dotcom.radio aflevering 337 van 06-01-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #235 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 337: Nord Stream opgeblazen door Britse Marine – Rusland levert granen aan arme landen – VN veiligheidsraad nee tegen Biolabs onderzoek – Instorting geboortecijfers wereldwijd – Bolsonari ‘verliest’ verkiezing – Vaccinatie genocide – Rumble block in Frankrijk – Hoge babysterfte – Militaire oefening nl – Vs militairen in de Oekraïne – en meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Wat ben ik blij met de bijdragen aan de “anon” verdiensten
Ja juist, die [Q] geheime diensten
Zo dwaal je niet meer rond in het duister van de Matrix
Net als al die MSM addicts
– HM

[Mies] Een goede vraag van Mies; “Waarom zijn er geheime diensten”
– Antwoord 1; “Om de geheimen van de overheid / organisaties te bewaken”
– Antwoord 2; “Om het kindermisbruik onder de pet te houden”.

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Medusa] Defensie waarschuwt voor geluidsoverlast in grote delen van Nederland wegens een internationale militaire oefening die maandag van start gaat en drie weken duurt. nu.nl

[Medusa] Een WOO [WOB] -verzoek geeft enig inzicht in de totstandkoming van het fameuze stikstofkaartje van minister Van der Wal. Het ministerie van LNV had natuurorganisaties gevraagd de gronden in te kleuren, die zij wilden hebben. 1/6
– Noot niks onderzoek maar onwetenschappelijke willekeur

* Global walkout, afgelopen zondag – betalen met cash. – even de advocaat van de duivel spelen. Wat als de functie cash opnemen wordt uitgeschakeld, dan liggen we er allemaal uit met onze alternatieve strategie. – En nog erger als geld een chip krijgt, …
– Nog een voordeel van contant geld, je geeft 50 euro uit aan de bakker, de bakker betaald een van zijn leveranciers, die koopt er boodschappen voor in de supermarkt etc, etc maar die 50 euro zijn nog steeds 50 euro
– Je doet de zelfde transacties digitaal en de bank neemt steeds een klein deel digitaal in rekening voor hun service en geleidelijk verdampt al dat geld zo, … Ik betaal nu voor elke geldopname bij de bank.

* Het gaat niet alleen om de energie rekeningen : vele ondernemingen hebben uitstel gekregen van BTW belastingen, inkomstenbelastingen etc… in de afgelopen 2 jaar , als hulp ivm de
“ plandemie “. De betalingen , de uitstel van executie , aan de belasting moeten nu ( 4e kwartaal) gaan plaats vinden. Bron de accountent

* GV Wanneer gaan de MSM eindelijk over het nieuws berichten?
– Nooit want dan tekenen zij een verklaring van schuld
Niemand die het durft te vertellen?
– Maar dan nog denk ik dat dit C19 -spook- nooit mee weggaat uit het leven van een ieder en een hele generatie beschadigt heeft. Want, kan / behoort een gezonde kinderwens nog ooit tot de mogelijkheden van de \/ beschadigde en \/ -vrije- mensen [?] Geef jij het antwoord maar, ik weet het niet !

[Medusa] Colomn Ad Nuis Nep bedreiging Amalia om de goodwill weer terig te winnen voor het Koningshuis ?

TRUMP– & –Qanon

[Mike] Russische Ministerie van Defensie: Britse marine blies de Nord Stream pijplijn op.
How do the Russians know that the UK blew up the North Stream pipelines in partnership with the US? Because @trussliz used her iPhone to send a message to @SecBlinken saying “It’s done” a minute after the pipeline blew up and before anybody else knew? iCloud admin access rocks!
* GV Nord Stream pijpleiding opgeblazen door de Britse marine [?]

[Medusa] Het kabinet heeft een wetsvoorstel ingediend dat banken verplicht om alle transacties boven de 100 euro te monitoren. Minister van Financiën Kaag vindt dat dit nodig is ‘in het kader van witwas bestrijding’, schrijft De Andere Krant.

[Mike] Rusland is ready to supply the poorest countries with up to 500,000 tons of grain free of charge in the next 4 months-Russian Minister of Agriculture Dmitry Patrushev

* GV Nord Stream pijpleiding opgeblazen door de Britse marine [?]
– iPhone bericht Liz Truss “It’s Done” verraad de boel

[Mike] Verkiezingen Brazilie Lula 50,83 <> Bolsonaro 49,17 % Zullen de Brazilianen deze uitslag vertrouwen? Ik denk het niet.
– GP Radio: Het is nog zeer de vraag of de Grand Prix van Brazilië in het weekend van 11 tot en met 13 november door kan gaan. Na de verkiezingen in het Zuid-Amerikaanse land heerst er onrust waarbij ook de essentiële infrastructuur geraakt is.

* GV Alweer “verkiezingen” in de USA, wat was ik verbijsterd in 2020, …
– in 2020 wilde ik stoppen met de website en dotcom zo opzichtig was de fraude en niemand regeerde zoals ik verwacht had.
– WWG1WGA – de betekenis / overeenkomst uit de scheepvaart – en de US constitutie
– WWG1WGNA (not all) verhaal koeien Westin Price / gevaccineerden

[Decem] Rt.com Italy freezes arms supplies to Ukraine
* gaat de NATO / NAVO instorten? Geruchten gaan dat steeds meer landen een uitweg zoeken ?

[Angelface] Het aantal NAVO-troepen dat dicht bij de westelijke grenzen van Rusland is gestationeerd, heeft meer dan 30.000 bereikt, zei de minister van Defensie van het land, Sergey Shoigu, woensdag.

[Mike] De Russen draaien er niet meer omheen – het doel in Oekraine is desatanisering!
– NOS Nieuw doel ‘militaire operatie’: van ‘denazificatie’ naar ‘desatanisatie’ van Oekraïne

* Oorlog in Oekraïne escaleert
– Volgens verschillende Amerikaanse media zijn er Amerikaanse troepen in Oekraïne. Een functionaris van het Pentagon zegt dat Amerikaanse troepen “toezicht houden op NAVO wapenleveranties.” Dat is een tamelijk vage beschrijving van wat ons verzekerd was dat er niet zou gebeuren.
– of is het mogelijk een dekmantel voor de Amerikaanse doden die daar reeds illegaal gevallen zijn ?

* Donderdag: Disclose.tv Germany urges its nationals to leave Iran.

* Q the storm rider: Putin Issues Statement on Avoiding Nuclear War: ‘I WON’T Let the Global Elites Depopulate Our Planet’ According to Putin, the elites are desperate for a global nuclear war as it will allow them to drastically reduce the Earth’s population and implement their ‘Great Reset’ agenda.

* Ze willen het niet weten: VN-Veiligheidsraad stemt tegen onderzoek naar Amerikaanse biolabs

* GV Dé ‘Stille’ Storm [?] (Q the storm rider)
– PUTIN neemt meer dan 160 oligarchen bedrijven, holdings, activa en eigendommen in beslag in een enkele operatie van 24 uur in Zuid-Oekraïne, Operaties, bedrijven en activa…. De val van de DEEP STATE operaties in Zuid-Oekraïne!!

CORONA

[Mike] Instortende geboortecijfers en grote toename miskramen overal in de wereld. Als gevolg van de prik? Dan heeft het nageslacht van de ‘wappies’ en ‘complotdenkers’ de toekomst. Is er toch nog hoop.

[FFF] Vaccin ingrediënten: In een artikel voor de online krant Wochenblick wijst Strasser erop dat sommige van deze ingrediënten giftig en kankerverwekkend zijn en geboorteafwijkingen kunnen veroorzaken (teratogeen). Het is dan ook voor de arts onverklaarbaar dat ze in vaccins zitten die aan gezonde mensen worden toegediend.
– noot: Vaccin is nooit goedgekeurd maar toegelaten onder de noodwet verordening

[Rinno] Frontnieuws Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer “Vertrouwelijk Rapport”
– Wetende, zoals ik nu doe, dat Pfizer en de FDA wisten dat er baby’s stierven en dat de melk van moeders verkleurde door alleen maar naar hun eigen interne dossiers te kijken; wetende, zoals ik doe, dat zij niemand waarschuwden, laat staan dat zij stopten met wat zij aan het doen waren.
– De WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers, een groep van 3000 hooggekwalificeerde artsen, medische fraude-onderzoekers, laboranten en onderzoekswetenschappers, hebben, zoals u wellicht weet, rapport na rapport uitgebracht om de wereld te vertellen wat er staat in de 55.000 interne Pfizer documenten die de FDA aan een rechtbank had gevraagd 75 jaar lang geheim te houden.
– Pfizer wist dat “blootstelling” aan het vaccin gedefinieerd werd – in hun eigen woorden – als seksueel contact (vooral op het moment van conceptie), huidcontact, inhalatie of borstvoeding. [https://dailyclout.io/vaccine-shedding-can-this-be-real-after-all/]. Factcheckers kunnen dit ontkennen wat zij willen. De documenten spreken voor zich.
Van de 270 vrouwen die zwanger werden tijdens de studie. Meer dan 230 van hen zijn op de een of andere manier aan de geschiedenis verloren gegaan. Maar van de 36 zwangere vrouwen van wie de resultaten werden gevolgd – verloren er 28 hun baby.
– Ik zeg niet dat dit precies hetzelfde is als het vinden van bewijzen voor de experimenten van dokter Mengele, een vergelijking die in het recente verleden overdreven is geweest; maar ik zeg wel, met deze bevindingen, dat nu de vergelijking misschien niet zo overdreven is. 

* Geen meldplicht voor artsen over rijgeschiktheid patiënten
– Noot: Komen ze dan binnenkort in de problemen met de gevaccineerden die meer en meer de weg onveilig maken met een toename van 25% eenzijdige verkeersongelukken ?

[Marij] Als het geen virus is, wat maakt mij dan ziek
noot: terug van weggeweest, het COVID misinformatie waarschuwing-venster op YouTube

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

* veel van links ontvluchten Twitter na de overname van Elon Musk naar Mastodon
* Elon koop Mastodon deze week open software platform / of de server dienst met de gebruikers [?]
– dit is ook niet waar want ik werd er al na een half jaar van af geknikkerd
– Is Elon nu zelf aan het trollen ?

* Rumble block in Frankrijk, algemeen of ik persoonlijk
– GV Rumble op dit moment geblokkeerd in Frankrijk?

* Wat me opvalt op Twitter, mensen worden steeds kwader, vocaal minder ‘beleeft’ grovere opmerkingen naar alles wat verkeerd gaat, …. ik zie het kookpunt naderen. Maar ben mij bewust dat Twitter nog een exclusief gezelschap is.

* Google zoekactie in 24 uur op:
Tribunaal; ongeveer 79 x
Tribunal (Eng) ongeveer 1.730.000 x
Neurenberg tribunaal ongeveer 6 x
Nuremberg tribunal (Eng.) 6.540 x

* Twitter vanmorgen Gewetensvraag: waarom heeft rechts in het verkeer áltijd voorrang??? Omdat het gevaar van links komt….

GEDACHTENVOER

[Johnny] Het toonaangevende Amerikaanse tijdschrift The Atlantic roept op tot een generaal pardon voor iedereen die ‘fouten’ maakte tijdens de ‘pandemie’, zoals het sluiten van scholen en discrimineren van ongevaccineerden. Het voorstel roept veel weerstand op.
Noot: – Hoop gevend dat dit nu al ter sprake komt, de eindstrijd is aangebroken !!

* GV “Plotseling dood” -of- “Plotseling wakker”, …
– over de aanvallen van internet trollen op Twitter
– Grafiek toegenomen kindersterfte met idiote beschuldigingen
– Kom maar op Trollen, want als je berichten gaat sturen als onderstaande, dan gaan mensen nadenken en kijken waar dit vandaan komt en kunnen ze zomaar ineens “plotseling wakker’ schrikken [?] 

* demonstratie Autun Fr, was nu een ontmoeting praat clubje, er is een coupe gepleegd, de nieuwe organisatie werk netjes samen met de lokale overheid, vergunning aanvragen etc. Dus er gebeurd niets meer waarvan ik deel zou willen uitmaken. Geen mars door de stad !!

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten