Alweer “verkiezingen” in de USA, wat was ik verbijsterd in 2020, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #231 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


3 November 2020, de gehele nacht was ik getuige, TV op CNN (MSM media inzicht) telefoon, MacBook en tablet computer op drie verschillende andere bronnen in mijn prive perscentrum, …


Gedurende de nacht zag ik steeds afwijkende uitslagen op alle vier de kanalen, het stilleggen van de uitslag verwerking om tot de overweldigende uitslag te komen van Joe Biden, die had ‘gewonnen’ met record cijfers van de man die volle stadions trok Donald J. Trump, een giga fraude en, …

Eigenlijk wilde ik die volgende dag stoppen met mijn website, met de dotcom.radio podcast, wat heeft het immers nog voor zin dat zo’n giga fraude zo opzichtig kon plaatsvinden zonder dat de rest van de wereld daar alert op reageerde?

Gelukkig reageerde mijn dotcom maatje Mike daar met dit artikel op en trok mij weer bij de les, … Ik wist dat er fraude plaats zou gaan vinden maar toch, dat niemand daar op zou reageren in de mate die ik verwacht had sloeg me op dat moment uit het lood.

Een les(je) op wat nog zou komen, …

Wat zich daarna zou ontvouwen met de grootste C19 medische fraude uit de gehele menselijke geschiedenis zal bij een ieder nog voor de rest van hun leven nablijven galmen met allerlei nare bijwerkingen inclusief de dood tot gevolg. En, wellicht een zelf verkozen uitsluiting tot gevolg als vax. besmette [?]

Die verkiezingsfraude was maar een zielige vertoning op wat komen ging, een les die de hele wereld diende te gaan leren, het ontwaken uit een diepe Matrix. 

En zelfs nu, aan de vooravond van de midterm verkiezingen op 8 november, is het grootste deel nog in de ontkenningsfase, enigszins wakker of nog diep in coma.

Of het een deceptie gaat worden net als in Brazilië op dit moment, of dat Bolsonairo alsnog de eveneens giga fraude kan keren als waarschuwing voor volgende week?

Clandestine schreef er dit over:

“Er is een wereldwijde bewustwording gaande. Mensen wereldwijd zijn zich meer bewust van hoe zwaar onze verkiezingen worden beïnvloed door buitenlandse en binnenlandse manipulatie.

Brazilië kan de weg vrijmaken voor meer militairen om wereldwijd verkiezingen over te nemen, omdat andere landen en niet-gouvernementele entiteiten (deep state) verkiezingen bewapenen en de nationale en mondiale veiligheid bedreigen.

Het wordt tijd dat de wereld de beveiliging van verkiezingen serieuzer neemt, want als onze stemmen niet tellen, zijn we niets meer dan slaven.”  – Clandestiene

We moeten echter door en dan wel met z’n allen, …

wwg1wga

Een gevleugelde Q quote; “Where We Go One We Go All”, Martin Geddes schreef deze week waar die slogan verband mee hield.

“Als we de oorsprong mogen geloven, komt WWG1WGA van een scheepsbel. Elk schip brengt een groep mensen samen voor een reis door potentieel gevaarlijke stormen. In de normale gang van zaken komen allen veilig aan. Bij een schipbreuk is het gebruikelijk dat iedereen met het schip ten onder gaat. In dit geval stelt WWG1WGA dat we samen varen of zinken… het lot van èèn kan niet gescheiden worden van het lot van allen”.

WWG1WGA is een herformulering van de revolutionaire idealen van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring en de Grondwet. De macht van “allen” (d.w.z. de regering) vloeit voort uit de instemming van “èèn” (d.w.z. het individu), en niet andersom. De Covidische scamdemie werkte om dit om te keren: waar de staat gaat, moet het volk volgen, omdat het collectieve belang boven de soevereine mens gaat. WWG1WGA is een terugkeer naar de heilige grondbeginselen van waar de macht vandaan komt … en naartoe stroomt.

Geen man achter laten, militaire ethos.

Om riskante ondernemingen aan te gaan met een gedeeld lot moeten wij ons inzetten voor wederzijdse bescherming. Het ideaal is dat het schip aankomt met iedereen veilig en wel aan boord; het ergste geval is dat het zinkt en alle levens gaan verloren. Maar we hebben ook een wederzijds pact zodat als een man overboord gaat we omkeren en de verloren ziel zoeken tot alle hoop verloren is. WWG1WGA is een collectief pact om ons niet èèn voor èèn door de vijand te laten pakken, maar om elkaar te steunen. Het breidt die ethos uit van degenen die zich actief hebben aangemeld tot allen die onder eden staan hun natie en haar waarden te verdedigen.

Gemeenschappelijke genetische erfenis van de mensheid

We bevinden ons in een conflict dat de mens van de cyborg scheidt, en waarbij een groot aantal mensen de vijand toeliet in de innerlijke tempel van hun genoom. mRNA-injecties maken het mogelijk de normale cellulaire afweer te omzeilen, en een nieuw “besturingssysteem” te installeren dat is gecreëerd door bio-wapen-software ingenieurs, en niet door goddelijke schepping. Het “wij” van WWG1WGA kan worden gezien als een zinspeling op degenen met een intact menselijk genoom, omdat wij een andere bestemming hebben dan degenen die het gif hebben ingenomen. Zij die hun bloed zuiver houden gaan samen naar een nieuwe wereld; de rest… oeps, WWG1WGNA [Not All].

https://newsletter.martingeddes.com/p/what-does-wwg1wga-actually-mean

—//—

Ondanks de toegeworpen reddingsboeien beleven vele onbereikbaar. Want in hoeverre willen / kunnen de anderen deel uitmaken van de toekomst? Dat is een gegeven waar de achterblijvers mee moeten leren omgaan en er gaan ongetwijfeld nog wat verbijstering momenten op ons pad komen om ‘ons’ te sterken op de ‘gekozen’ weg. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk