Twitter met echte fact checkers aan het roer !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #227 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Niemand zal het ontgaan zijn dat Twitter sinds afgelopen vrijdag in andere handen is gekomen. Vele mensen waarvan hun account verwijderd was zijn terug en allen zijn de vrijheid tot het limiet aan het testen !!


Clandestine hier over op Telegram:

Biden’s POTUS Twitter account wordt op feiten gecontroleerd door het nu door Elon gecontroleerde Twitter. 

Dit is gigantisch! Mijn hersenen kunnen nauwelijks een wereld bevatten waar de fact-checkers echt zijn en niet langer gewapende propaganda en desinformatie. 

Dit gaat alles veranderen. De hersenspoeling van de normies is zojuist aanzienlijk versneld.

Het lijkt erop dat Elon niet alleen de machine heeft overgenomen, hij gaat Twitter tegen hen gebruiken. 


Maar er kwam al een waarschuwing uit de andere hoek, de EU

Roofvogel Europa probeert vrije vogel Musk op voorhand de mond te snoeren

Europees Commissaris voor de Interne Markt Thierry Breton was er als de kippen bij Elon Musk te waarschuwen dat Twitter zich ook onder beheer van Musk moet houden aan de censurerende EU-wetgeving, op straffe van boetes en een mogelijke verbanning.


De strijd is nog niet over maar, … voor een ieder is de EU dictatuur weer beter zichtbaar geworden en ik merk dat ik alweer meer kan vertellen in persoonlijke gesprekken met de ‘normies’, pure winst !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk