Burger journalist, waarom doe ik dat en hoe begon het?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #226 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


In de jaren ’90 begon mijn persoonlijke reis naar bewustzijn, niet alles zomaar aannemen voor gesneden koek. Al snel loop je dan tegen ongeloof aan, verbijstering, dat de wereld ‘er achter de schermen’ totaal anders uitziet. ‘We’ worden gemanipuleerd en je begint je daar over uit te spreken. Maar je werd steeds minder gehoord, tot het punt van, ik ben toch niet gek zeker!


Gehoord worden: Eigenlijk met het idee, wat vindt jij hiervan, zoals je op een verjaardag ook doet, bij de koffie automaat, zaterdag hangend aan de bar in gesprek. Dat gaat altijd over van alles en nog wat, en vaak ben je geïnteresseerd om de mening van die ander te horen, wellicht kan je daar wat van leren, of de ander tot hulp zijn?

Mijn eerste stappen waren op gezondheid gebied, omdat ik daar op dat moment op gefocust was. Omdat ik daar mijn ontdekkingsreis over aan het maken was, en die reis zou heel ver gaan reiken en de kijk op het ‘leven’ totaal omgooien. De positieve resultaten die je zelf ervaarde daar wilde je natuurlijk anderen deelgenoot van maken, maar je begon ook openlijk de eerste weerstand te ervaren. Dat kan wel zijn wat je allemaal verteld maar je moet nu eenmaal geluk hebben, toch?

Ook verloren we ‘vrienden’ die verslaaft waren aan hun ongezonde leefstijl en dat ‘gebazel’ van mij niet meer wilden aanhoren. Daarna ga je eigenlijk gelijk gestemde mensen zoeken en hoe doe je dat? Je start met je eigen website, dat was in 1999 echter nog niet zo eenvoudig en daar kwam een giga leercurve bij om de hoek kijken, maar dat was een pad dat ik al meer bewandeld had als deejay, zanger / liedjesschrijver, motorsport video editor, bruidsreportages, video editing programma’s schrijven in MSX basic, en meer, … Er waren altijd wel leuke dingen te doen, te leren, maar dit werd anders, een levensdoel op zichzelf.

Nu had ik al enkele jaren voor lokale kranten over de wegrace motorsport en evenementen die in ‘onze’ kroeg werden georganiseerd waar ik deejay was geschreven. Door de beroepskracht bij de krant werd ik ingewijd in de kneepjes van het vak om goede artikelen te schrijven en meer als een jaar leverde ik mijn stukjes persoonlijk in om even te vernemen wat er nog aan te verbeteren was.

Ik ging dus artikelen schrijven, vertalen uit het Engels, vertaling programma’s bestonden nog niet, grafisch ontwerp met fotoshop, de wereld betreden van marketing. Een internet marketing cursus volgen via Skype in de VS, Engelse boeken lezen daarover, want daar waren ze toonaangevend. Je begon met een maandelijkse nieuwsbrief, daarna wekelijks wat opliep naar + 5.000 abonnees. De website begon serieus bezoekersaantallen te trekken omdat je wat te melden had. Alles wat ik voor mijzelf leerde deelde ik. En al snel ondervond ik dat de gezondheid wereld een stinkende beerput was doorspekt met politieke zaken en de farmaceutische machtswereld.

Ik moest wat harder op zoek naar de achtergronden, hoe de financiële lijntjes liepen en daarmee, wie ik wel en niet diende / kon vertrouwen. De wetenschap, de MSMedia, velen vielen buiten de boot. Maar er waren ook waardevolle alternatieve media dik 20 jaar geleden, Dr. Mercola, Mike Adams met NaturalNews en vele anderen die reeds gestopt zijn, of gedwongen werden te stoppen. Zelf ook 2 x meegemaakt dat ik alle pagina’s van mijn website diende aan te passen vanwege de wereldwijde ‘Codex Alimentarius’ wetgeving, want ik verkocht ook voedingssupplementen en een infrarood kussen online. verder was ik ook nog een zogenaamde Independent Rep. (vertegenwoordiger voor het SpectraCell laboratorium (Houston Tx) die mij een inside beeld verschafte hoe het dokterswereldje ‘werkte’. Daarmee kreeg ik ook steeds meer toegang tot hoogwaardige unieke content en onderzoeken die nooit gepubliceerd werden in de MSMedia. Bovendien begon er meer en meer interactie plaats te vinden, zoals artsen die een boek geschreven hadden en mij verzochten daar een samenvatting over te schrijven. Mooi, leerzaam, maar wel giga klussen, … 

Toen het Independent Rep. avontuur was mislukt, want artsen zijn niet met gezondheid en vitamine opname analyses bezig maar pillen voorschrijven, ging ik weer aan het werk als ZZPer o.a. internationaal koerier en daarnaast, radio maken, drive in show en zingen. Best druk dus.

In 2008 werd begonnen met een wekelijks radio programma op de lokale omroep over gezondheid wat ook als podcast werd verspreid via de website. Na ruim een jaar stonden we ineens in de top 10 van de podcast top 100 temidden van de landelijke omroepen, … en ik werd al snel uitgeroepen tot kwakzalver, we staken immers te ver met de kop boven het maaiveld uit met het -niet gewenste- alternatieve nieuws. Ik vermoed dat dit kwam door onze ontdekking in 2009 van viroloog Stefan Lanka en zijn boodschap dat de wetenschap geen enkel bewijs heeft dat een levend virus bestaat en daarmee ook dus ook vaccineren geen enkele wetenschappelijk grondslag heeft. 

Al snel besloot ik te stoppen met de verkoop van online gezondheid producten want de druk van de Codex Alimentarius wetgeving was onhoudbaar geworden en ook Google werd gedumpt met hun Adwords advertentie programma waardoor ik in korte tijd een flinke hap uit mijn inkomsten zag verdwijnen, maar, en dat is belangrijk, ik kon blijven schrijven wat ik wilde zonder censuur !!

In 2009 kreeg ik ook aansluiting bij het Hoogste Tijd collectief van voornamelijk website beheerders die allen te maken hadden met dezelfde zaken, censuur, tegenwerking en, … waarheidsvinding. Wat is waar, wat niet, hoe selecteer je betrouwbare bronnen, waar gaat de wereldeconomie naar toe, gebruik maken van elkaars expertise, en hoe draag je een boodschap uit?

Na 2003 begon ik steeds meer berichten uit te dragen die al snel de stempel; “complotdenkers / complot theorieën kregen. Soms waren er ineens + 100 mensen in een enkel weekend die zich afmelden voor de nieuwsbrief [?], ongeloof, verbijstering? Die nieuwsbrief werd ook gecontroleerd op verboden woorden, als extra service door de nieuwsbrief provider, met verboden woorden kwam immers de nieuwsbrief niet meer door de spamfilters. Kanker en vitamine C was bijvoorbeeld zo’n verboden combinatie. Later ontdekte ik, dat die zelfde combinatie er voor zorgde dat een persoonlijk eMail bericht ook niet meer aankwam als mensen gebruik maakten van hotmail, Gmail en andere ‘gratis’ diensten. De bezoekers aantallen via de zoekmachines als Google zakte ook als een plumpudding is elkaar en dat zelfde gebeurde ook met de sociale media. Toen ik in mijn website statistieken zag hoeveel robot bezoeken regelrecht de bezoekers bespioneerden en een gedichtenprofiel samenstelden heb ik die handige sociale media deelbuttons op de website gelijk verwijderd.

Er zijn inmiddels weer nieuwe initiatieven ontstaan als startpagina’s die weer nieuwe bezoekers brengen en natuurlijk is er de ‘aloude’ RSS feed.

Zo’n tien jaar gelden kwam er nog een bedreiging, het verbod op het kopiëren van enkele zinsnedes uit de traditionele MSMedia met hoge boetes. Dit was een handige manier om commentaar te leveren op kranten artikelen, nu schrijf ik dat stukje weer in eigen woorden en het resultaat is exact het zelfde. Maar de mogelijkheid op hoge geldboetes van Copyright beschermde content wat voorheen gezien werd als ‘eerlijk gebruik’, je gaf immers een link naar de bron pagina waar de krant ook adverteerde. In een week verwijderde ik meer als 1.000 pagina’s op mijn website waar een krantennaam in voorkwam, ik had immers geen tijd om al die artikelen handmatig te controleren.

In 2012 werd gestart met een nieuwe website en een duidelijk omschreven doelstelling, gedachtenvoer & Create A Better World, daarmee aangevend dat mijn input als eenling net zo belangrijk is als die van wie dan ook ! Alles wat mij bezig hield kwam in beeld zoals persoonlijke ontwikkeling en, waar zie ik zelf mogelijkheden? Nog meer nam ik een ieder mee op mijn persoonlijke reis. Zo ben ik als volkstuinder nu bezig een permacultuur tuin aan te leggen in het schoonste stukje van Frankrijk qua milieu en ver weg van de stress van bekrompen kleine landje waar niets meer mag en alles veel te duur is. Een land waar bovendien nog een ongekende strijdlust levendig is tegen het ‘gezag’, en de geschiednis heeft al geleerd waar dat toe kan leiden.

In november 2017 kregen we een nieuw fenomeen; “Q”, en ik werd al snel die wereld ingezogen van de ‘anons’, de digitale soldaten, mede dankzij mijn dotcom.radio maatje Mike Donkers die de Engelse taal ‘iets’ beter beheerste als mij. De media waren na een korte stilzwijg periode vol in de aanval gegaan omdat ze voelden meer en meer de strijd te verliezen in de online berichtgeving en als strijders van het eerste uur hebben we dan ook een eervolle Wikipedia vermelding.

https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon (onder Nederland)

Q anon disclosure one year

Letterlijk duizenden uren gingen er zitten in het volgen van berichten en aanwijzingen, en stel voor dat het inderdaad een Psyop zou zijn wat vele mensen denken, (maar dat is het niet) dan nog is de geïnvesteerde tijd bijzonder waardevol. Iedereen in de hele wereld werd via de Q stroming met elkaar in contact gebracht en konden van gedachten wisselen met gelijkgestemden als ware het een burger CIA maar dan vele, vele malen groter.

Als geen ander weet ik het belang van informatie kunnen uitdragen. 

In 2010 schreef ik uitgebreid over de BP olieramp waarvan ik al een vooraanwijzing had dat daar een valse vlag aanslag zou gaan plaatsvinden. Er circuleerde toen een Google Video waar op de kaart van Amerika alle duistere zaken met punten verbonden werden, 9/11 de Twin Towers, de Pentagon aanslag, het neerstorten van Apollo 13, de 1995 Oklahoma City bom aanslag, de Waco massa aanslag in de VS in 1993 en meer. De kaart vertoonde door al deze punten een afbeelding van een passer, ook bekend als het “Illuminati compass logo”. Nog twee plaatsen ontbraken om de afbeelding compleet te maken, Arkansas en de Mexicaanse golf, en die laatste daar vond dus de BP ramp plaats, Arkansas staat tot op de dag van vandaag nog ‘open’.

Ik ontmoette een aantal Amerikanen (bij mij thuis op de bank) en zoals in veel gesprekken kwam ook hier de vraag; Wat doe je eigenlijk voor de kost? Twee van hen bleken op een olieboor platform te werken en het gesprek ging dan ook automatisch over de BP ramp die 2 weken daarvoor had plaatsgevonden. Een legde uit, … ik sprak van de week met een collega die de ramp heeft overleefd, … De accu van de Blow Out Preventor was leeg en de rubber afdichting ring was al naar de oppervlakte gekomen, … 14 dagen voor de ‘ramp’.

De Blow Out Preventor (B.O.P) is simpelweg een hydraulisch apparaat dat gebruikt wordt in de boorpijp om deze af te sluiten. Er is eveneens een apparaat dat aan de buitenzijde gemonteerd zit om de pijp af te sluiten en te voorkomen dat gas ontsnapt. Als er gas dreigt omhoog te komen zijn er sensoren die geacht worden om beide systemen in te schakelen zodat het gas niet kan ontsnappen voordat het een brandbare mix kan vormen met de lucht.

Er had dus nooit meer geboord mogen worden en iedereen op het platform wist dat. Kan je die info op dat moment anoniem uitdragen dan kun je wellicht met meerdere getuigen in contact komen en zo tezamen het deksel van de beerput blazen. Maar toen was er nog geen anons CIA ‘leger’.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Hoe zit het nu met de informatie bronnen in 2022?

Het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid. Daarmee zijn bij elke bron vermelding vraagtekens te zetten. Je mening over; Wat je ziet, hoort en leest is ook afhankelijk waar je zelf staat en in lijn is met je verwachtingen, … Door nieuws te delen maak je andere digitale soldaten alert die mee op zoek kunnen gaan naar het waarheidsgehalte, … en indien later nodig je mening bij te stellen. En in de MSM is dat niet anders die kunnen in een oorlog situatie ook niks dubbel checken, ook niet als er een eigen verslaggever ter plaatse is en bovendien, ook alternatieve media werken al met eigen verslaggevers ter plaatse, betaald via crowdfunding van burgers als jij en ik.

Een reactie op mijn twitter profiel afgelopen week; “Dit is iets dat ik nu dagelijks tegenkom. Hoe is het gesteld met de waarheid van de bronnen waar ik mij nú op afstem? Het is bij tijden een spagaat”. 

Mijn antwoord; De vraag is ligt de geboden info in lijn met je eigen referentiekader. Want dat kan 100% fout zijn. Dus alle vingers wijzen naar jezelf. Waarom twijfel ik hieraan of kan het bericht gelijk de vuilnisbak in, en het is nog nooit simpel geweest als je het contact met je eigen intuïtie verliest of slecht geïnformeerd / geprogrammeerd bent.

Burger journalist, waarom doe ik dat nog steeds, …

Omdat de wereld nu afstevent op een keerpunt, zoals het kan zijn, een planeet waar overvloed een vast gegeven zal zijn, genoeg voor een ieder, duurzaam en schoon geproduceerd en met ongekende gezondheid. Er dient echter eerst afgerekend te worden met de kwade krachten van deze wereld, voor eens en altijd.

Wat moet je daar voor doen?

Je ogen openhouden en meebewegen met de gebeurtenissen zonder jezelf in gevaar te brengen. Kijken waar je kan helpen, vragen wie er open staat je ervaring te delen. Kortom, actieve bijdragen leveren, creatief kijken wat je allemaal zou kunnen doen en vooral, je ogen en oren goed de kost geven. 

En wat als mijn verhaal niet klopt, …

Dan mag je zelf iets verzinnen, je aansluiten bij een beweging die een goed plan hebben, of ergens stil in een hoekje gaan zitten, de dekens over je hoofd trekken, dat werkte vroeger echter ook niet. Ik heb mijn keuze al gemaakt.

Ik ben fan van het FvD, Trump en Putin die allen voorstander zijn van een Multipolaire wereld orde, regeren via referenda, landen staten en samenwerken daar waar mogelijk.

Ik heb nog nergens anders een beter plan gehoord, … en de mensen gezien die dat kunnen realiseren voor ons … en met onze noodzakelijke medewerking / stemgedrag. 

PANIEK, is wat ik zie bij de linkse politiek en bij iedereen die mee eten uit hun hand. Het aftellen is begonnen en de media heeft al lang de macht verloren. Zelf kijk ik al 10 jaar geen TV meer, noppes, niks, nada. De krant opgezegd in 2010 en, … nog nooit zoveel geleerd !!

Ik neem aan dat je wel weet dat we via de sociale media en het gehele internet bespioneerd worden en men exact van iedereen weet wat ze denken (en of ze wel denken, lees nog in de Matrix vast zitten).

Ik hoorde een mooie metafoor deze week. Hoe ga je een dorp bevrijden dat ‘bestuurd’ wordt door de maffia, niemand durft iemand aan te klagen, wetende dat dit een gegarandeerd doodsvonnis gaat worden.

De wereld wordt op exact de zelfde manier geregeerd, de kopstukken regeren via afpersing en chantage, de rest wordt gevangen gehouden in het net door het verlies van hun baan, licentie, vergunning systeem, inkomen, of de ‘rechtspraak’. Men kan exact inschatten -in real-time- wanneer je een gevaar gaat vormen voor het systeem. Daar is het sociaal krediet systeem op gebaseerd, mensen belonen en straffen voor wat de slavenmeesters als goed of slecht zien voor hun -wereld orde- !

Maar ook de tegenkracht, de mensen die de wereld willen bevrijden van deze maffia weten wat je denkt en doet. Die konden ook niet 1-2-3 het leger afsturen op de criminelen om ze te arresteren omdat, … de burgerbevolking nog niet geïnformeerd was. Die was de factor waardoor de bevrijding op een achterstand kwam. Omdat ze niet wilden riskeren dat er een burgeroorlog zou uitbreken want, … het kwaad zit immers in alle lagen van de bevolking, immers, velen eten mee uit de handen van de maffia, de politiek, de baantjes carrousel. 

We zijn nu aan het opstomen naar het kookpunt waar uitstel niet meer mogelijk is. Je gaat het zien bij de Midterm verkiezingen op 8 november waar een mega overwinning afgetekend is voor de MAGA beweging. Je ziet het aan de linkse politiek die hun -gouden ei- baantjes vrijwillig opgeven. Je zag het aan de media en politiek die alle voorzichtigheid hebben laten varen en openlijk de dictatuur uitrolden met de meest achterlijke maatregelen en onmenselijke vaccinatie maatregelen van dwang tot lockdowns en apartheid.

En nog was het niet genoeg voor een groot deel van de bevolking die weigerden zich te informeren, dat zijn diegene die nu onderdeel uitmaken van de oversterfte statistieken en dat worden voor een deel de mensen die het nooit gaan leren en zelf een einde aan het leven gaan maken. De inschatting dat 4 tot 6 procent voor altijd verloren is staat gewoon in de Q posts.

Ik mag tevreden terugkijken op mijn bijdrage als digitale soldaat als burger journalist maar ik kan niet tevreden zijn gezien het aangerichte leed wat ik zag, … en nog komen gaat. Er lopen immers vele miljoenen mensen rond met een tijdbom in het lichaam waarvan niemand weet of en wanneer hij afgaat. En, … of ze zelf tijdig de wil hebben om het risico te minimaliseren?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk