“Plotseling dood” -of- “Plotseling wakker”, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #233 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het kan niemand ontgaan, oversterfte, dood neervallen op sportvelden, live op de televisie, iedereen kent mensen die dood gingen of plotseling gezondheidsklachten kregen, … na dé vaccinatie. 


Enkele zoekwoorden levert bij Google in slechts 24 uur deze resultaten op, …

“Sudden Death”; ongeveer 49.000 resultaten

“Plotseling dood”;  ongeveer 501 resultaten

“Vaccinatie schade”; ongeveer 645 resultaten

“Vaccination damage” ongeveer 72.800 resultaten

“Vaccinatie spijt”; ongeveer 26 resultaten

“Vaccination regrets”; ongeveer 11.100 resultaten

Er zijn dus best wel veel mensen die elke dag op zoek zijn naar antwoorden.

Deze week kwam ik een meme tegen die doorgestuurd werd via Désirée Röver. Ik ken haar al vele jaren persoonlijk, ze schreef een boek over het onderwerp vaccineren en ging zelfs naar Australië om twee maanden studie onderzoek te doen aldaar over dat onderwerp. Aanvankelijk kreeg ik goede reacties op de meme, al zijn er dat weinig met een Twitter soft ban die al jaren van toepassing is. Nadat ik een totale ban aan de digitale broek kreeg en ik na 2 jaar weer een nieuw account het aangemaakt blijft de soft ban actief ervaarde ik. 

Nu hebben echter de Trollen de meme ontdekt, fake accounts of echte ‘mensen’ [?], als dit laatste zo is zijn ze wel totaal hersenloos. Alle reacties zijn verdeeld over vele accounts, Kijk even mee met deze; 

Wat is het belang vraag ik mij af om vaccinatieschade en doden te ontkennen? Het is gewoon te vinden in de officiële registratie systemen zoals het VEARS (VS), EMA (EU), LAREB (NL), factcheckers hebben het dan graag over ‘vermoedelijke’ doden en bijwerkingen maar ‘we’ weten wel beter als men op video totaal dichtgeslibde aderen toont. 

https://factchecknederland.afp.com/cijfers-over-vermoedelijke-bijwerkingen-door-coronavaccinatie-van-het-ema-verkeerd-geinterpreteerd
“Mensen”, (trollen) die zich zo gedragen op sociale media zijn geen haar beter als de dokters en verpleegkundige die zonder -Geïnformeerd Toestemming- (Informed Consent) deze experimentele vaccinaties toedienen (Bio-Wapens). Ze zijn ook geen haar beter die al die politici, journalisten, bekende Nederlanders die angst en misinformatie en vette leugens hebben verspreid en nog. De straffen zullen niet gering zijn waarbij de kopstukken een doodstraf nog een milde straf zal zijn. Nooit geen voorstander van geweest maar na wat ik zag gebeuren de afgelopen 3 jaar is dat 180 graden veranderd.

Kom maar beste trollen en onnadenkende mensen, schakel al je vriendjes maar in die je kunt mobiliseren om je onzin over me uit te storten. Uiteindelijk is alles te traceren al werk je onder een schuilnaam, al verwijder je alle bewijs nadien, bij de komende openbaring zal niemand ontsnappen aan gerechtigheid. 

Kom maar op Trollen, want als je berichten gaat sturen als onderstaande, dan gaan mensen nadenken en kijken waar dit vandaan komt en kunnen ze zomaar ineens “plotseling wakker’ schrikken [?] (Of was dat jullie verborgen intentie, want dan moet ik jullie hartelijk bedanken !! )

… een reactie die kant nog wal taakt.


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk