Als je een MSM nieuwsjunk was al die jaren ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #216 nog [… ?] dagen naar de vrijheid. 


En als je dit bericht dan zit te tezen van Q the storm rider, Brain Cates en Jonathan Chait, dan weet ik niet of je er met enig verband hier iets van kan volgen [?] Of het hout snijd en je de aanknopingspunten kan verbinden [?]


>Als de FBI een COLLAPSE nabij is
binnen zijn organisatie en meer klokkenluiders naar voren stappen (Tom Cotton & Ted Cruz hebben alles over de FBI voordat 2022 voorbij is).
>Als HUNTER BIDEN in de [KILL BOX] komt en MSM meer over hem begint te berichten en FBI COVER-UP aan het licht komt.
>Als FAUCI op grote schaal wordt ontmaskerd en voortdurend wordt ondervraagd in de Senaat en er meer komt !!!!!!! ( Nadat het huis is teruggenomen)
>Als DURHAM dichter bij CLINTONS komt. DNC. Deep State blootstelling van Russiangate schandaal en hun verbinding met 5 eyes agentschappen
>Als de pandemie, big tech social MEDIA wordt ontmaskerd…
In collusie met verkiezingsbemoeienis en illegale censuur, collusie met FBI . Big pharma… Sectie ECT ECT ECT
>Terwijl het geld van de FIAT wereld MONETAIRE diepe staat ineenstort…
En het systeem begint af te brokkelen.
>als de dood van de koningin van Engeland haar macht en heerschappij over verschillende grote landen begint in te storten en vecht om zich los te maken van de majesteitscontrole.
>Als NATOS.UN. CLINTONS. OBAMA BIDENS internationale witwasoperatie in OEKRAÏNE instort.
>Als BIDEN FAMILIE transacties worden ONTDEKT
>Als ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT… WHITE HATS EVENTS UNFOLD….Ghislaine Maxwell zou zijn begonnen met het droppen van aanwijzingen…

_Ghislaine Maxwell de gedetineerde voormalige vriendin van wijlen de in ongenade gevallen financier Jeffrey Epstein, een veroordeelde sekshandelaar, heeft haar stilzwijgen doorbroken over degenen die goede vrienden waren.

Onder die vrienden was voormalig president Bill Clinton, wiens vriendschap ze beschreef als “speciaal,”

Het was een speciale vriendschap, die zich in de loop der jaren heeft voortgezet”, zei ze over haar vriendschap met de voormalige president.

Bill Clinton zou kogels moeten zweten,” zei verslaggever Kari Donavan voor The Republic Brief.

“Het vermoeden bestaat al lang dat een beruchte lijst van klanten van Epstein, waaronder Clinton, uiteindelijk aan het licht zou komen, en volgens onderzoekers en advocaten die de complexe zaak hebben gevolgd, zouden ze wel eens gelijk kunnen krijgen.

“De schokkende waarschuwing kwam uit een nieuwe documentaire die de rol van de Britse prins Andrew en zijn nauwe banden als cliënt van Epstein onderzocht, toen de opmerkingen werden gemaakt dat er verdere onthullingen zouden kunnen komen over andere cliënten van Epstein, omdat zijn madame – Ghislaine Maxwell – die onlangs werd veroordeeld voor misdaden die verband hielden met Epstein, tot juni 2023 de tijd heeft om samen te werken met aanklagers, om mogelijk meer namen ongedaan te maken,” zei ze.
_________
De ECHTE WAARHEID dat de militaire rechtbanken alles hebben….. U zit in een SILENT CONTINUITY of GOVERNMENT happening…… DECENTRALISATIEPLAN
_________
Achter de schermen; Epsteins lijst is in veiligheid en GITMO maakt zich klaar voor de storm van de eeuw…

Zoals ik al zei…… The EPSTEIN SAGA IS ONLY BEGINNING

EPSTEIN VERBINDT ALLES………..

PUTIN HEEFT GELIJK ALS HIJ WESTERSE LEIDERS SATANISCH NOEMT.
HET IS ALLEMAAL VERBONDEN MET DE CABAL. MOLOCH. EVIL……..

HET IS BIJBELS……Q WIST het. 

>Ghislaine Maxwell, de gedetineerde ex-vriendin van wijlen de in ongenade gevallen financier Jeffrey Epstein, een veroordeelde sekshandelaar, heeft haar stilzwijgen verbroken over degenen die goede vrienden waren.


Durham Continues To Reveal Previously Undisclosed SpyGate Evidence

Door: Brian Cates

Hoe doorbreek je 5 jaar onophoudelijke en eindeloze Rusland-Rusland propagandaprogrammering die nog steeds een groot deel van het Amerikaanse publiek beïnvloedt? John Durham denkt dat hij het weet…

Het proces tegen een belangrijk lid van het vuile-trucenteam van de Hillary Clinton 2016 presidentiële campagne loopt ten einde in een rechtszaal in Alexandria, Virginia.

Veel mediacommentaar over de speciale raadsman van Durham is gericht op een verhaal dat dit proces het einde is voor Durham, en dat hij het nu gaat afronden. Er komen geen verdere aanklachten of onderzoeksacties van de SCO en hij gaat zijn laatste maanden als Speciaal Raadsman besteden aan het schrijven van zijn eindrapport.

Het verhaal gaat dat Durham de tweede helft van de opdracht die hij kreeg toen hij werd aangesteld als speciale raadsman om het Spygate-schandaal te onderzoeken, volledig zal negeren.

Dat wil zeggen, dat Durham geen actie zal ondernemen op de veelheid van duidelijke misdrijven die zich voordeden toen een nepbevelaanvraag met valse shit die rechtstreeks afkomstig was van de Hillary Clinton-campagne werd goedgekeurd en drie keer werd verlengd om de Donald J. Trump-campagne aan te pakken voor federale onderzoeken en surveillance tijdens de verkiezingen van 2016 en in de Trump-administratie zelf.

Ik ben het er niet mee eens dat Durham zich aan zijn plicht zal onttrekken en nooit de belangrijkste reden voor zijn benoeming tot Special Counsel zal aanpakken voordat hij de zonsondergang tegemoet rijdt. Nu zal ik uitleggen waarom ik dat denk.

In gewone zaken gebruikt de aanklager een jury, stelt een zaak samen, opent aanklachten, verricht arrestaties en berecht processen of accepteert pleidooien op basis van het verzamelde bewijs. Het is vrij eenvoudig.

Behalve in de uitzonderlijke omstandigheden waar er een enorme criminele samenzwering is geweest tussen de nieuwsmedia om de jury te besmetten gedurende meer dan 5 jaar.

De meeste RICO-onderzoeken hebben dat niet:

 1. The New York Times
 2. The Washington Post
 3. CNN
 4. ABC
 5. NBC
 6. CBS
 7. Fox News
 8. Time Magazine
 9. Newsweek
 10. NPR
 11. Twitter/Facebook

En dan diezelfde nieuws media organisaties nog eens drie jaar laten doorgaan met hun meeslepende gaslighting terwijl de US Attorney/Special Counsel zijn onderzoek uitvoert.

Je herkent deze bijzondere situatie die bestaat, of niet.

Ik kan je verzekeren van wat ik van Durham heb gezien sinds juni 2019, dat hij de taak erkent waar hij voor staat in een poging om bijna 6 jaar fanatieke gaslighting over RussiaGate tegen te gaan.

Durham is bezig met tegenprogrammering na bijna 6 jaar gaslighting
Durham moet de massale RussiaGate ‘joint venture’ in omgekeerde richting vervolgen. Hij gebruikt de kleinste aanklachten voor RICO-samenzweringspersoneel om belangrijk bewijs boven water te krijgen dat al een half decennium wordt achtergehouden. Hij heeft de processen tegen Sussmann en Danchenko gebruikt om veel bewijs naar boven te halen.

Waarom werd veel van dit bewijs vijf jaar lang achtergehouden?

Ik ben blij dat je dat vraagt.

Durham moest dit doen om een enorme psychologische desinformatiecampagne tegen te gaan die nog steeds loopt, maar nu met veel minder effect dan een jaar of twee geleden.

Als alle dingen die ik hieronder heb opgesomd vijf – of zelfs maar twee – jaar geleden naar buiten kwamen, zou het de naald überhaupt verplaatst hebben in de kwestie van RussiaGate? Terwijl het grootste deel van de bevolking nog steeds gelooft in de onophoudelijke gaslighting?

Met de eerste twee processen zet Durham de laatste nagels in de doodskist van die Rusland Rusland desinformatiecampagne.

Ik begrijp dat veel mensen deze opvatting niet accepteren, dat Durham gedwongen is dit achterstevoren te doen om te proberen meer dan 6 jaar onophoudelijke propaganda en gaslighting tegen te gaan, zodat hij kan proberen eerlijke processen te voeren. Maar het is een zeer rationeel standpunt.

Ja, ik geef toe dat als er geen grote, goed georganiseerde psychologische operatie was geweest, gericht op het Amerikaanse publiek gedurende 6 jaar met behulp van…

wetshandhavers

inlichtingendiensten

hoorzittingen en onderzoeken van het Congres.

de hele Big Brother Fake News Matrix mainstream media – inclusief alle grote sociale media platforms.

populaire cultuur boeken, films, muziek

om het valse Rusland Rusland verhaal te verkopen dat Donald Trump en veel van de mensen om hem heen Russische agenten en verraders van hun land waren, had John Durham **de grote aanklachten drie jaar geleden kunnen laten vallen**.

Ja, dat geef ik toe voor de goede orde.

MAAR DAT IS NIET WAT ER GEBEURD IS, OF WEL?

Er was een jarenlange massapsychose campagne om het Amerikaanse publiek Trump en zijn naaste medewerkers als agenten van de Poetin regering in Moskou te zien. Je kunt niet eens rationeel over iets anders debatteren. We hebben het allemaal gezien. We hebben het allemaal meegemaakt.

Welk bewijs tegen de programmering kwam bij Durham te voorschijn tijdens het proces tegen Sussmann? Door Jonathan Chait

Wat onthulde Durham tijdens het proces tegen Sussmann dat meer dan vijf jaar lang zorgvuldig was verzwegen?

Laten we tellen:

Hillary Clinton’s privé spionage ring. Waarom was het zo belangrijk dat Durham dat aan het licht bracht? Omdat Hillary Clinton door het gebruik van particuliere cybersecurity aannemers die binnen de federale agentschappen werkten als haar eigen geheime agenten, mensen bespioneerde zonder enig bevelschrift. Kijk, ik wil niemand choqueren, maar wist u dat Hillary Clinton en haar politieke campagne voor het presidentschap in 2016 geen enkele vorm van wetshandhaving of inlichtingendienst was, en dat ze niet naar een rechtbank ging om goedkeuring te krijgen voor het bespioneren van haar handlangers? Het is waar. En Durham heeft het vastgelegd.

Clintons privé-spionnen bespioneerden Trump en zijn medewerkers in Trump Tower, zijn kantoorgebouw en vooral in het Witte Huis zelf toen hij daar introk.

De Clinton campagne gaf haar privé spionage ring binnen de federale agentschappen databases een vijanden lijst van specifieke doelen voor surveillance.

Clintons privé-spionnen speurden de databanken van de federale agentschappen af op zoek naar gegevens over deze mensen op de aan hen verstrekte lijst.

Clintons privé-spionnen werden betaald om geheime/niet-openbare gegevens te stelen uit deze databanken van federale agentschappen en de beschuldiging van Trump/Rusland-samenzwering op te stellen, die we “The Alfa Bank Hoax” zijn gaan noemen. [Ik vermoed, maar kan op dit moment niet bewijzen, dat sommige van de gestolen gegevens uit de databanken van federale agentschappen met betrekking tot de Trump-medewerkers op de vijandenlijst van de Clinton-campagne in het Steele Dossier terecht zijn gekomen].

De gegevens die door Clintons privé-spionnenkring waren gestolen en die waren ontwikkeld tot de Alfa Bank Hoax onder het toeziend oog en onder leiding van de advocaten van de Clinton-campagne bij Perkins Coie, werden vervolgens aan de nieuwsmedia en aan twee specifieke federale agentschappen gegeven: een wetshandhavingsdienst [FBI] en een inlichtingendienst [CIA].

Toen de FBI haar onderzoek naar de Alfa Bank hoax had afgesloten tegen de tijd dat Trump aantrad, probeerde Clinton’s smerige trucs team opnieuw een onderzoek te starten bij een andere federale instantie. Zij herzagen en breidden de Alfa Bank hoax uit met nieuwe gegevens die zij hadden gestolen van de servers in het Executive Office of the President [EOP] en brachten die naar de CIA om te zien of zij de CIA konden overtuigen een onderzoek in te stellen.

Sommige van de EOP-gegevens die zij toevoegden aan de herziene en uitgebreide Alfa Bank hoax die zij in februari 2017 aan de CIA presenteerden, werden gestolen van de servers van het Witte Huis **nadat** Donald J. Trump was beëdigd als de 45e president van het land.

Leden van de FBI zijn doelwit in lopende onderzoeken. FBI-personeel dat getuigde in de getuigenbank verklaarde dat ze onderwerp van onderzoek waren.

De Clinton campagne, Perkins Coie, Fusion GPS, Rodney Joffe en zijn vrolijke crew van cyber-aannemers, zij allen probeerden federale grand jury dagvaardingen te dwarsbomen door valse claims van advocaat/cliënt privilege. Durham toonde officieel aan dat meer dan 80% van deze claims op het eerste gezicht nep waren.

Niets van wat u in deze lijst hierboven leest, was meer dan vijf jaar lang openbaar gemaakt, totdat Durham het zelf begon te onthullen in de Sussmann-zaak en vervolgens tijdens het proces zelf.

Nu, met het Danchenko proces, herhaalt Durham het sjabloon.

Welk bewijs tegen de programmering onthult Durham tijdens het proces tegen Danchenko?
Wat heeft Durham tijdens het proces tegen Danchenko onthuld dat ook vijf jaar lang zorgvuldig verborgen is gehouden?

Laten we dat ook tellen.

De FBI heeft geen enkele bewering uit het Steele Dossier geverifieerd, voordat ze er beweringen uithaalden en die gebruikten in een spionagebevel tegen Carter Page.

De FBI wilde zo graag het Steele Dossier gebruiken, toen ze geen van de beweringen die ze in het bevel wilden gebruiken konden verifiëren, met de verkiezingen van 2016 snel naderend, boden ze Christopher Steele in oktober een betaling van maximaal 1 miljoen dollar om het voor hen te bevestigen. Steele kon ook geen enkele bewering verifiëren.

Op het moment dat de FBI het Steele Dossier beweringen gebruikte in het FISA bevel tegen Carter Page, had Steele nog steeds niet de primaire subbron [PSS] aan het agentschap geïdentificeerd. Het FBI Crossfire Hurricane team kwam er vermoedelijk pas eind december achter dat de PSS Danchenko was.

Nadat de FBI zich realiseerde dat Steele’s PSS Danchenko was, wist de FBI dat er een contraspionage onderzoek naar Danchenko was geweest vanuit het Baltimore veldkantoor van het agentschap voor vermoedelijke spionage activiteiten. Ze wisten dus in januari 2017 dat Steele’s PSS een vermoedelijke Russische agent was.

Nadat ze wisten dat de PSS van Steele voor de beschuldigingen die ze hadden gebruikt in het FISA-bevel voor Page een vermoedelijke Russische agent was, verlengden het Crossfire Hurricane-team van de FBI en het Mueller Special Counsel’s Office dat bevel drie keer bij de rechtbank. [Het Mueller SCO ging pas in mei 2017 van start, en was dus alleen betrokken bij de laatste verlenging van het bevel].

Nadat de FBI had vernomen dat Danchenko Steele’s belangrijkste bron was voor het samenstellen van de rapporten in het dossier, betaalde de FBI waarschijnlijk de Russische agent Danchenko om een Confidential Human Source [CHS] te worden voor een periode van 3 1/2 jaar, van maart 2017 tot oktober 2020.

De FBI ontdekte dat een van de bronnen van het dossier een oude Democratische agent en machtsmakelaar was die sinds de dagen van Jimmy Carter betrokken was bij politiek op hoog niveau: Charles H. “Chuck” Dolan.

Als gevolg van een reeks “miscommunicaties” tussen Danchenko’s FBI-handler en het Baltimore veldkantoor, werd Danchenko’s onderzoek naar spionageactiviteiten en het feit dat hij een Russische desinformatieagent was, verdoezeld en nooit een kwestie geworden.

Durham toont duidelijk aan met bewijsstukken en getuigenverklaringen dat de FBI hun Crossfire Hurricane onderzoek niet begon met een echte basis; en maakte dat vervolgens nog erger door niet-geverifieerde beweringen van het Clinton vuile truckjes team te gebruiken in een spionagebevel dat geen bewijsgrond had. Ze gingen achteruit: ze begonnen met de misdaad waarvoor ze Trump en zijn mensen wilden onderzoeken en gingen toen op zoek naar een manier om te rechtvaardigen waar ze al mee bezig waren.

Er was geen excuus voor het indienen van dat nepbevel met valse beschuldigingen erin bij het FISA Hof voor drie verlengingen. Tegen de tijd dat het bevel voor de derde keer werd verlengd, kon niemand van het Crossfire Hurricane team of de Mueller Special Counsel enige illusie hebben over de waarachtigheid van het dossier of de Clinton vuile-truc-team medewerkers die het hadden gemaakt en bij hen hadden gebracht.

Als het speelveld eenmaal gelijk is getrokken, wat kan Durham dan doen?
Welke aanklachten zou Durham kunnen seponeren, gebaseerd op het bewijs dat is opgedoken in deze twee processen, als hij dat zou willen?

Allereerst zou Durham meerdere mensen van de Clinton-campagne van 2016 en de privé-aannemers en spionnen die zij inhuurden om illegaal geheime gegevens te stelen en daarmee Trump/Rusland-samenzweringsfraude te construeren, kunnen aanklagen.

Vervolgens zou hij de leden van de federale wetshandhavings- en inlichtingendiensten die weloverwogen besloten om hun illegaal gepretendeerde spionage op Trump en zijn medewerkers voort te zetten nadat Trump de 45e president van het land was geworden, kunnen aanklagen wegens TREASON.

Gebaseerd op wat er tot nu toe openbaar is gemaakt – en we weten dat we nog niet alles hebben gezien wat Durham heeft – is er geen twijfel mogelijk dat Durham een aanklacht kan indienen voor diefstal van geheime informatie, spionage en verraad.

De zaken liggen daar… als hij ze wil maken.

Wat we zullen afwachten als dit huidige proces voorbij is, is of hij doorzet of niet nu hij een groot deel van de joint venture heeft blootgelegd en effectief het gaslighting verhaal dat het land een half decennium lang in een illusie gevangen hield, om zeep heeft geholpen.

Noot: Er werd hoogverraad gepleegd tegen een zittende president en dat met mede weten van het FBI en CIA, dat is wat er nu op tafel ligt, …Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk