Verkiezingen: Militair ingrijpen, dat wil het volk !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #236 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Gisteren hadden we het hierover bij dotcom radio, ongekend in de recente geschiedenis dat het volk de militairen oproept om orde op zaken te stellen in het land. Dat is wat er nu gaande is in Brazilië. De komende MidTerm verkiezingen laten dit al op voorhand zien in de VS.


BRAZILIAANSE VERKIEZING: Het volk, de politie en het leger steunen Bolsonaro’s inspanningen om de socialistische poging tot verkiezingsdiefstal aan te pakken.

Dit schreef Joe Hoft in de Gateway Pundit

Giga, ongekende massa demonstraties vinden plaats in het gehele land, geblokkeerde wegen en de media die dit alles verzwijgen. Alleen de formule 1 deelnemers die zich afvragen of er wel een race kan plaatsvinden komend weekend. Dat laatste zal de aandacht kunnen vestigen van de ‘normies’ op de situatie in Brazilië waar Jair Bolsonaro nu al genoemd wordt; “De “Trump van de tropen” hij komt op voor de gestolen verkiezingen in Brazilië en het volk, de politie en het leger steunen hem”. 


Is Brazilië de opmaat voor de Midterm verkiezingen Dinsdag in Amerika wat betreft de inzet van de militairen. Geeft deze Q post [14] hier een aanwijzing ?


Aanstaande Dinsdag avond en nacht zit ik weer voor de TV met de laptop, tablet en mobiele telefoon op vier verschillende bronnen om onregelmatigheden live te volgen net als de giga fraude op 3 november 2020. Twitter & Gettr, zullen twee van mijn bronnen zijn CNN voor de media leugens en een live scorebord, … ik wil getuige zijn van dit moment in de geschiedenis. De afbraak van de Deep State, de Dems en de opmars van de Rode golf, the red wave.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk