Alleen ‘wij’ spreken de waarheid !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #237 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Dat is wat we moeten geloven van de Main Stream Media, om hun woorden kracht bij te zetten, en om niet elke gebeurtenis afzonderlijk te hoeven ontkrachten, hanteren ze de term “complottheorie” als standaard.


Intussen blokkeren ze Russia Today en Sputniknews om van ‘hun’ geluid de absolute waarheid te maken. Ze zorgen er voor dat een man als David Icke niet meer mag spreken de komende twee jaar in Europa. In Frankrijk verboden ze eveneens dat Rumble nog Russische bronnen een platform gaf waarbij Rumble op zwart ging en Frankrijk voor het gerecht gedaagd wordt door Rumble.

Dat zelfde zagen we ook bij de “Q” gemeenschap gebeuren, Q de absolute nummer #1. complottheorie !! Maar als het een complot is dan schrijf je daar artikelen over en ontkracht je een voor een alle beweringen en ontkracht je een voor een alle beweringen. 

Maar wat zagen we, alle video materiaal werd van YouTube verwijderd evenals de ‘anons’ geblokkeerd werden op Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn en vrijwel alle andere sociale media die in handen zijn / waren van de Deep State.

Nieuwe Q post van maandag

Erger nog, vele sociale media konden rechtstreeks gemanipuleerd worden waardoor meningen en standpunten beïnvloed werden. Dat laatste is onlangs aan het licht gekomen en van een complot tot een feit verheven. 

Dat is waarom Elon Musk duizenden Twitter medewerkers ontsloeg, die zaten daar om de meningen en het nieuws te besturen / blokkeren / manipuleren. 

De linkse politiek ontvlucht dan ook massaal Twitter en je kan er vergif op innemen dat links de midterm verkiezingen deze week ongeldig gaan verklaren nadat de ‘Red Wave’ heeft toegeslagen. En een van de redenen daarvoor zijn de ophitsing via de sociale media als TruthSocial en … Twitter, die beiden ongecensureerd alle complotdenkers -NU-als ongeleide projectielen- een podium heeft gegeven.

Marton Geddes schreef eergisteren in zijn nieuwsbrief; “Het is een behoorlijk lullig besef dat zo’n beetje elke instelling die je vertrouwde wordt gecontroleerd door criminelen, en je leeft in een Big Brother-achtige maatschappij waar de meeste mensen verliefd zijn op hun ontvoerders. Alle leugens die worden gebruikt om ons te manipuleren creëren anomalieën, en die zijn het begin van een reis van “ontwaken” voor de omvang van de wrede misleidingen die ons omringen. De tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten zijn een dwingende functie om de hoaxen en zwendel aan het licht te brengen (of de peilingen nu plaatsvinden of niet). De wereld staat op het punt radicaal te veranderen, klaar of niet”.

Een aanhef van de nieuwsbrief van Dr, Sircus;

“Ik ben zo kwaad als de pest, en ik neem het niet meer”.
Waarheid spreekt zich uit in zowel donder als in stilte
Soms is het goed om ons krachtig uit te spreken,
de confrontatie aan te gaan met wat we zien en voelen.
En soms is het beter om te zwijgen
en in ons centrum van vrede ons over te geven
aan wat de kosmische van ons verwacht.
De kern van ware wijsheid is het verschil te kennen”.

… en hij vraagt zich terecht en vertwijfelt af;

Wanneer was de laatste keer dat we bang moesten zijn voor een nucleaire oorlog, waar onze buiten zinnen zijnde politici ons naartoe schijnen te leiden? Wanneer werden 5 miljard mensen behandeld met experimentele injecties, behandeld alsof ze in handen waren van gekke nazi-artsen in concentratiekampen?

Nu de wereld uit de hand loopt, de waanzin overheerst, het medisch terrorisme de sociale en reguliere media en de politiek heeft overgenomen, de wereld van de leugens tot aan de maan reikt en we worden aangevallen met genetische vaccins die velen dwingen getuige te zijn van de vroegtijdige dood van dierbaren, raken we gestrest. Gezondheid gaat naar de knoppen als we niet proactief handelen”.


Elk weekend, overal ter wereld gaan miljoenen mensen de straat op om te protesteren tegen de overheidsdictatuur, ze verheffen luid en duidelijk hun stem.

In elk huis, bij elke buitendeur zit een tempel van 3 centimeter hoog, die drempel die schijnbaar te hoog is om naar buiten te stappen, de wereld in om aansluiting te zoeken bij het verzet. 

Vele miljarden mensen komen niet in verzet en ondersteunen daarmee de afbraak van hun leven, hun toekomst -VOLMONDIG-  !!

Ze zeggen -JA- door niet in verzet te komen !!

De -keiharde- gruwelijke waarheid is dat van de stille -Ja knikkers- er nu al velen de “Plotselinge Dood” hebben gevonden, of onverklaarbare ziektes onder de leden hebben.

Zwijgen en je lot ondergaan en er het beste van hopen gaat je niet helpen, bekennen dat je het fout hebt gedaan en samen een uitweg zoeken is de laatste mogelijkheid. Het experimentele DNA veranderende gif zit immers nu nog steeds actief in je lichaam en wellicht [?] dat het Dr. Zelenko Protocol hier nog iets kan verlichten. 

En, … dat doe je niet voor een ander maar 100% uitsluitend voor jezelf !!

Het; ‘wat leven we toch in een gruwelijke wereld’, is een karakter test waarbij alle vingers naar jezelf wijzen. 

Waarom ben ik hier in terecht gekomen? 

Waarom ben ik in de leugens getrapt? 

Waarom was ik zo goed gelovig?

Waarom heb ik alle rode seinen genegeerd?

Waarom heb ik alle waarschuwingen in de wind geslagen?

-en-

Waarom kom ik -nu- alsnog niet in actie?

-of-

Ga je nu die hoge drempel voor eens en altijd over [?]

In de VS gaan de midterm verkiezingen een giga of-te-wel een MAGA Red Wave te zien geven, daar heeft de meerderheid al wel gezien, en gevoeld dat het zo niet langer kan. Put daar je hoop maar uit want de wereld gaat voor een ieder vanaf vandaag zichtbaar veranderen in de richting van hoop en vertrouwen. Alleen de gevaccineerden kunnen eigenlijk niet afwachten maar dienen de noodzakelijke stappen gelijk te maken in het -NU- om het ‘lot’ af te wenden, het lot dat elk moment plotseling kan toeslaan zo blijkt uit de praktijk.

Lees ook deze bijdrage van Stefan Noordhoek

Wat als het ertoe doet wat we doen?

https://watals.substack.com/p/wat-als-het-ertoe-doet-wat-we-doen



Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …



Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …



Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk