Al die HighTech medische apparatuur leidt uiteindelijk tot totaal niets !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #222 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Persoonlijk beschouw ik het ziekenhuis als de aller gevaarlijkste plaats om te vertoeven, de plaats waar je het meeste kans loopt op de vernietiging van je gezondheid. Met dokters en verpleegkundigen die zich -in alle goedheid- laten (mis)bruiken en een misplaatst vertrouwen genieten.


Vele puzzelstukje die leiden naar deze bovenstaande conclusie zijn door de jaren op zijn plaats gevallen om tot dit oordeel te komen.

In het begin van de zeventiger jaren werkte ik in het Brabantse Oosterhout als woningstoffeerder. In het plaatselijke ziekenhuis hadden ze moderne kleurige ontwerpen toegepast in het marmoleum vloer ontwerp. Die moesten echter weer verwijderd worden omdat sommige patiënten een misstap begingen en ten val kwamen als men bang de ruimte betrad met al die overweldigende medische apparaten.

Vele jaren later op 27 Oktober 2007 zou ik leren, tijdens een spreekbeurt van Dr. Robert Verkerk van de Alliance for Natural Health, dat de farmaceutische producten hoog op lijst stonden van de doden ‘hitparade’. In onze Westerse wereld is niet kanker, hart en vaatziekten of al die andere ‘ziektes’ de grootste bedreiging van je gezondheid maar de medische industrie! En dat stond gewoon te lezen in het blad -clinical evidence- dat onderdeel was ven het British Medical Journal.

Al die medische apparatuur die een ziekte moeten ontdekken in het ziekenhuis werden dus ingezet om te bepalen welke chemische stoffen zouden worden ingezet om de “patiënt” ‘beter’ te maken, of liever gezegd om te toveren tot een “levenslange” geld verdien machine.

Hoe meer ik op internet las, hoe meer lezingen ik bijwoonde in binnen en buitenland, hoe meer video documentaires ik zag, hoe meer boeken ik las, hoe meer ik leerde over de giftige voedingsketen en de slechte kwaliteit van onze voeding, hoe minder vertrouwen ik kreeg in het eveneens -misdadige & corrupte- medische systeem.

Na jaren en jaren schrijven en podcasten over deze materie raakte deze onderwerpen op de achtergrond vanwege de uitrol van de politieke dictatuur en andere gruwelijke misstanden. Maar samen hiermee kwam de medische misstanden weer in beeld. Misdaden die de hele planeet in hun greep zouden houden en tot nog nooit eerder vertoonde misleiding en onmenselijke apartheid tot gevolg hebbende. De afgelopen 2.5 jaren gaan tot de totale ontmanteling leiden van de vaccinatie, de medicijn industrie en chemo en bestraling toepassingen, en de tevens overbodige medische ingrepen. 

Hele volksstammen gaan ontwaken uit een slechte droom, een nachtmerrie dat men ooit het vertrouwen heeft geschonken aan dokters, verpleegkundigen de wetenschap en de media.

Dat gaat niet over enkele jaren gebeuren maar de eerste stappen zijn reeds gezet door de melding bij de VN veiligheidsraad -met de bewijzen- dat meerdere landen waaronder de VS bio-wapens ontwikkelden die de afgelopen jaren werden toegepast als ‘vaccinatie’ en hebben geleid tot het grootste medische experiment uit de geschiedenis. 

Vele mensen hadden dit in de gaten, sommigen voelden intuïtief aan dat er iets niet klopte, maar hele massa’s trapten argeloos en bang gemaakt in de misleiding. Een halsmisdrijf dat nooit, maar dan ook nooit meer mag gebeuren, en militaire tribunalen zijn het enige antwoord hierop waar de schuldigen, groot en klein ter verantwoording geroepen dienen te worden.

Maar er zijn ook prachtige prive initiatieven zoals dat van medisch journalist en boeken schrijfster Lynne McTaggart die schrijft; “Waarom er niet zoiets bestaat als een patiënt zonder hoop…”. 

Een van de laatste projecten waaraan ze nu werkt is; Become a Better Healer with the Power of Eight®.’ 

Wat als het beperkende probleem begon op het moment dat patiënten werden gediagnosticeerd en belast met een etiket?

Wat als het allemaal neerkomt op uw gedachten en woorden, hoe terloops ook, en de gedachten en woorden van de patiënt, en het versterkende effect?

Mijn gedachte; “Heeft hij of zij die geneest niet per definitie gelijk en moet de wetenschap het antwoord schuldig blijven omdat niet alles verklaarbaar is, omdat hoop en het vertrouwen op de innerlijke krachten het sterkste geneesmiddel is?” Hij of zij die gezegend is met dit innerlijke vertrouwen, gebaseerd op zelf verzamelde kennis hoeft niet te twijfelen en elke dokter moet eerst op sollicitatiegesprek voordat er ook maar een enkel advies ter consideratie aangenomen wordt.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk