Twitter, het einde van de CIA spionage robot


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #225 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


En een nieuw begin onder leiding van Elon Musk en een heel leger experts om er een echte sociale media app van te maken. Iets waar het nooit voor bedoeld was door de Deep State maar een giga spionage robot.


Vanochtend (donderdag) poste ik op Twitter; …

Vandaag kwam ik ook dit artikel tegen op Telegram van Q the storm rider

Terwijl MUSK zich opmaakt om TWITTER te ontmantelen ontslaat hij meer dan 75% van de Twitter werknemers  (Waarschijnlijk zal hij 30% ontslaan, wat nog steeds een groot aantal is)

De waarheid van [ TWITTER] die de algoritmen van de wereld controleert en liberale, Democratische AGENDA’s VIRAL laat gaan en rechts of conservatieve oppositie censureert in de hele wereld wordt ontmaskerd. … Dan Woods, wereldwijd hoofd van inlichtingen bij cybersecurity, die 20 jaar bij de Amerikaanse rechtshandhaving en inlichtingendiensten werkte, heeft verklaard dat 80% van TWITTER “BOTS” zijn.
_______
>Twitter manipulatie van 6 januari “opstand” verhaal UITGELICHT 

In 2018 werd Jason Sullivan, een specialist in sociale media en Twitter, gedagvaard door de speciale raadsman die de nu ontkrachte theorie onderzocht dat Trump samenspande met Rusland. Sullivan is NU> de belangrijkste onderzoeksadviseur van het juridische team van voormalig president Donald Trump.

“We hebben een algoritme gemaakt waarmee we kunnen bepalen welke tweets op een traject zitten om een virale gebeurtenis te worden,” zei Sullivan.

In een interview onthulde Sullivan dat bepaalde beïnvloeders samenspanden met medewerkers en leiding van Twitter om het oproerverhaal te sturen. Dit zou ervoor zorgen dat alleen het door globalisten goedgekeurde verhaal “viraal” ging op het sociale media platform. (Gerelateerd: Door alle schijn was de 6 januari “opstand” een FBI valse vlag evenement).

Sullivan werd in 2018 gedagvaard door de speciale raadsman die destijds de beschuldiging onderzocht dat Donald Trump samenspande met Rusland. Sullivan zou de belangrijkste onderzoeksadviseur worden van het juridische team van de voormalige president, waarbij hij enkele interessante ontdekkingen deed.

“We volgen de sociale media in real-time, de hele dag, elke dag, op basis van specifieke zoektermen, sleutelzinnen en hashtags. Ons algoritme kan ons precies vertellen hoeveel tractie een bepaalde tweet krijgt en hoe vaak mensen reageren, zoals liken en retweeten. Als het een bepaalde drempel haalt, worden we automatisch gewaarschuwd.”

“We luisterden naar mensen die dingen lekten. We luisterden naar mensen die desinformatie verspreidden.”

“Wat we ontdekten is dat er trends waren die duidelijk aangaven dat er een soort valse vlag operatie zou plaatsvinden op 6 januari.”

Een zorgvuldig onderzoek van alle vastgelegde inhoud onthulde aan Sullivan en zijn team dat Twitter in feite systematisch inhoud verwijderde om het verhaal te sturen, waarvan we weten dat het uiteindelijk ook de uitkomst stuurde.

“Ik wil heel duidelijk maken dat wij deze operatie hebben uitgevoerd,” zei Sullivan over de opgenomen tweets, die werden toegelaten als ontlastend bewijs in een zaak tegen Twitter.

“We hebben het allemaal. We hebben alle tweets en al het ontlastende bewijsmateriaal waarvan Twitter denkt dat het van het internet is verwijderd. We hebben ze allemaal.”
___________
Er zijn nog steeds mensen die denken dat MUSK een Blackhat is. ////

MUSK riskeerde zijn leven om de wereld Twitter algoritmes te ontmaskeren die Deep State revoluties creëerden in verschillende landen vanwege Twitter en Facebook manipulatie Mockingbird OPERATIONS.

>De macht van [DS] TWITTER heeft presidenten/premiers van wereldregeringen omvergeworpen.

ZEVENDE pogingen door de DEEP STATE op Musk’s Leven zijn gebeurd in de laatste 18 maanden…
Maar MUSK praat niet over deze gebeurtenissen.

MUSK’s ontmaskering van [TWITTER] en arrestatie van het bedrijf zal leiden tot…

Congres en Amerikaanse regering om de bescherming van sociale media bedrijven bij Artikel 230 ongedaan te maken. Als REPUBLICEN, CRUZ. Tom Cotton en verscheidene anderen zullen het hoofd van Spear zijn om Deep State social MEDIA af te breken.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk