Wanneer gaan de MSM eindelijk over het nieuws berichten?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #230 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Vroeg iemand zich vertwijfeld af doelende op wat we in de alternatieve media allemaal lezen en wat gewoon nooit terug te vinden is in de krant, de radio of TV. Berichten waar geen speld tussen te krijgen is komen komen niet in het nieuws, nooit.


W-A-A-R-O-M?

Daar is een heel eenvoudig antwoord op te geven. Als de MSM -nu- op dit tijdstip in de geschiedenis eerlijk gaan berichten komt gelijk de vraag; “Waarom hebben jullie dit niet eerder verteld?” Neem uitsluitend de C19 waanzin, miljarden mensen hun gezondheid op het spel zetten met een medisch experiment. Het antwoord is eenvoudig; “De media zijn medeplichtig en net als de politiek en de medische industrie komen de kopstukken voor militaire tribunalen. Ze kunnen dus helemaal niet meer ‘uit de kast’ komen en -hopen- open een totalitaire uitrol van de dictatuur en controle staat om hun -hachje- nog te kunnen redden.

P-A-N-I-E-K

Al hun berichtgeving druipt van de paniek, alle zorgvuldigheid op ontdekking terzijde geschoven, want het einddoel moet en zal bereikt worden, het is er op of eronder.

En ik zal je wat vertellen, al die mensen die met oogkleppen op, die stug bleven doorgaan met net doen of er niks gaande was buiten hun kleine beschermde wereldje van weekend naar weekend en vakantie naar vakantie leefden, die worden gedwongen te gaan kijken buiten hun angstvallige kleine digitale wereldje van Facebook. Het -alles- gaat toch goed wereldje, de illusie dat het leven mooi is en waar het delen van -die- mooie herinneringen een trend lijkt te zijn geworden. 

Maar de portemonnee is steeds meer een ander verhaal gaan vertellen op alle willekeurige momenten van de dag, het leven wordt duurder of soms zelfs onbetaalbaar [?] En de toename van lege winkelpanden verteld ook -zijn- verhaal want zelfs de eerste levensbehoeften als brood wat echt -ondenkbaar was- maar zelfs die bedrijven leggen het loodje. 

* Het inflatie -spook- maakte alles duurder, -spook- als ware het onduidelijk waar dit nu opeens vandaan komt [?]. Maar jarenlange overspannen -geld- “bijdruk persen” is een 1+1 optelsom + tel daarbij op dat oorlog voeren een dure aangelegenheid is.

Vergeet niet, dat op het moment je militaire steun verleend aan een land in oorlog je gelijk een oorlogsverklaring afgeeft aan het land waarmee de oorlog gevoerd wordt. Dus is Nederland gewoon in oorlog met Rusland, zo liggen de kaarten. Als je dan bovendien een boycot afroept is dat tevens een daad van economische oorlogsvoering. Rutten heeft dus 100% gelijk. De Oekraïne is onze oorlog (geworden) en de man die dit zegt wijst met alle vingers naar zichzelf als zijnde de aanstichter van deze oorlog, met in zijn kielzog zijn oorlogskabinet (het Kartel). 

Maar de kleine man / vrouw kijkt hier niet naar en ziet alleen de bodem van de portemonnee. Kijkt vertwijfelt om zich heen en vraagt zich af; “Hoe komt dat zo ineens plotseling”, en hoe moet dat nou?

Natuurlijk moet ik daar -verplicht aan mijzelf- een geruststellend antwoord op geven. 

Komt goed, … als je maar bewust wordt van de wereld om je heen en jij je gaat gedragen als een bewuste burger met de daarbij behorende plichten en eigen verantwoordelijkheid !!

Het punt is, dat ik dat niet kan vertellen in het Facebook schijnwereldje want dat mag je daar niet zeggen en de kans dat je het per ongeluk vindt in Google is nihil want daar wordt eveneens zwaar gecensureerd. Alternatieve websites, huh, waar vindt ik die?

Yep, en zo hebben vele mensen zich onbewust op een zijspoor gerangeerd, sommigen zelfs uitgerangeerd, met vaccinatieschade en niemand die het kan of durft te vertellen dat er nog hoop op verbetering is.

Niemand die het durft te vertellen?

Precies, want als je die ander altijd hebt afgeweerd als complot … of zoiets, dan moeten ze raden wanneer je open staat voor anders denkenden. En dan loop je tegen een dikke muur waar zelfs de dokter je niet kan helpen, hij/zij weet immers niets van vaccinatieschade en voorschrijving van mogelijk levensreddende medicijnen is wettelijk verboden en natuurlijk is de dokters licentie belangrijker dan de lang geleden afgelegde eed. Een eed die bovendien al geschaad werd bij het toedienen van die vaccinaties zonder geïnformeerde toestemming.

Dat is het trieste lot dat de anders denkenden zich moeten realiseren totdat, … tot-dat de media ten gronde gericht worden en overgenomen worden net zoals met de sociale media nu realiteit aan het worden is. Maar dan nog denk ik dat dit C19 -spook- nooit mee weggaat uit het leven van een ieder en een hele generatie beschadigt heeft. Want, kan / behoort een gezonde kinderwens nog ooit tot de mogelijkheden van de \/ beschadigde en \/ -vrije- mensen [?] Geef jij het antwoord maar, ik weet het niet !Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk