Steve Bannon en de corruptie van de rechtspraak


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #220 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Steve Bannon veroordeeld tot 4 maanden gevangenisstraf in de VS door de Januari 6 commissie als voormalig adviseur van Donald Trump. De FBI en de rechtspraak zijn volledig losgeslagen zegt Steve Bannon tegen Tucker Carlson op FoxNews. Bannon; “Mijn zaak is niet belangrijk, de komenden verkiezingen wel, het opschonen van de ratte-nesten in de politiek, de radicale democraten”.Ook Nederland in het nieuws bij het X22 reportBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk