevallig een blauwe staten), omdat steeds meer mensen weet hebben waar de “onverklaarbare doden” vandaag komen !!

Verkiezingen behoren geen ENKELE zweem te hebben van corruptie en als je mijn verslag van gisteren / vandaag gezien / gelezen hebt begon het al bij aanvang. Toevallig? Terecht merkte Clandestine op: “Waarom gebeuren de “ongelukken”, “storingen”, “gaslekken”, “leiding breuken” en “stembiljet tekorten” alleen in swing states? “

Vele uren lang liepen de uitslagen van Bloomberg uit de pas met CNN vannacht en ook al vanochtend om 09.30 uur


Beide schermen heb ik over elkaar geschoven en in een screen afdruk gevangen. Zie de Bloomberg tussenstand bovenaan en vergelijk dat met de CNN tussenstand die zo ook een lange tijd in beeld bleef staan. Die verschillen waren er vele malen gedurende de avond / nacht / morgen.

Waarom zat ik in Europa de gehele nacht aan de computer gekluisterd? Omdat de toekomst zoals we verkiezingen -eerlijk en met vertrouwen- organiseren op het spel staan in de gehele wereld. Omdat de toekomst van de wereld als geheel op het spel staat. Daarom mogen we na het debacle van 3 november 2020 geen enkel genoegen nemen met dit resultaat. Een resultaat waar men op CNN het ongelijk al glorieus predikt van verkiezing-ontkenners verwijzend naar 2020 en het 6 januari 2021 toneelspel. De fraude heeft opnieuw een podium gekregen op deze dag in de geschiedenis.

Welke uitslag is nu up-to-date ? 06.00 en 06.05 uur screenshots


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk