Rusland en China dringen aan op artikel VI onderzoek van het Verdrag inzake biologische wapens VS/Oekraïne !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #219 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


Deze week heeft de VN een overlegvergadering gehouden tussen de staten die partij zijn bij het Verdrag van het verbod op biologische toxines en wapens (BWTC), op grond van artikel V. Houd in gedachten dat dit de eerste keer in de geschiedenis is dat artikel V is gebruikt.


Clandestine’s Newsletter: Russia and China Push to Enact Article VI of The Biological Weapons Convention to Investigate US/Ukraine

Rusland, China, Wit-Rusland, Nicaragua, Zimbabwe, Cuba, Venezuela en Syrië hebben een gezamenlijke verklaring afgelegd; met betrekking tot de onopgeloste Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne. 1

In wezen wijzen deze landen erop dat de VN-Veiligheidsraad niets heeft gedaan om deze dringende kwestie op te lossen, en eisen ze dat de VN-Veiligheidsraad hun werk doet. Zie passage hieronder.

“We moeten concluderen dat de vragen met betrekking tot de militair-biologische activiteiten die door de Verenigde Staten worden uitgevoerd in het kader van het functioneren van biologische laboratoria op Oekraïens grondgebied, nog steeds onopgelost blijven. We hebben geen uitputtende uitleg gekregen die de twijfels over de genoemde activiteiten volledig zou kunnen wegnemen en zo de situatie zou kunnen rechtzetten die de Russische zijde ertoe had gebracht de Consultatieve vergadering krachtens BTWC-artikel V bijeen te roepen. Dit is betreurenswaardig.”Nu zou je eerste reactie kunnen zijn: “de VN is corrupt! Dit is zinloos!”. En je zou gedeeltelijk gelijk hebben.

De gezamenlijke verklaring gaat hier echter ook op in. Beweren dat de VN Artikel VI moet invoeren, wat een gezamenlijk formeel onderzoek zou zijn naar vermeende biologische misdrijven door de Veiligheidsraad, en dat is wat we willen.

“Bovendien roepen we, gezien de resultaten van de overlegvergadering en om de oplossing van de bestaande situatie te vergemakkelijken, op om gebruik te maken van alle mogelijkheden die beschikbaar zijn in het kader van het BTWC, inclusief het mechanisme van artikel VI van het verdrag. ”

De staten die partij zijn, gaan verder met te zeggen dat de efficiëntie en de mechanismen achter het BTWC mogelijk moeten worden geëvalueerd tijdens de komende negende evaluatie van de conferentie over biologische wapens, van 28 november tot 16 december 2022.

“De resultaten van het evenement tonen het potentieel aan om het BTWC te versterken en de efficiëntie ervan te verbeteren. De raadgevende vergadering heeft bevestigd dat de onderhandelingen over een juridisch bindend protocol bij het verdrag moeten worden hervat, dat een alomvattend karakter moet hebben en een doeltreffend verificatiemechanisme moet bieden. We hopen dat de verdragspartijen een relevant besluit kunnen nemen tijdens de negende toetsingsconferentie van het BTWC.”

Dus in december zullen alle regeringen van de wereld een debat voeren op het hoogste diplomatieke podium, met betrekking tot het Amerikaanse biologische misdrijf in Oekraïne. Rusland, China en veel van hun bondgenoten willen veranderingen aanbrengen in de mechanismen achter het BTWC, om enige efficiëntie te genereren door de VS/Oekraïne verantwoordelijk te houden voor hun schendingen van het internationaal recht. Aangezien de VS een van de permanente zetels in de Veiligheidsraad van de VN is, kunnen ze hun veto uitspreken over pogingen van andere landen om hun biologische activiteit te onderzoeken. In wezen de “Big 5” -landen (VS, Rusland, China, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk) ongevoelig maken voor onderzoek.

Deze situatie geeft aanleiding tot de realiteit dat er ongekende oplossingen moeten komen voor een ongekend probleem. Het huidige systeem is gebrekkig en interventie/aanpassing kan nodig zijn om als samenleving en als volk vooruit te komen.

Kortom, Rusland heeft zijn uiterste best gedaan en via de juiste diplomatieke kanalen zijn grieven geuit. Ze hebben veel steun van de wereld, maar de bestaande systemen worden misbruikt door corrupte entiteiten.

Zodra Rusland alle diplomatieke oplossingen heeft uitgeput en nog steeds niet serieus wordt genomen door het Westen, wed ik dat ze alternatieve methoden zullen gebruiken om hun doelen te bereiken om hun volk te beschermen tegen bioterrorisme.
-Clandestien


20-10-2022: Clandestine:

Herken de patronen:

-Nieuw rapport over massale criminaliteit via Hunter’s Laptop

-CDC dringt aan op het verplichten van schadelijke covidale injecties voor openbare scholen

-DOJ/FBI corruptie en bewapening van wetshandhaving

-Economische ineenstorting/depressie

Het lijkt erop dat het publiek emotioneel geladen is en daardoor meer gemotiveerd is om “rood” te stemmen. 

Combineer dit met Kanye, Elon, Tulsi, en Candace Owens die in nieuwe echokamers in duiken en kiezers onze kant op sturen.

Over 3 weken? Timing.

Er wordt een plan uitgevoerd.


20-10-2022 Clandestine:

Veel mensen hebben mij vragen gesteld over de Universiteit van Boston en hun biologische experimenten.

Het heeft me niet echt geboeid, want dit, en nog veel erger, gebeurt overal ter wereld, elke dag, onder het mom van “defensief onderzoek”.

Ze nemen virussen, maken ze vluchtiger, en bestuderen dan hoe ze zich tegen deze virussen kunnen verdedigen voor het geval iemand anders ze gebruikt. Maar in het proces, creëren ze een biowapen.

Maar normaal gesproken, vieren ze het niet en vestigen ze er geen aandacht op.

Wat mij in verwarring brengt.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk