Rumble op dit moment geblokkeerd in Frankrijk?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #230 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


De censuur heeft vandaag een nieuwe wending genomen in Frankrijk, ik kan niet meer op Rumble als content aanbieder / kijker. Of dit is omdat ik twee Franse liedjes op mijn account heb staan “On Lâche Rien”, met een Nederlandse tekst; “Ik geef niet op”, en in het Engels; “We won’t give up” dat weet ik niet, …


Zijn er anderen in Frankrijk die gewoon kunnen kijken? De boodschap is mij niet geheel duidelijk? Kunnen jullie de liedjes (Rumble) hieronder wel bekijken?

Rumble says it won’t move its policy goalposts to appease France’s censorship demands

Growing video platform Rumble, based in the US, has refused to cave to France’s demands to censor Russian news sources such as RT France and Sputnik.

Last month, France’s President Emmanuel Macron acknowledged the difficulties in blocking RT and Sputnik from the country, as French citizens still had online ways to access the content.

More infoBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk