Galgenhumor of dé Burgeroorlog in je gedachten?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #223 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Militairen trainen om klaar te zijn voor de strijd, de oorlog, indien nodig onder alle omstandigheden. Hoeveel burgers zijn zich in gedachten ook aan het voorbereiden op ‘de strijd’?


Stel je even voor, je bent ruim vijf jaar onderdrukt in de tweede wereldoorlog en kwam vele malen in contact met de verraders in de vorm van geniepige of openlijke NSBers. In de gedachte stapelden de haat gevoelens zich op tegen die NSB. De hulptroepen van de Duitsers met hun pionnen verweven in de lokale politiek waren officieel ongewapend omdat de Duitse leiding zo ook niet -zover- vertrouwden.

En dan “plots” de dolle dinsdag 5 september 1944 waar veel kopstukken hun biezen pakten en naar Duitsland vluchten. 

Na de bevrijding kwam dan de ontlading van de haat volle gedachten, NSB vrouwen werden openbaar kaalgeschoren, huizen geplunderd en in brand gestoken, NSBers werden mishandeld en militairen arresteerden kopstukken. Het bijzondere was echter dat de woede van het volk geen corrigerende reactie van de overheid tot gevolg had, de burger rechtspraak werd in feite oogluikend goedgekeurd in het begin, inclusief moord, doodslag en uithongering in de oude Duitse kampen in Nederland. 

Een oog om oog tand om tand mentaliteit had zich meester gemaakt van de oorlog slachtoffers en overlevenden.

Als mensen hun haatgevoelens niet kunnen kanaliseren kunnen ze in een split seconde tot ongekende geweldmisdrijven in staat zijn kan de conclusie zijn.

Veelzeggende tekst, de overheid -reparatie- kit !!

Het hier veelbesproken plan [Q] dat erin voorziet dat mensen moeten komen tot de rand van de afgrond om daar de wil te vinden om te veranderen zal ook velen [ongewild(?)] over de rand drijven met alle gevolgen van dien. Hoe men de volkswoede daarna in goede banen kan kanaliseren is nog maar de vraag? En gezien de wereldwijde uitrol van de misdaden en openlijke overschrijdingen van de ‘rode’ lijnen is vluchten een kansloze optie. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaal-Socialistische_Beweging

Mike Donkers:

Zodra de militairen het net gaan sluiten en tot massa arrestaties over zullen gaan zullen de samenlevingen van vele westerse landen in een machtsvacuum belanden. Om dan openlijke lynchpartijen, maar ook rellen en plunderingen, te voorkomen zal er een tijdelijke noodtoestand moeten worden uitgeroepen, zodat militairen zorg kunnen dragen voor ordehandhaving op straat.

Behalve dat er daarna snel nieuwe verkiezingen moeten worden uitgeroepen is het ook van belang dat er heel snel recht zal moeten worden gesproken via militaire tribunalen. De meest zichtbare kopstukken (figuren als Rutte, Macron, Trudeau e.v.a.) zullen als eerste terecht moeten staan en hun executie zal live op televisie moeten worden uitgezonden. Dit zal de gemoederen kalmeren onder de boze massa. 

De minder zichtbare boosdoeners zullen daarna volgen en we zullen misschien nog wel een complete generatie (20 jaar) bezig zijn met de berechting van burgers die de Neurenberg code hebben overtreden. Denk hierbij aan schoolhoofden die kinderen hebben onderworpen aan gedragsexperimenten (mondkapjes en testen), maar ook artsen en verpleegkundigen die zonder informed consent die experimentele prikjes hebben gezet en dus mee hebben gedaan aan de allergrootste medische misdaad aller tijden. Voor hen geen executie maar wel een levenslang beroepsverbod, plus de schande van de samenleving. 

Voor de gewone mens die hier op vrijwillige basis in meegegaan zijn geldt de persoonlijke strijd met hun geweten en menigeen zal uit het leven stappen als alles uitkomt, alle anderen zullen door de ongeprikten liefdevol en vergevenisvol moeten worden opgevangen.

1 ding is zeker: niemand ontsnapt aan de keiharde waarheid die ons allemaal te wachten staat!


Opdat we nooit vergeten wie onze vijanden waren (en nog steeds zijn), … opdat ze op het laatste moment de mogelijkheid krijgen op welgemeende excuses voor hun misdaden. Maar dat moment is NU en niet als mosterd na de maaltijd, …

Noot Mike Donkers: Bij AA heb ik geleerd dat het niet gaat om excuses maar om rekenschap afleggen. Wat is het verschil? Rekenschap gaat om het delen van een diepgaand inzicht over waarom je tot een bepaalde daad bent gekomen en het besef dat deze schade heeft toegebracht aan de ander, maar ook aan jezelf. Groot verschil, sorry alleen is idd niet goed genoeg.


WOB-dossier: Intimideren van artsen door de IGJ

Tijdens de corona crisis zijn artsen die patiënten behandelden op een manier die niet strookte met het advies van de officiële instanties, opgejaagd, geïntimideerd en monddood gemaakt.


HET HAD NIET GEHOEVEN – DOOD EN SCHADE DOOR MEDISCH MACHTSMISBRUIK

Volgens de algemene rekenkamer komen de uitgaven aan coronacrisismaatregelen van 2020 en 2021 en de nog te verwachte uitgaven van 2022 uit op € 85,5 miljard.[1] Dit was een onnodige uitgave, want er was een goedkoop en veilig medicijn, dat voor een fractie van dit bedrag aangeschaft had kunnen worden voor vroegbehandeling van mensen met Covid-19.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk