dotcom.radio aflevering 335 van 23-10-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #221 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 335: VN onderzoek bio-wapens – Orbán, Hoop op rust heet Trump – Baudet week op zijspoor – 20 VS staten & Konnech? – Vaccinatieschade, als het misgaat is er geen ‘samen’ – Ursula von der Leyen EU contract onleesbaar – CDC maakt mRNA Vax permanent – Koningshuis & Kabinet landverraad – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Baudet FvD deze week geschorst

* Twitter: De lijst met de fascisten (groene vinkjes) die @thierrybaudet zijn spreekrecht en die van de Nederlanders die op hem hebben gestemd voor 7 dagen hebben ontnomen. Vanaf vandaag noem ik ze fascisten, bruinhemden, landverraders of NSB’ers want dat is wat ze zijn! #tribunalen

[Medusa] Thierry Baudet heeft weer de hoogste regionen van de Twitter-trends weten te bereiken. Deze keer met een filmpje waarin hij vertelt een complotdenker te zijn, die gelooft dat de wereld geregeerd wordt door ‘evil reptiles’.

Alleen dark knight Vladimir Poetin zou ons kunnen redden van deze enge reptielmensen, denkt Baudet. “Hij is de held die we nodig hebben”, zegt hij over de oorlogszuchtige despoot. “De militaire operatie in Oekraïne is nu al een succes, omdat Poetin het beest ontmaskert”, aldus de Forum voor Democratie-leider, die nog altijd met vijf zetels in de Kamer zit.

Baudet stelt ook dat hij de enige is op de hele wereld, die zegt dat Poetin moet winnen. “Ik ben de enige die zegt dat Poetin een held is. Gek dat ik altijd de enige ben die zulke dingen benoemt.”
Bron video ?

* Forum Inside #3: Nieuwe gasten, nieuwe gesprekken – nieuws van de dag! | FVD

[LiesArie] Stem om op het boek van Thierry Baudet, zodat dit boek het boek van het jaar kan worden.
Een grotere middelvinger kunnen we ze niet geven.

* Er komt een nieuwe verkiezing voor kiezers buiten Nederland: de verkiezing van de leden van het kiescollege voor niet-ingezetenen. Deze verkiezing geeft u invloed op de samenstelling van de Eerste Kamer.

[FFF] FVD van Houwelingen over koningshuis, kabinet en het WEF landverraad, …
… verrassend, …. geen enkele reactie in de tweede kamer, het huis van de democratie

TRUMP– & –Qanon

[Geert] EJ Bron Viktor Orbán met interessant initiatief in de Oekraïne-oorlog: “Hoop op vrede heet Donald Trump” “Het zal bruut klinken wat ik nu zeg. Maar hoop op de vrede heet Donald Trump”, zei Orbán. Biden had Poetin na het begin van de oorlog “slachter”, “oorlogsmisdadiger” en “moorddadige dictator” genoemd.

* Maandag; True the Vote: Waarom nemen de procureurs-generaal van minstens 20 staten contact op met het OM van LA en vragen om meer informatie over hun onderzoek naar Konnech?
– Noot: De fraude is aangetroffen in al deze 20 staten

Maandag: Alle met Rusland bevriende landen (inclusief China) hebben de ambassade in Kiev gesloten en hun burgers opgeroepen Oekraïne te verlaten. Wat weten zij wat wij niet weten?

[Mike] Brekend. Saoedi-Arabië wil zich aansluiten bij de BRIC landen. Net als Iran. Hoelang nog aartsvijanden? De grote wielen van de wereldpolitiek draaien in een richting die de VS niet wil. Het lijkt langzaam, maar het is enorm.

[Medusa] Praying Medic:
Het door het ministerie van justitie in staat van beschuldiging stellen van Steve Bannon, vanwege zijn weigering het 6 januari comité informatie te verschaffen dat beschermd is onder het recht op geheimhouding, kan worden gezien als een template die de Deep State waarschijnlijk op president Trump zal toepassen.

[Medusa] In oktober van 2011 gaf Dr. Rath een lezing in Berlijn, getiteld “Krebs, das ende einer Volkskrankheit” – “Kanker, het einde van een wijdverbreide ziekte”. Hoewel de titel doet vermoeden dat het over het genezen – dan wel voorkomen – van kanker gaat, blijft het daar niet bij. Na de pauze komt Rath met een heel aantal verrassende onthullingen over de farma-industrie en de rol van deze industrie in de geschiedenis én in het heden. Daarbij komt ook de Europese Unie aan bod.
Wie de onthullingen van Dr. Mattihas Rath, van 11 jaar geleden, in de hedendaagse context plaats, zou wel eens tot verhelderende inzichten kunnen komen.

[Mike] 19 oktober Eindrapport over biolabs, chemische wapens en nucleaire faciliteiten in Oekraine.

* Clandestine Rusland en China dringen aan op artikel VI onderzoek van het Verdrag inzake biologische wapens VS/Oekraïne !! Deze week heeft de VN een overlegvergadering gehouden tussen de staten die partij zijn bij het Verdrag van het verbod op biologische toxines en wapens (BWTC), op grond van artikel V. Houd in gedachten dat dit de eerste keer in de geschiedenis is dat artikel V is gebruikt.

* x22 report Hunter Biden report komt nu 2 jaar na dato net voor de Midterms uit voor publicatie

* Intel Slava​ Z, Het oorlog computer game: Eerst zie ik het vijandelijke doel in beeld brengen, dan inzoomen op detail, vervolgens uitzoomen en daarna de voltreffer. Zo wordt de oorlog een computergame, dat mensenlichamen uit elkaar gerukt worden komt nooit in beeld

* ZeroHedge Watch Live: UK’s Liz Truss To Announce Resignation, Becomes Shortest-Tenured Post-War PM

[Geert] Voormalig Trump Witte Huis ambtenaar Steve Bannon reageerde vrijdag op een gevangenisstraf van zes maanden veroordeling door een federale rechter wegens minachting van het Congres en zei dat hij in beroep zal gaan.
* Steve Bannon en de corruptie van de rechtspraak interview Tucker Carlson FoxNews

* Richard Haass To Step Down As Council On Foreign Relations Chief, dit meldde the New York Daily Paper: Mijn eigen mening is, dat als je je geen zorgen maakt, dan let je niet op.” “Ik ben gaan denken dat de grootste bedreiging voor de nationale veiligheid van de Verenigde Staten niet Rusland of China of klimaatverandering is, maar wijzelf.”

[Medusa] Who is Putin, one of the best answers I have heard for quite a while.

[Lievergezond] Former Chinese leader Hu Jintao taken out of the Chinese Party Congress — apparently against his will. What happened? Hu was China’s top official before Xi. Did he oppose Xi’s historic power grab? CNN reporting on the incident censored in China

* David Icke in Nederland, Ja of Nee ?

* 5,000 Duplicate Ballots Sent To California Voters In Riverside County
Noot: De ontdekkingen komen nu al voor de verkiezingen

CORONA

* Reportage vaccinatieschade: Áls er iets misgaat, dan bestaat ‘samen’ niet meer …

[Medusa] Huisarts vecht boete aan die hij kreeg wegens voorschrijven corona medicijnen: ‘Er klopt werkelijk geen donder van’

* Twitter Over het contract dat Ursula von der Leyen heeft getekend en dat volledig onleesbaar is vrijgegeven. Gates and Fauci are doing it AGAIN and not even hiding it this time | Redacted with Clayton Morris

[Medusa] Op 19 oktober stemde de adviescommissie van de CDC unaniem om de eerste stap te zetten in de richting van toevoeging van de experimentele mRNA-medicijnen van Pfizer en Moderna aan het aanbevolen vaccinatieschema voor Amerikaanse kinderen. Dit is bizar en krankzinnig – Noot: Nu de noodwet niet meer van kracht is, is dit de enigste optie die de CDC nog had.

SOCIALE MEDIA

[***] Maandag: Nunes: Truth Social rockets to #1 in Google Play + Durham trial

* Zorg dat je de meest recente afleveringen van dotcom.radio download zodat bij een eventuele blackout er recent nieuws is voor de mensen die dan pas bereid zijn naar alternatieve bronnen te luisteren, …. download, rechter muistoets downloaden als, …

* 5.000 nieuwe ON!-leden bedankt NPO

GEDACHTENVOER

* Nu de #energiecrisis werkelijkheid wordt en de winter toeslaat, stappen de EU-landen uit hun klimaatverbintenissen. Eerst Frankrijk en nu Nederland die zich terugtrekt uit overeenkomsten … Het is verbazingwekkend hoe snel deze poppenkast uiteenvalt bij contact met de werkelijkheid, … Telegram

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten