dotcom.radio aflevering 336 van 30-10-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #228 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 336: Hoe zit nu met de oorlog in de Oekraïne? – Een NL in feite ook in oorlog tegen Rusland – Ruim je emotionele bagage op – Galgenhumor of oorlog in je hoofd – Rioolratten – Viruswaarheid en omroep ON weer in zwaar weer – Het Twitter vogeltje in vrijheid – BRICKS landen uitbreiding – China & de CCP? – Bewustzijnszinkgat en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Veel mensen vinden die klok een uur achteruit naar de wintertijd geen pretje
Er komt in de kroeg ineens een uur eerder een eind aan je wekelijkse verzetje
Geen reden om je over op te winden
Anders kan er zomaar een “mRNA-tje” gaan plaatsvinden
– HM

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

FvD: Riool ratten ontmaskerd: Van Meijeren gaat confrontatie aan met leugenachtige journalist | FVD – Merel Ek, “journalist” vindt elimineren gewoon wegsturen en dat zou staan in de Dikke VanDale, maar dat bleek een dikke leugen, riool journalistiek.
Mijn Twitter reactie op Hugo: “Hugo, denk je echt dat je nog een partner in dit ‘gesprek’ kan zijn? Met onbeantwoorde WOB verzoeken als eigen bijdrage? Of wil je graag de #1 rioolrat zijn?
[Mike] FVD over het nut van ophef

[Mike] Gewassen lijst verbod

[Angelface] Marcel de Graaf FvD Ik stap uit de ID groep in het Europees Parlement. Hun poging mij de mond te snoeren over NAVO/Oekraïne is onverteerbaar. We moeten de oorlog met Rusland deëscaleren. Het is niet onze oorlog maar onze mensen betalen de prijs. [3 maanden geschorst]

[Medusa] Viruswaarheid verliest rechtszaak ING en wordt ‘effectief verboden’

[Angelface] Verklaring bestuur omroep Ongehoord Nederland naar aanleiding van voornemen NPO tot opleggen van een tweede sanctie

* Twitter Claudia de Breij: Hoor wat ze zegt; “Misschien moeten we mensen die niet met vrijheid om kunnen gaan ook niet meer mee laten doen”. Domheid ten voeten uit !! (Boek Baudet)

[Medusa] “Viereneenhalf jaar geleden kwam ik erachter hoe je de Nederlandse verkiezingen kunt hacken,” antwoordde hij. “Hmm?!” reageerde Van Dijk. “We stemmen met potlood en papier, maar op het gemeentehuis worden al die uitslagen van stembureaus ingevoerd in een soort Excel-bestand en dan berekent de computer wie Nederland mag regeren,” zei Ruwhof. “Dat bleek toen 4,5 jaar geleden zo lek als een mandje te zijn,” voegde hij toe. Video

* GV De dictatuur, hoe het begon?
– van een meme naar mijn kijk, het begon niet met gaskamers, …

TRUMP– & –Qanon

* Reactie uit de VS via Rumble: “Op 8 november zullen wij Amerikanen er alles aan doen om het kwaad in onze regering te verwijderen met de verkiezingen… Het zal pas effectief zijn als het nieuwe Congres in januari 2023 is beëdigd… In de twee maanden na de verkiezingen zullen de democraten alles doen om het erger te maken. Dat weten we, maar in januari kunnen we de wereld weer helpen door de machtige figuren die de globalisten leiden te verwijderen…. Ik weet dat het niet over één nacht ijs gaat, maar het zal iedereen hoop geven en hun vastberadenheid versterken om de beweging naar vrijheid voort te zetten. All the best my friend.

[Mike] Het zal niet lang meer duren dan streven de BRICS+ landen de EU en de VS economisch voorbij. Dan gaan ze ons misschien wel sancties opleggen. Dat is dan eigen schuld dikke bult. Hadden we onszelf maar niet onder Amerikaanse leiding kapot moeten laten maken

[Medusa] Citaat uit artikel Andere Krant:
Diverse landen hebben interesse getoond voor het BRICS-lidmaatschap: Egypte, Iran, Kazachstan, Nigeria, Soedan, Senegal, Syrië, Pakistan, Turkije, Mexico, Indonesië, Bangladesh, Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten, Argentinië en Saoedi-Arabië.

[Medusa] Rusland is de grootste exporteur van graan ter wereld. Dit jaar is er een record opbrengst. Alle Russische graan is non-GMO.

[Mike] Maandag: Vuile bom Oekraïne / Opzetten schuilkelders Rusland ??

* Clandestine De DNC weet dat ze zullen worden afgezet in de midterms, dus gaan ze beweren dat het verkiezingssysteem is gecompromitteerd, en dus zijn de resultaten van de komende midterms onwettig.

* Clandestine merkte op dat er een onderscheid is tussen China en de CCP. Wat leidt tot mijn algemene stelling dat Trump op één lijn staat met Poetin en Xi, en dat ze alle drie tegen de diepe staat zijn.

* HIllary Clinton lijkt extreem bezorgd over hoeveel macht individuele staten verwerven. Het is bijna alsof Trump’s oorspronkelijke belofte om de macht uit DC en terug naar de mensen te brengen nu letterlijk gebeurt. https://t.me/PepeMatter/12467

[Medusa] Hoe Rishi Sunak jarenlang werd gekneed door de globalisten van het World Economic Forum. En nu zorgvuldig gelanceerd als de nieuwe Britse premier.

* Klimaat lockdown in Italië
– maar ook de havens dicht voor “vluchtelingen”
— noot: ik kan de spagaat even niet helemaal volgen

* Clandestine krant the Hill melde deze week het verhaal over de VN en de melding van Bio Wapens door Rusland en China die in de Oekraïne gemaakt worden, … nieuws van 8 maanden geleden

[Mike] Speciaal voor diegenen die nog een stevige black pill in hun sysreem herbergen, Dave legt in bovenstaande report heel goed uit dat de Deep State op hun wenslijstje hebben staan een burgeroorlog in de VS en een nucleaire wereldoorlog. De patriots hebben hun plannen doorkruist en er een informatieoorlog van gemaakt die druppelsgewijs verloopt over meerdere jaren en niet alleen zorgt voor death by 1,000 cuts bij de DS maar ook voor The Great Awakening bij de slapende massa. Hierdoor zijn letterlijk miljoenen mensenlevens gered, maar of hun geest ook te redden is valt nog maar te bezien, 4-6% lost forever.

Voor de ‘wakkeren’ zijn de Q-posts in het leven geroepen. Maar ook wij worden opgevoed. The end won’t be for everyone. Iedereen bij wie nog ongeduld, ongeloof, wantrouwen, wrokken, angsten en boosheid regeert komt zichzelf nu tegen in deze karaktertest. Ik waarschuw hier al minimaal een jaar voor. Werk aan jezelf, want de waarheid is onontkoombaar, zowel individueel als collectief, en jij bepaalt zelf hoe hard of hoe zacht jouw landing

* Jeff and Shannon have a discussion with Dave from X22 Report about Trump, Q, The Anons and all of the current events that connect to them. We need to get up get involved and get informed. Patriots can’t lose in this circumstance.

* Clandestine: Trump is geen kandidaat. Hij is dé revolutie.

* The Russia-Ukraine-European Crisis – John Laughland
De oorlog zijn in feite drie poppen binnen elkaar
– de binnenste is de Oekraïne burgeroorlog (2014 inname)
– de middelste Rusland tegen de Oekraine
– de buitenste de proxy oorlog Navo/VS/Deepstate tegen Rusland
– militair – economisch – diplomatiek
– Bulgarije wil pas praten over toetreding van de Oekraine tot NAVO na een vrede overeenkomst
– de winst van Rusland (Gazprom) waren groter in 6 mnd dan in 2020 en 2021 bij elkaar
– de Bricks macht is al groter dan de G7 in totaal
– zorgelijk zijn persoonlijke boycots, rijke mensen, zakenmensen meestal maar ook Jan met de Pet die een protest op video zette en zonder enige rechtspraak zijn bankrekening geblokkeerd werd
– + boycots zijn economische oorlogsvoering, dus ‘we’ zijn reeds in oorlog en kunnen tegenacties verwachten van ‘de vijand’
– VS heeft Duitsland verstoten als dé partner in de EU
– de multipolaire wereld heeft zich inmiddels getoond aan de wereld

* GV via Q the storm rider
Achter de schermen;< RUSLAND de VN & NAVO
Het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid. Daarmee zijn bij elke bron vermelding vraagtekens te zetten. Je mening over; Wat je ziet, hoort en leest is ook afhankelijk waar je zelf staat en in lijn is met je verwachtingen, … een bericht van Q the stormrider op telegram Door nieuws als dit te delen maak je andere digitale soldaten alert die mee op zoek kunnen gaan naar het waarheidsgehalte, …
– Rusland levert hoogwaardige raketsystemen aan Turkije. (Navo lid)
– 1100 steden in Oekraïne op zonder stroom en wat betekend dat voor het DS bankensysteem?
– Verschillende EU landen zoals Hongarije, Frankrijk, Bulgarije, België, Oostenrijk, Roemenië, SLOWAKIJE… hebben geheime deals met Rusland voor olie en gas.

* NaturalNews The day that Europe died – BASF announces “permanent” output reductions
– De dag dat Europa stierf – BASF kondigt “permanente” productieverminderingen aan en verplaatst productie naar China

* Clandestine Final Draft on US Biological Activity in Ukraine Presented to UNSC

* Oostenrijk lanceert digitale identiteitskaart in de vorm van een rijbewijs (Activist Post)
– Deze werkt via de smartphone (eh Voila) De aankondiging verduidelijkte niet waarom vingerafdruk- of gezichtsherkenning vereist is. Het smoesje is; “”Dit voorkomt identiteitsdiefstal en maakt een einde aan cybercriminaliteit”. Het doel is immers; “.. zoveel mogelijk ID-kaarten en documenten beschikbaar te maken op mobiele telefoons.” Invoering datum niet genoemd maar wel “we have taken this step”

CORONA

[Medusa] Twitter Jeroen Pols: Mondkapjesplicht Berlijn terug met draconische straffen tot € 25.000 bij overtreding. Het draagvlak is kennelijk zo klein dat alleen met dwang en geweld dit soort zwakzinnige maatregelen nog afgedwongen kunnen worden.

[Quivite] (Peer review = onderzoek beoordeeld door collega’s) “Als peer review een geneesmiddel was, zou het nooit op de markt komen”, zegt Drummond Rennie, adjunct-redacteur van het Journal Of the American Medical Association en de geestelijke vader van de internationale congressen over peer review die sinds 1989 om de vier jaar worden gehouden. Peer review zou niet op de markt komen omdat we geen overtuigend bewijs hebben voor de voordelen ervan, maar wel veel bewijs voor de gebreken ervan.

[Mike] Geloof het of niet, maar naar verluidt wordt vee nu met het spul geprikt, wat bij een recente massale “vaccinatie”-campagne van een Australische kudde resulteerde in 35 van de 200 dieren die onmiddellijk stierven, schrijft Ethan Huff.

* Ongevaccineerden in NewYork lopen weer terug naar hun oude JOB met 40K payback

Translated with DeepL

SOCIALE MEDIA

[***] Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

* GV Twitter, het einde van de CIA spionage robot
#NoMoreTwitterCensorship
Roofvogel Europa probeert vrije vogel Musk op voorhand de mond te snoeren

* GV Sociale media: Facebook in een vrije val? (Zerohedge)

GEDACHTENVOER

[Mike] Ik zat net de nieuwste X22 Report te beluisteren, waarin Dave zich opnieuw vertwijfeld afvraagt waarom vrouwen niet met miljoenen tegelijk in opstand komen tegen al dat transgender-gedoe, dat nu zo ver is ontaard dat een als vrouw verklede man zich tegenover Biden mag uitspreken over de gevoelens van vrouwen. Dave zegt met talloze vrouwen te hebben gesproken die zich hier bijzonder boos over maken. Alleen een moderne rechtse man ziet de olifant in de kamer niet:

Vrouwen hebben dit aan zichzelf te danken. Vrouwen hebben zich laten leiden door kortstondige emotionele bevrediging zonder stil te staan bij de negatieve gevolgen voor hen op de lange termijn. De vrouwelijke boosheid die Dave om zich heen ervaart is opnieuw gebaseerd op korte-termijn emoties. En naar wie kijken die boze vrouwen om het probleem uiteindelijk op te lossen? Juist ja, MANNEN. Maar, zegt zo’n Dave dan, vrouwen zijn toch gelijk en kunnen toch ook de straat op? Nee, beste man, zo werkt het niet. Vrouwen zullen altijd co-dependent zijn en leunen op mannen die de puinhoop moeten opruimen die vrouwen creëren. WAKE UP, rechtse mannen!

* Dé Nieuwe realiteit; “awareness sinkhole” VanDale verkiezing bewustzijnszinkgat

* GV Controleer je Emoties, als je staande wil blijven in de huidige wereld & komende onthullingen

* GV Galgenhumor of dé Burgeroorlog in je gedachten?
– Het hier veelbesproken plan [Q] dat erin voorziet dat mensen moeten komen tot de rand van de afgrond om daar de wil te vinden om te veranderen zal ook velen [ongewild(?)] over de rand drijven met alle gevolgen van dien. Hoe men de volkswoede daarna in goede banen kan kanaliseren is nog maar de vraag? reactie Mike, …

* GV Burger journalist, waarom doe ik dat en hoe begon het?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten