Achter de schermen;< RUSLAND de VN & NAVO

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #223 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid. Daarmee zijn bij elke bron vermelding vraagtekens te zetten. Je mening over; Wat je ziet, hoort en leest is ook afhankelijk waar je zelf staat en in lijn is met je verwachtingen, … een bericht van Q the stormrider op telegram Door nieuws als dit te delen maak je andere digitale soldaten alert die mee op zoek kunnen gaan naar het waarheidsgehalte, …


PUTIN/RUSLAND blijft de VN. NAVO met strategische bewegingen met behulp van olie. gas, levering van militaire wapens en het afsnijden van de stroomtoevoer naar de CENTRALE BANKEN van honderden banken bewerken <( niet gemeld in de MSM) ////

Rusland levert hoogwaardige raketsystemen aan Turkije.
(Als u mijn bericht hebt gevolgd, heb ik u op de hoogte gehouden dat TURKIJE met zijn grootste militaire macht binnen het NAVO-militair regime zich nu stilletjes uit de NAVO is beginnen terug te trekken)//// Met Turkije dat deals sluit met het China van XI ter ondersteuning van hun financiële systeem BRICS (zij zijn van plan om in 2023 publiekelijk toe te treden en de NAVO, de VN is in chaos over deze kwestie aangezien TURKIJE de NAVO zal verlaten en bondgenoten zal worden met RUSLAND/CHINESE militairen)////

_Rusland levert momenteel hoogwaardige raketsystemen met honderden raketten in containers///. 
> WIRES: Wat het publiek momenteel weet over de levering van de raketsystemen is slechts een kleine partij van de VOLLEDIGE leveringen die plaatsvinden, met honderden Club-k vrachtraketten en zware munitie, Explosieven en meer.

_De voortdurende COLLAPSE van de NAVO. VN. Is verbonden met UKRAINE deep state witwasoperaties die waren geïnstalleerd sinds de late jaren ’60 door de Rothschild KAZARIANS CIA_ … Terwijl de oorlog en gespecificeerde cyberaanvallen op BANKEN en centrale servers blijven uitvallen, heeft de nieuwe ronde van Russische aanvallen meer dan 1100 steden in Oekraïne op zwart gezet…

En verstoorde daarmee de diepe staat Bank systemen operaties door het hele land.

De voortdurende ineenstorting van de NAVO en de VN is te wijten aan nieuwe overeenkomsten tussen Rusland en de Italiaanse regering, die opnieuw gebruik maakt van Russische olie/gas en binnen de elite van Italië (Witte Hoeden).

Familie en ELITES die zich tegen het Vaticaan keren en hun afhankelijkheid van de NAVO-VN en hun Italiaanse regering schoonmaken).

>Verschillende EU landen zoals Hongarije, Frankrijk, Bulgarije, België, Oostenrijk, Roemenië, SLOWAKIJE… hebben geheime deals met Rusland voor olie en gas.

Deze landen kiezen stilletjes de kant van RUSLAND terwijl FRANKRIJK onenigheid begint te krijgen op het hoogste niveau in 40 jaar…een poging tot militaire staatsgreep door de DEEP STATE is gepland voor FRANKRIJK maar de ALLIANCE heeft tegenmaatregelen genomen …….. In TURKIJE wordt ook een poging tot militaire staatsgreep verwacht door de Deep State om hun eigen leider in Turkije te installeren, maar ook hier zijn tegenmaatregelen genomen.

>Als de NAVO VN (DEEP STATE, CABAL,. DAVOS ECT ECT ECT) begonnen is in te storten, proberen zij militaire staatsgrepen te plegen in ZEVEN landen over de hele wereld zoals zij onlangs hadden geprobeerd met CHNIA en hun OPERATIES mislukten en XI honderden hooggeplaatste ambtenaren arresteerde en executeerde en zijn nemesis PUBLIEK liet verwijderen door officieren op live TV. (Dit was live communicatie die XI stuurde naar de ROTHSCHILDS/ROCKEFELLERS en DEEP STATE om hen te laten weten dat hij de volledige controle heeft) //// kort na dit evenement…
Aanwezige XI noemde de STORM…..een zeer “GEVAARLIJKE STORM”.

Zoals PUTIN vorige maand zei, zijn de operaties in OEKRAÏNE een STORM…
Falcon STORM OPERATIONS…
___________
TRUMP _” Kalmte voor de STORM “
__________
We zitten nu… BINNENIN DE STORM VAN DE EEUW

ARRESTWARS, MILITAIRE COUPS BINNEN EEN COUP zijn al begonnen….. En gaat door terwijl de diepe staat instort. 

Militair is de enige manier_Q

Noot: Enkele genoemde events hebben we kunnen waarnemen zonder dat we de exacte betekenis overal van kennen. Dat de Oekraïne steeds meer zonder stroom komt te zitten is een feit, wat de impact voor het Deep State bankensysteem hiervan is hadden we nog niet op het netvlies staan. Ook de raadselachtige arrestatie in China live op TV hadden we gezien, we blijven het volgen welke puzzelstukjes we nog meer kunnen gaan neerleggen de komende dagen en weken, langer duurt het allemaal niet meer nu we het kookpunt naderen – HMBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk