Dé ‘Stille’ Storm [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #234 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid, dat is ook waarom de Russische media zoals RT al sinds februari een totale blokkade ondervinden op internet. 


De waarheid is steeds moeilijker te achterhalen. Ook ik deel informatie waarbij je een [?] kan zetten. Ik deel ze echter wel zodat jij alert bent en andere berichten gaat -zien- die dit mogelijk bevestigen.

Noot: Voor 2,08 euro heb ik nu een VPN verbinding om de overheid censuur te omzeilen, werkt prima en snel.

Rusland heeft de gehele energie voorziening de afgelopen week vernietigd, dus ook alle banken in de Oekraïne zijn uitgeschakeld, lees onderstaand bericht dat Q the Storm rider deelde:

Bron Telegram Q the storm rider

BINNEN (in het oog van) DE STORM

PUTIN neemt meer dan 160 oligarchen bedrijven, holdings, activa en eigendommen in beslag in een enkele operatie van 24 uur in Zuid-Oekraïne, dat 70% van de Oekraïnense scheepvaartindustrie controleert.

De op èèn na grootste witwasoperaties ter wereld via oligarchen in de Oekraïne die banken, scheepvaart, wapens, voedsel (graan) en kunstmest controleren, hebben een grote klap gekregen toen PUTIN hun rekeningen in beslag nam. 

Operaties, bedrijven en activa…. De val van de DEEP STATE operaties in Zuid-Oekraïne is verbonden met Pelosi, de BIDENS , Obama’s, CIA, BILDERBERG ( Roth’s) groepsmaatschappijen, dochterondernemingen en holdings die triljoenen investeerden (geld wit-was praktijken ) en nog steeds triljoenen hadden geïnvesteerd via deze UKRAINE OLIGARCHS bedrijven. Banken & Bedrijven.

>VN, NATO ECT, ECT, ECT, ECT, Biden, ECT, ECT, kreeg een gigantische klap met deze RUSSISCHE operatie.


Dit is wat ik via Twitter verneem op mijn berichten over o.a de Bio-wapen VN aanklacht van Rusland en andere Russische informatie, ….

Wees geen “Willem” en onderzoek alles zelf, wellicht via Russia Today ?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk